- Konu Sahibi Haktan1503
-
sen ikisini ile de görüştüğün için fikirlerin benim için çok önemli. çünkü ben de cem demirel/memorial, acıbadem maslak ve kadıköy arasında kalmıştım. cem beyi tanıdık biri tavsiye etmişti, o sebeble. ama ben acıbademler daha ön planda benim için. evet tayfun bey için çok ilgili diyorlar. sanırım ben de ikisi ile de görüşsem iyi olacak. benim de içime sinen, benimle konuşacak bir dr.a ihtiyacım var. bahçeci yoğun olduğu için dr.la iletişimde değilsin çok fazla...senin raporun var mı bu arada?? yoksa çidere üye ol indirim alıyosun....mesela ben bahçeciden indirimli tedavi aldım ÇİDER sayersinde, maslak ve kadıköy has. için de indirm var.
canım benim raporum yok bu seferde olmazsa çıkartmak zorunda kalıcam..öalum maddi olarak yıpranıyosun..çider nedir bilgi verirmisin? bilmiyorum...yani hastaneden ne beklediğine bağlı çok zor bi karar aşaması biliyorum..bülent hocada çok iyi..ama tayfun hoca bilmiyorum beni çeken bişey var.. bülent hoca dediğim gibi çok aydınlatmıyo..sorduğun cevabı alabiliyosun o kadar ama tayfun hoca herseyi açıklıyo..psikolojık desdek diye bir talebim olmadığı halde beni görünce kendi karar verdi..bülent hocaylada tanışdığımda suandan çok farklı değldim psikolojik olarak ama öyle bir teklifte bulunmamıştı bile karar senin tabiki ama merak ettiğin seyleri sor cevap vereyim....
Çider için geç kaldık sende sanırım ama yine de ara sor derim. çocuk istiyorum diye bir dernek burası. yıllık aidatı var. tam hatırlamıyorum ama 150-200 civarı bir kereye mahsus yıllık olarak yatırıyorsun.bahçeci, acıbademler anlaşmalı olmuşlar dernekle ve bu hastaneleri tercih edersen üye oalrak bayağı bir indirim alıyorsun mesela acıabdem maslak 4250 den 3650 ye düştü ve ilk muaynede 270 tl vermeden muayne oluyosun. katkısı bu. ben bah.ecide de faydalandım sorunsuz. çok güvenilir. ben de tesadüfen bulmuştum ama güvendim ve bayağı kar ettim:))mesela bunda bile eğer maslak olursa 870 tl kar.nerdeyse ilaç paramın yarısı. ama sanırım ilk randevuda onlar aracılığıyla gitmen lazım yani senin yerine onlar alaşmalı olan istediğin yerden randevu alıyorlar.ama bence bir ara deki yeni öğrendim napabiliriz? başına 500-600 verme....
canım çideri aradım görüştüm bana bir faydası olmuyor..ben zaten 2.denemem olduğu için fiyatım uygun ve ilk verdiğim muayene ücretim 270 tl tedavi tutarımdan da düşülecek..bundada vardır bir hayır..
doğru zaten sen fazla vermiyceksin. ama genelde kimsenin haberi yok. ben de faydam olsun diye bir foruma daha yazdım. belki ilgilenen olur....mutlaka birbirimizi haberdar edelim. ama sen daha 2. denemdesin bende 3. denemedeyim. umutsuz olmaylım yaaaböyle diyorum ama benim de desteğe ihtiyacım var sanırım. çok korkuyorum ya hiç olmaz sa diye. bu yaş da nelerle uğraşıyoruz. dışarıda hayat akıp gidiyor. insanlar gezme tozma kariyer peşinde bizde forumlarda acaba nerden kimden neler öğrenir de bebek sahibi oluruz bunun peşindeyiz..
şimdi okudum canım. çok sevindim.. inşallah biz de aynı sonuçları alırız. biraz da kısmet işi sanırım... sen ne zaman başlıyorsun şimdi?
merhaba kızlar tedavisi başlayan başlayacak herkese bol bebeişli günlür nasip etsin.bende maslak acıbademde başladım 4250 tl dedi çider üyesi değilim bu arada.3750 düştü sonra.ilaçları ropar ettik.
merhaba kızlar tedavisi başlayan başlayacak herkese bol bebeişli günlür nasip etsin.bende maslak acıbademde başladım 4250 tl dedi çider üyesi değilim bu arada.3750 düştü sonra.ilaçları ropar ettik.
ben de maslakta başlayacağım kısmetse.... Inşallah güzel sonuçlar alırız artık... Sorun neydi sizde?
canım maslaktamı başlamaya karar verdin hayırlı olur inşallah senin için görüştünmü tayfun hocayla
bülent hocayla diyecektim batty cim
yok canım çarşamba randevum. ama başlıycam sanırım orda. ..çok aksi bir şey olmazsa yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?