Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Ben suan bulent hocada tedavi gouyorum,tanidik tavsiye etmis ekibinden ve kendisinden.cok memnunum....
canım nbr nasıl gidiyor. bir şey soracağım dondurulmuş transferde kaç kere hastaneye gidiliyor maliyeti ne kadar oluyır? yani diyelim tüp bebek tedavisine başladım ben embiryolar donduruldu ertesi ay adetimde transfer olacak kaç kere merkeze gidiliyor,masrafı ne kadar oluyor?

canım nbr nasıl gidiyor. bir şey soracağım dondurulmuş transferde kaç kere hastaneye gidiliyor maliyeti ne kadar oluyır? yani diyelim tüp bebek tedavisine başladım ben embiryolar donduruldu ertesi ay adetimde transfer olacak kaç kere merkeze gidiliyor,masrafı ne kadar oluyor?
canım ben de tedavi oldum, il ay üç kere gittim yumurtalar toplandı, embriyo genetik teste gitti, sonraki ay histereskopi yapıldı bi kere gittim, üçüncü adette transfer tedavisi başladı 4 kere gittim transfer oldu. Masrafa gelince mikroçip 1200 histereskopi 2750 tüp bebek 6750 embriyo genetik 10 bin embriyo çözdürme 1300 gebelik aşısı 900

Canim yumurta toplma isleminden 10 gun sonra adet oluyosun ikinci gunu kontrolle gidysn ilac veriyolar diger adette kadar kullaniyosun.tekrar adetin ikinci gunu gidiyosun kisiye gore degisiyormus canim ikinci adetten sonra uc gunde bir sanirim....ben halen adetti bekliyrm bugun ilac biteli bes gun oldu halen olcammm :(

Anladım "sewallll, post: 46410053, member: 644124"]canım ben de tedavi oldum, il ay üç kere gittim yumurtalar toplandı, embriyo genetik teste gitti, sonraki ay histereskopi yapıldı bi kere gittim, üçüncü adette transfer tedavisi başladı 4 kere gittim transfer oldu. Masrafa gelince mikroçip 1200 histereskopi 2750 tüp bebek 6750 embriyo genetik 10 bin embriyo çözdürme 1300 gebelik aşısı 900[/QUOTE] anladım canım benim tedavi şeklimde genetik dışında böyle olacak sanırım haziran olmadı temmuz da tedaviye başlayacağız hepimiz için tedavilerimiz inşallah hayırlı olsun

Anladım "sewallll, post: 46410053, member: 644124"]canım ben de tedavi oldum, il ay üç kere gittim yumurtalar toplandı, embriyo genetik teste gitti, sonraki ay histereskopi yapıldı bi kere gittim, üçüncü adette transfer tedavisi başladı 4 kere gittim transfer oldu. Masrafa gelince mikroçip 1200 histereskopi 2750 tüp bebek 6750 embriyo genetik 10 bin embriyo çözdürme 1300 gebelik aşısı 900
anladım canım benim tedavi şeklimde genetik dışında böyle olacak sanırım haziran olmadı temmuz da tedaviye başlayacağız hepimiz için tedavilerimiz inşallah hayırlı olsun[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canimmm benimmmm Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasn.

Canim yumurta toplma isleminden 10 gun sonra adet oluyosun ikinci gunu kontrolle gidysn ilac veriyolar diger adette kadar kullaniyosun.tekrar adetin ikinci gunu gidiyosun kisiye gore degisiyormus canim ikinci adetten sonra uc gunde bir sanirim....ben halen adetti bekliyrm bugun ilac biteli bes gun oldu halen olcammm :KK43:
iinşallah canım bıran önce adet olup tedaviye başlarsınız. Donmuş tedaviyi beklerken korunma oluyor mu

iinşallah canım bıran önce adet olup tedaviye başlarsınız. Donmuş tedaviyi beklerken korunma oluyor mu
Korunma olmuyor canimm cylo progranova diye bi ilac var 21 gun onu kullaniyoruz ilaci kullanarken.15. Gunu bi tane.igne yapiliyo gobekten bekliyorum iate canm adeti baklm bundan sonra nolacak

Korunma olmuyor canimm cylo progranova diye bi ilac var 21 gun onu kullaniyoruz ilaci kullanarken.15. Gunu bi tane.igne yapiliyo gobekten bekliyorum iate canm adeti baklm bundan sonra nolacak
Anladım tatlım heyecanla bekliyorum bendeggüzel haberlerini Rabbim inşaallah nasip etsin. Benim tsh degerim 0.01 artık inşaallah düzelir 0.37 ye gelmesi lazım en azından senin tsh ın kaç canım tsh düşük olup transferi olan var mı acaba

canım ben de tedavi oldum, il ay üç kere gittim yumurtalar toplandı, embriyo genetik teste gitti, sonraki ay histereskopi yapıldı bi kere gittim, üçüncü adette transfer tedavisi başladı 4 kere gittim transfer oldu. Masrafa gelince mikroçip 1200 histereskopi 2750 tüp bebek 6750 embriyo genetik 10 bin embriyo çözdürme 1300 gebelik aşısı 900
6750tl sadece ılk tup bebek tedavı ucretı mı ?

bende 2. denememı olacagım ılkındede bulent hocayla çalısıtk olmadı nasıpp degılmıs yumurta rezervım dusuk arttırmak ıcın ugrasıyorum sımdı 2. denemem daha saglıklı olsun dıye :)
Neler yapıyorsun canım bende 2.Tup bebek deneyeceğim nasipse haziranda incir ve bal tarcin corekotu baya iyi geliyormuş diye duydum

Neler yapıyorsun canım bende 2.Tup bebek deneyeceğim nasipse haziranda incir ve bal tarcin corekotu baya iyi geliyormuş diye duydum
bende temmuzda ramazan cıktıktan sonra başlamayı dusunuyorum. suan ıcın bırsey yapmıyorum dokorun verdıgı ılaçları kullanıyorum baklıkyagı kapsulu+bıosteron+adet duzenleyıcısı hapı bırde kılo vermen lazım dedı bana :) benım sıkıntım yumurta rezervım dusuk benım 3embrıyom olustu bırı 10-7 2tanesı transfer edıldı.tutmadı hıc tutmamıs 0,100cıktı degerım hastanedende hocadanda memnunum 2. denıcem onunla yumurta rezervıne mı ıyı gelıyormus ıncır yıyorum zaten bolbolda yumurtalara ıyı gelır mı bılmyorum.

Anladım tatlım heyecanla bekliyorum bendeggüzel haberlerini Rabbim inşaallah nasip etsin. Benim tsh degerim 0.01 artık inşaallah düzelir 0.37 ye gelmesi lazım en azından senin tsh ın kaç canım tsh düşük olup transferi olan var mı acaba
Canimm benim hormanlarim normaldi,hayirlisiyla adet olaydimmmmm :))

Kizlar cylo progranova ilac biteli 7 gun.oldu halen adet olmadim,adetlerim.hep duzenlidir.normal adet tarhim bile gecti kafayi yiyecm yaa :(

Merhaba yazınızı yeni gördüm. Benim de geçen ay olumsuz olan transferinden sonra 15.gün tsh 7.40 yüksek çıktı ayrıca prolaktin de 32.75 çıktı sınırın üstünde. İnternetten araştırdım bunlar gebeliğe engel olabiliyormuş.Bilmiyorum sizce tsh ve prolaktin yüksekliği embriyo tutunması na engel değil midir?

Merhaba yazınızı yeni gördüm. Benim de geçen ay olumsuz olan transferinden sonra 15.gün tsh 7.40 yüksek çıktı ayrıca prolaktin de 32.75 çıktı sınırın üstünde. İnternetten araştırdım bunlar gebeliğe engel olabiliyormuş.Bilmiyorum sizce tsh ve prolaktin yüksekliği embriyo tutunması na engel değil midir?
canim bana dedikleri tsh değeri tutunmayi engelliyor o yüzden onu düzeltmeden gelme diyorlar tsh benim düşük yükselmesi lazım ama geçen düşük olmasındansa yüksek olması sorun diyordu hemşire kafam karıştı en güzeli normal değere gelmesi inşaallah düzelir değerlerimiZ . Sen şuan hangi aşamadasın canım tekrar mı tedaviye başlayacaksin taze transfer mi oldu senin ?

Evet canim ilk defa esim aramis normal demis 10 gunde gecikebilir demis bakalm hayirlisi ya :( ramazana denk gelmesinde sen napiyosunnn

Back
X