Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

canim bana dedikleri tsh değeri tutunmayi engelliyor o yüzden onu düzeltmeden gelme diyorlar tsh benim düşük yükselmesi lazım ama geçen düşük olmasındansa yüksek olması sorun diyordu hemşire kafam karıştı en güzeli normal değere gelmesi inşaallah düzelir değerlerimiZ . Sen şuan hangi aşamadasın canım tekrar mı tedaviye başlayacaksin taze transfer mi oldu senin ?
Benim dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı. Transferden önce bu değere bakılmıştı. İlk 2 transferde tsh a bakılmış ve pozitif sonucu almıştık. Yeni gideceğim merkez bu tahlilleri istedi. Acaba bundan mı diye düşünmeden edemedim.

kiymetlimiz kiymetlimiz
Canim bende ne yapim kara kara düşünmüyorum tedaviyi diyelim tüp bebek tedavisine başlandı hormon değerim yükseldi işte donduruldu ertesi ay mı transfer olur işte donmus 1300 tl dışında ilaç tedavisi ne kadar olur. Bi de işte histereskopi olursa masraf çok oluyor histereskopiden vazgeçmekzzorundayız donmus tedavisinde kaç gün İstanbul da kalmak lazım iş var izin derdi var off valla allah yardım etsin

kiymetlimiz kiymetlimiz
Canim bende ne yapim kara kara düşünmüyorum tedaviyi diyelim tüp bebek tedavisine başlandı hormon değerim yükseldi işte donduruldu ertesi ay mı transfer olur işte donmus 1300 tl dışında ilaç tedavisi ne kadar olur. Bi de işte histereskopi olursa masraf çok oluyor histereskopiden vazgeçmekzzorundayız donmus tedavisinde kaç gün İstanbul da kalmak lazım iş var izin derdi var off valla allah yardım etsin
Cnim dondurulmus tedavi 1,5 ayi buluyo iki adet gormen.lazim ilaclar pek tutmuyo ben suan 175 tl tuttu sonrasnda ne verirler bilmiyrm

F fulyada canım iki transfer öncesi bakıldı demişsin o zaman yüksek mi tsh yani pozitif olduğu zaman tutunmayi engelliyor tutsa bile düşük riski var dediler bana

kiymetlimiz kiymetlimiz yani iki adet bekledikten önce ilaç kullanıyorsun sonra adet görünce merkeze mi gideceksiniz canım ? Peki adet olunca merkeze gidince rahim kalınlığına bakılıyor galiba uygun zaman gelince transfer olunuyor işte nerden baksan yine 10 gün kadar istanbul da kalmak gerekiyor galiba . Otel bulmak lazım bide uygun tüp bebek tedavisi baya uzun sürüyor 17 20 gün kadar

Aslında bulunduğun yerde takibini yaptırabilirsin.Transferden 5 gün önce gitsen yeterli.Transfer sonrası da 2 gün kalıp eve dönebilirsiniz. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama...

Aslında biz yine bülent hocaya gidecektik ama yasemin hanımın moral bozucu sözlerinden sonra fulya bahçecide randevu aldık. Acıbademde 5.gün embriyomuz bile var.

o şekilde kabul ediyorsa mmerkez iyi olur canım trabzon ordu oralarda merkez var gidebilirim drlar tanıyor sen öyle mi yaptın canım

kiymetlimiz kiymetlimiz yani iki adet bekledikten önce ilaç kullanıyorsun sonra adet görünce merkeze mi gideceksiniz canım ? Peki adet olunca merkeze gidince rahim kalınlığına bakılıyor galiba uygun zaman gelince transfer olunuyor işte nerden baksan yine 10 gün kadar istanbul da kalmak gerekiyor galiba . Otel bulmak lazım bide uygun tüp bebek tedavisi baya uzun sürüyor 17 20 gün kadar
Evet canim gecrn.cylo prognova 21 gunluk ilac verdi bide 15. Gun yapilacak.bi tane igne oldum bu adette(insAllah olursam) rahim kalinligina.bakilacak sonra yumuslarim gelecek uygun zamandaaa :))

Merhaba arkadaşlar benim test günümdü bugün, Bülent hocada ilk tedavimdi ama 5. Denemem çok şükür tutmuş, darısı bu yolda emek veren her kadının başına inş.
Tebrik ederim canimm...Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah....surec nasildi senin

Back
X