- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.061
Canım senin transfer 2 haziran mıydı az kaldı merakla bekliyorum. Canım, embiryolar dondurulduktan sonra her ay ücret ödüyor muyuz dondurma kirası falan diyorlar ya diyelim 3 4 ay sonra transfer olacak. Bi de İstanbul da uygun eczane depoları oluyormuş ilaçları almak için bilginiz var mı, istanbul da? ne kadar indirimli almak o kadar iyi olacak çok masraflı tedavi çünkü Allah yardımcımız olsun inşaallah
Canım günaydın nasılsın ne yaptın ne zaman başlıyorsun tedaviye canim memorialin yanında idil eczanesi var fiyatları inanılmaz uygun tavsiye ederim birkaç defa aldım rapor geçmiyor.biliyorum istanbulda yasamiyorsun ama kolay bir yerde perpanin altındaCanım senin transfer 2 haziran mıydı az kaldı merakla bekliyorum. Canım, embiryolar dondurulduktan sonra her ay ücret ödüyor muyuz dondurma kirası falan diyorlar ya diyelim 3 4 ay sonra transfer olacak. Bi de İstanbul da uygun eczane depoları oluyormuş ilaçları almak için bilginiz var mı, istanbul da? ne kadar indirimli almak o kadar iyi olacak çok masraflı tedavi çünkü Allah yardımcımız olsun inşaallah