- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.501
Zaten çok takıntılı bir insanım,en ufak olumsuzlukta hemen vazgeçerim herşeyden.Bunu yol yakınken duymam iyi oldu,Allah razı olsun...
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz peki?
Şimdi beni ararlar çarşamba günü,ne diyeceğim onlara.En iyisi telefona cevap vermemek :)
Şuan daha karar vermedim. Çünkü biraz kafamı ve vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. İstanbulda çok merkez var. Memorial, Bahçeci ve American hastanesinde ücretsiz görüşme yapabiliyorsun. Bence hepsinden bir fikir alabilirsin zamanın varsa. Ben yaşadığım deneyimlerden dolayı merkezlere ilk girdiğimde hastalara, aralarındaki konuşmalar, banko görevlileriyle olan konuşmalara ister istemez kulak misafiri oluyorsun. Ve olumsuz konuşmalar beni de çok etkiliyor. Acıbadem de ilk Bülent hocayla görüşüyorsun ve 400-TL fiyatı var. Sonrasında Bülent hocayı göremiyorsun bir transferde görüyorsun. Yorumlardan okumuşsun.
Bir de bu işler şansa da bağlı. Ben bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmama rağmen olmuyor. O yüzden merkezlere git ve içine sinen seni rahatlatacak olan kasvet basmacak seni ruhen yormayan bir merkezi seçmelisin.