- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 40
- Konu Sahibi birgunbitecek
Ilaclara 1500 2000 arasi dediler ama benim 6.gunum suana kadar 1150 lira verdim bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre içtiniz birde hangi ilaçlar?Ben kullaniyodum ama. Ne olur ne olmaz diye biraktim ignelere baslayinca
Bende d vitamini eksikligi vardi solgarin sisesini aldim ama ole uzun bi sure diil 20 gun anca kullandim tedavi baslar baslamaz biraktim ne olur ne olmaz diye simdi sadece folic acid iciyorumNe kadar süre içtiniz birde hangi ilaçlar?
Dvitamini düşüğü engelliyor diye biliyorumda
İla
Merhaba canım, ilaç fiyatları değişiyordur ama ortalama ne kadar?
merhabaIlaclara 1500 2000 arasi dediler ama benim 6.gunum suana kadar 1150 lira verdim bile
Arkadaşlar merkez çok kalabalık oluyor mu. Doktor yeteri kadar zaman ayırıyor mu?
Teşekkürler.tedavin hayırlı olsun.inşallah bebeğin seninledir.bol şans..Evet çok hasta oluyor. Biraz bekliyorum ama olsun islerini iyi yaptıklarına inanıyorum Sonunda bebeğim benimle olsun ben herseye razıyım
Tavsiye etmiyorum.muayenelerde uzun bekleyislerina rdindan aradigi sorulara cevap bulup tatmin olan var mi merak ediyorum.ben bulamadim cunkuKızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin
Tamam canım çook Sağol bsna da bir arkadaş önerdi çook iyi diye nedense içim atmiyor du. .teşekkür ederim. .bir arkadas yazmıştı transferini 4 saat geç yapmışlar dr in tv programı varmış o yüzden. .Bu beni çook Uzmus tü. .Tavsiye etmiyorum.muayenelerde uzun bekleyislerina rdindan aradigi sorulara cevap bulup tatmin olan var mi merak ediyorum.ben bulamadim cunku