Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Ne kadar süre içtiniz birde hangi ilaçlar?
Dvitamini düşüğü engelliyor diye biliyorumda
Bende d vitamini eksikligi vardi solgarin sisesini aldim ama ole uzun bi sure diil 20 gun anca kullandim tedavi baslar baslamaz biraktim ne olur ne olmaz diye simdi sadece folic acid iciyorum

Belki etkilesimi vardir bilemiyoki insan ama embriuolarim cgh icin dondurulunca tekrar kullanicam o iki ay boslukta tabi dra sormadan diil

Kizlar tedavinin 6.gunu ve e2 seviyem 900 lerde bu ne anlama geliyo ki bileniniz varmi bugunku kontrolumdede igne sayisi uce cikti cumartesi 10.gun ve dr toplama yapilabilir ihtimali var dedi.iyi biseymi kotu biseymi

merhaba
bugün kont gittim yumurtalarım baskılanmış ve transfer 9 martta sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılacağımm.... bizde bu ay kısmetse bülent tıraş ile tedaviye başlıycaz bir tüp denemem oldu negatif .....

Arkadaşlar merkez çok kalabalık oluyor mu. Doktor yeteri kadar zaman ayırıyor mu?

Bugün ikinci denemeye başladık. Geçen sefer elonva kullanmıştım 1 kere iğne olmustum. simdi gonalf 150 ve merional 75 verildi. Cumartesi kontrole çağrıldım.İlkini bu aksam vurdurdum hastanede. Biraz agrı ve yanma yapıyor sanırım bu ilaçlar. Bir de aksam 6-8 arasında yapılması gerekiyor denildi. Bu da biraz zorluyor insanı iş yogunlugunda tabii.

Bir 10 gün böyle devam edecek.

Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin

Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun hastane arayışında yim da ücret ne kadar oluyor ilk muayene ne kadar birde olumlu olumsuz yönleri neler hastanenin
Tavsiye etmiyorum.muayenelerde uzun bekleyislerina rdindan aradigi sorulara cevap bulup tatmin olan var mi merak ediyorum.ben bulamadim cunku

Tavsiye etmiyorum.muayenelerde uzun bekleyislerina rdindan aradigi sorulara cevap bulup tatmin olan var mi merak ediyorum.ben bulamadim cunku
Tamam canım çook Sağol bsna da bir arkadaş önerdi çook iyi diye nedense içim atmiyor du. .teşekkür ederim. .bir arkadas yazmıştı transferini 4 saat geç yapmışlar dr in tv programı varmış o yüzden. .Bu beni çook Uzmus tü. .

Back
X