Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Çok teşekkür ederim, ben herşeye yaptırdım, eşimle karyatip benim trombofil paneli mtfr 677 heterizigot çıktım, hsg tüm hormon tahllileri amh hepsi eşimde yaptırdı testler hiç bir şey yok aksine çok iyi yaşıma göre çok iyiymişim, yaşım bu arada 38 39 olucam eylülde. son düşüğümü 1 ay önce yaptım, yani anlıcan A alchera_85 kafamda deli sorular ama iyiki siz varsınız

Arkadaşlar sonuç geldi opuda alınan 1 tane yumurtam vardı ve olgun değilmiş dünyam yine başıma yıkıldı.. Bu kez çok uğraşmıştım bir hafta şehirdışından gelip istanbul'da kaldım eşimden ayrı kaldım vs... Allahım sabır ver

Kızlar merhaba. Sebepsiz infertilite ile mucadele ediyorum. 3negatif aşılama sonrasi tüp bebeğe karar verdik.
Bülent hocayi tavsiye etti doktorum. Aslında ben konya novafertilde karar kilmistim ama kafam karisti. Ben mersinden geleceğim. Sehir dışından gelenler icin kalacak yer nasıl olur suan güncel fiyat nedir.. yardiminiza ihtiyacım var

Canım allah sabır versin. Cok üzüldüm gerçekten..

bugün gittim ve memnun kaldım muanne etti ve perde gözüküyor dedi bunca doktor göremedi bülent hoca gördü.rezerv durumum çok ıyıyımiş cok içime sindi tedaviye başlıcam inşallah herşey güzel olur.

Canımmm yaa çok üzüldüm gerçekten ne diyeyim bilmiyorum Allah sağlığını bozmasın inşallah tekrar denersin..

Cok sevindim. İnsallah tedavin sonucunda hayırlı haberlerini de paylasırız buradan

Merhaba..ben diger merkezleri pek bilmiyorum jinekologuma durumumuzu anlatınca bülent hocayı önermişti bukadar ünlü oldugunu bilmeden gittik hem de :) sonradan ögrendim yaptıklarını, ününü :) tüp bebek fiyatı benim bildigim kadarıyla en son 5.750+ilaçlar (ilaçlar da 1.500 ile 2.000 arasında değişiyor)...yani maksimum 8000 civarı tutar. Tabii başka test, histereskopi isterse bunlar da artı tutacak. Kalacak yer konusunda şehir dısından gelen arkadaslar bilgi verirse daha iyi olur canım.

Çok üzüldüm canım
çok iyi anlıyorum yaşadığın sıkıntıları
inşallah ikinci opuda olumlu sonuç olur
lütfen ümidini hiç kaybetme pes atme sakın
Allah büyüktür.

size embiryolara genetik yapıldımı istendimi

İnşallah hayırlı haberler alırız canım senden. Bizde eşimle yaptırdık genetik testi temiz çıktık. ama normal üç düşüğüm olduğu embriyolara genetik dedi bülent bey, canım ben bişey öğrenmek istiyorum önce donduralım sonra histekropi yapalım sonra tranfer dedi peki bu sürede dondurma ücretlimi?

Evet canım çiftlerin genetikleri temiz bile olsa yumurt ile sperm birleşimi sonucu anomalilikler olabiliyormuş. Süreç söyle olucak; Opu yapılacak, embriyolar blastosist evreye (5. gün ve 6. gün) gelince onlardan örnek alıyorlar ve genetik teste gönderiyorlar. Buarada embriyoları donduruyorlar. (Bu ana kadar dondurma ücreti yok) Daha sonra genetik test sonucunu bekliyorsun yaklasık 10-15 gün sürüyor. Sonuclara göre histereskopi yapılacak sana sonra da transfer olucaksın. Transfer zamanında senden dondurulmuş embriyoları çözdürme ücreti (1.195 TL) ve eğer geriye embriyon kalmıs ise 5 senelik dondurmak üzere dondurma ücreti (1.130 TL) isteyecekler.

canım çok teşekkürler bana çok yardımcı oldun, Rabbim işini rast getirsin bebeğine kavuştursun.
benim bütün korkum ki inşallah olmaz temiz gelsin benim embiryolar genetiken korkuyorum yani yumurta rezervim iyi yumurta çokmuş ama üç düşükten sonra korku çok

Amin canım . Bende biraz heyecan ve korku var yarın için..inşallah bu sefer güzel haberlerimi paylasırım burdan. Evet süreç gercekten cok gergin.. İlk önce 5.güne embriyolarım gelecek mi diye bekliyorsun sonra genetiğe gidince genetikten temiz gelecek mi diye bekliyorsun sırf stress yani :) inşallah sen de güzel sonuçlarını alacaksın. Sana tavsiyem simdiden yumurtalarını kaliteli yapmak için yediklerine içtiklerine dikkat etmen, cünkü embriyoların 5. güne gelmesi sperm kadar yumurtalardan da etkileniyor.yumurta kalitesini artırıcı arı sütlü bal gibi takviyelerde bulunman. Forumdan da cok yazıldı araştırıp bulabilirsin. Benim de rezervim cok iyi ama esimin morfolojisi kötü.2. denememde 43 tane yumurta toplandı, 24 tanesi olgundu. ilk gün aradıklarında 12 tanesinin döllenebildiğini söylediler. Sperm cok bulamamıslar malesef. 3. günde 11 tane embriyom vardı, 5. güne 7 tane geldi..örnek alınıp genetiğe yollanan da 5 tane oldu. 3 tanesi de temiz döndü. Ama bu sürecler hep korku, acabalarla dolu ama hep pozitif umutlu ol :)

Dualarım senle canım canı yürekten Rabbim nasip etsin. heyacanlanma herşey çok güzel olucak.
ben bülent hocaya biestron falan alayımmı dedi gerek yok senin yumurtan çok dedi ama ben yinede bişeyler yapmak istiyorum senin tavsiyelerin ne canım ne yiyip ne içeyim.

Arkadaşlar histeroskopi olan varmı rahim içine çizik atılacak,deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim,birde böyle çizikten sonra hamile kalan varmı aramızda ???
Teşekkürler
selam öncelikle tedaviniz hayırlı olsun
evet benim bir arkadaşıma da bülent hoca rahime çizik attı ve şimdi maaşallah ikizleri var
bildiğim kadarıyla bu çizik olayını şöyle açıklıyor dr lar

ve bak bunu buldum daha açıklayıcı olur sanırım;
RAHİM ZARINA ÇİZİK ORTAMI GENÇLEŞTİRİYOR

araştırmacılar, tüp bebek yapılacak hastalarda 1 ay önce rahim zarına yapılacak çiziklerin gebelik oranlarını arttırdığını gösterdi. Bunun üzerine Avrupa’da TROPHY çalışması denilen, bu yöntemin yararını araştıran geniş kapsamlı bir araştırma başlatıldı. Genel kanı rahim zarına yapılacak çiziklerin, rahim içinde kan akışını arttırdığı ve doku yenilenmesini sağlayarak gebelik oranlarını yükselttiği yönünde.

selam
inşaallah Rabbim ol der ve olur hayırlısıyla ikizlerin olur canım
Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşaallah pozitif gelişmeleri ve sonucunu ve sevincini burdan hepimiz paylaşıcaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…