Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bende Dün gece adet gördüm erken adet gördüm için tedirgin oldum ve merkezdekilere ulaşmaya çalıştım saat 11:30 gibiydi hastaneyi aradım tüp bebek kapalı olduğu için beni bölüme bsğlayamadılar mesajımı aldılar ve yarın sabah dönüş yapacaklarını söylediler 10 yda 15 dk geçmeden beni bölümden Neslihan hanım aradı hocanın yardımcısıymış

O saatte inanmıyorum daha tedaviye başlamadan benden artı puan aldılar.

6 deneme için burdayım daha önce farklı yerlerde denemelerim oldu...Denemelerimin en sonunda gebe de kaldım fakat ama maalesef sonra kaybettim..Psikolojim altüst oldu ve 1.5 yıl ara verdim .. Pazartesi ikinci kontrolle gidecegim

Aramıza hoş geldin

Biraz bahseder misin kendinden

Hoşgeldın

Benimde yarın kontrolüm var denk gelirse sizinle tanışmak isterim

iyi geceler 5 kasımda yumurta toplandı 5 yumurta toplandı . 5 yumurtadan 2 tanesi donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar tedaviye başlayacağım
hayırlı olsun canım tedavin tekrarmı yumurtan toplanacak bidaki ay peki doktorun dondurulmuş hakkında bilgi verdimi yani tazemi daha iyiymiş dondurulmuşmu doktorun Bülent traş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…