- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Bu zorlu süreçte gelin birbirimize destek olalım
Kesinlikle haklısın arkadaşım çok stresli bir tedavi ve etrafında paylaşım yapacağın kişiler olmayıncada tek başına bu yük ağır geliyor[/QUOTE
O yüzden bu başlığı açtım
Kasım ayında adet gördüğümde bende tedaviye başlayaca
BEN ŞUAN TEDAVİDEYİM AMA BENİM TEDAVİM BİRA UZUN SÜRECEK
Tedavim başladıııı
Günaydın
Neden tedâvin uzun sürecek
6 deneme için burdayımdaha önce farklı yerlerde denemelerim oldu...Denemelerimin en sonunda gebe de kaldım fakat ama maalesef sonra kaybettim..Psikolojim altüst oldu ve 1.5 yıl ara verdim .. Pazartesi ikinci kontrolle gidecegim
6 deneme için burdayımdaha önce farklı yerlerde denemelerim oldu...Denemelerimin en sonunda gebe de kaldım fakat ama maalesef sonra kaybettim..Psikolojim altüst oldu ve 1.5 yıl ara verdim .. Pazartesi ikinci kontrolle gidecegim
Az yumurtam var ve CGH için sayının biraz fazla olması gerekiyor o yüzden iki kez yumurta toplama işlemi yapılacak
Banada CGH uygulanacak
iyi geceler 5 kasımda yumurta toplandı 5 yumurta toplandı . 5 yumurtadan 2tanesi donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar tedaviye başlayacağım[/QUOTE
Benimde yarın yumurta toplama işlemin var
Hayırlı olsun inşallah çok sayıda yumurtan gelir ve hepsi döllenir[/QUOTE
Teşekkür ediyorum inşallah sizin içinde hersey güzel gider.
hayırlı olsun canım tedavin tekrarmı yumurtan toplanacak bidaki ay peki doktorun dondurulmuş hakkında bilgi verdimi yani tazemi daha iyiymiş dondurulmuşmu doktorun Bülent traş dimiiyi geceler 5 kasımda yumurta toplandı 5 yumurta toplandı . 5 yumurtadan 2tanesi donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar tedaviye başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?