Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Amin bizlerede dua edin darısı bize :)
Çok güzel artmış değeriniz maşaallah
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin. Teşekkürler. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben çok dua ettim siz de dua edin inşallah Allah bebeklerimizi bize nasip eder

Merhaba arkadaşlar bugün 22tane yumurtam toplandi..fakat transfer olmayacak dondurulup 1- 1.5ay sonrasinda yerlestirilcekmis..estrodiol degerim yüksek ciktigindan..benimle ayni süreci yasayan var mi?dondurulmuslarla transfer şansi nsl sizce?

Arkadaşlar transferden sonra bugün 10.günüm kan testi sonucum 1322,90 çıktı, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve Bülent Hoca ve ekibine güvensin,onlar sayesinde bugünleride gördüm:)
Bu güzel duygu ve düşüncelerin den dolayı sizi kutluyorum. Bu güzel haberler inşallah devam eder, Bebek isteyen herkes inşallah bebeğine kavuşur.

Arkadaşlar transferden sonra bugün 10.günüm kan testi sonucum 1322,90 çıktı, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ve Bülent Hoca ve ekibine güvensin,onlar sayesinde bugünleride gördüm:)
ayy maşallah canım gözün aydın rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah :KK71::KK71::KK71:

merhaba arkadaşlar benimde bugün 8. günüm yumurta geliştirmede 187.5 vuruyorum e 2 962 çıktı 6 kez iğne vurulduktan sonra cetrotide a başladım 15-14-13-11-9-7.... ve daha küçük olmak üzere yaklaşık 20 yumurta görünüyo hayırlısı bakalım opum ne zaman olur acaba çalışıyorumda izin alıcam ama ne zamana alıcam bilemiyorum
5. denemede olsa insan acemileşiyor 2 sene geçti tabi bi öncekinin üstünden unutmuşum
pozitif sonuç alan arkaşdaşlarımıza çok seviniyorum umutlanıyorum dilerim sonu güzel olur hepimiz için hayırlısı hakkımızda

Tebrikler:KK9:
Hayırlı olsun maşaallah:anneadayı::nazar:
Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:KK46::KK46::nazar::KK36:
Darısı tüm tedavideki arkadaşlarımıza olsun:21::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::KK36:

Maşallah arkadaşım çok güzel çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)

Rabbim hakkınızda hayırlı kararı vermenizi nasip etsin öncelikle
Normalde adetin 2. Günü gidiyorsun evet
Zaten belki size durumunuza göre histereskopi önerecek yada başka tahliller isteyecek ve bu arada zaman kazanırsınız zaten
Ve pko varsa ve bir de kist aman aman incir kürü yapmayın çünkü kistiniz büyür
Yumurta toplamadan da hiç korkmayın çünkü bayıltıyorlar ve bu çok hafif bir narkozla hemen uyanıyorsunuz zaten bu amaliyat narkozu gibi bi şey değil
Bülent hocayla ilk görüşmenizde ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlıyorsunuz zaten ve kendinizi güvende hissedeceksiniz emin olun
Siz tüm tahlillerinizi alın ve bir an önce ertelemeden gidin ve ne istediğinizi net bir şekilde söyleyin bülent hoca zaten size o güveni verir
Diş içinde siz bilirsiniz ama ertelemeyin kist var diyosunuz belki öncesinde size kist için bir ilaç verecek pko içinde
Yani tedaviniz hemen başlamayabilir bu aradada diş işlemlerini yaptırırsınız :)
Gecikirseniz belki kistleriniz büyüyecek
Yinede siz bilirsiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim kucağınızı doldursun gönlünüze göre versin inşaallah.

çok teşekkür ederim.... bir de sorayım içinizde histereskopi yaptıran var mı.. ufak histereskopilerin lokal anestezi ile de yapılabileceği yazıyordu internette. bu şekilde lokal yaptıran oldu mu? beni uyutmadıkları sürece sorun yok :))) ben hsg çektirmiştim şimdi bir de usg çektirmeye karar verdim:))) elimde verilerle gideyim ...

çok teşekkür ederim.... bir de sorayım içinizde histereskopi yaptıran var mı.. ufak histereskopilerin lokal anestezi ile de yapılabileceği yazıyordu internette. bu şekilde lokal yaptıran oldu mu? beni uyutmadıkları sürece sorun yok :))) ben hsg çektirmiştim şimdi bir de usg çektirmeye karar verdim:))) elimde verilerle gideyim ...
Bana histeroskopi yapıldı ,uyutarak tabiki zaten hiçbirşey hissetmiyorsunuz korkmanıza gerek yok inanın, gözünüzü bi açıyorsunuz her şey bitmiş

Canım merhaba yanılmıyorsam bugün test günündü sanırım hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah :)
Test günüm yarın ama ben dayanamadım ve 2 gün önce 4 ünde yani kan testi yaptırdım:eek:
Ve benimki genetikten geçen 1. Kalite 1 tane 6. Gün embriyosu:KK46::nazar:
Ve beta hcg 13.52 çıktı değer düşük biraz ama umarım sağlıklı artar
28 i transfer günümdü
Yani değer düşük olunca buraya yazmadım:eek:
3 gündür midem bulanıyor sürekli tansiyonum düşüyor kasıklarımda tatlı tatlı hareketlilik hafif hafif sancı
Yarın bakalım değer ne kadar artacako_O
:KK28:
Ama 5 in üstü pozitifmiş
Nasıl arkadaşlar tek embriyo ya ondan düşüktür yada testi erken yaptırdığım için yeni yükselmeye başlamıştı
İnşaallah katlanarak artar:KK33:
Ne diyorsunuz herkesten yorum bekliyoruuuumm:KK23:

Test günüm yarın ama ben dayanamadım ve 2 gün önce 4 ünde yani kan testi yaptırdım:eek:
Ve benimki genetikten geçen 1. Kalite 1 tane 6. Gün embriyosu:KK46::nazar:
Ve beta hcg 13.52 çıktı değer düşük biraz ama umarım sağlıklı artar
28 i transfer günümdü
Yani değer düşük olunca buraya yazmadım:eek:
3 gündür midem bulanıyor sürekli tansiyonum düşüyor kasıklarımda tatlı tatlı hareketlilik hafif hafif sancı
Yarın bakalım değer ne kadar artacako_O
:KK28:
Ama 5 in üstü pozitifmiş
Nasıl arkadaşlar tek embriyo ya ondan düşüktür yada testi erken yaptırdığım için yeni yükselmeye başlamıştı
İnşaallah katlanarak artar:KK33:
Ne diyorsunuz herkesten yorum bekliyoruuuumm:KK23:
Canım tebriklerrr önemli olan katlanmasi o yüzden yarınki tahlil önemli bir de erken olduğu için düşük çıkmış olabilir çok şükür gebelik var benimde kasıklarımda batmalar oluyordu hissediyordum hamileligimi ogrendigimde hepsi iyiye işaret yarın inşallah çok güzel artar degerin ve onu takip eden günler devamını nasip etsin Rabbim Ayy bana umut oluyorsunuz 3 olumsuz tüpbebek sonrası kalmayan umutlarım sizlerin güzel haberleriyle yeseriyor inan kendim gibi sevindim :)

Canım tebriklerrr önemli olan katlanmasi o yüzden yarınki tahlil önemli bir de erken olduğu için düşük çıkmış olabilir çok şükür gebelik var benimde kasıklarımda batmalar oluyordu hissediyordum hamileligimi ogrendigimde hepsi iyiye işaret yarın inşallah çok güzel artar degerin ve onu takip eden günler devamını nasip etsin Rabbim Ayy bana umut oluyorsunuz 3 olumsuz tüpbebek sonrası kalmayan umutlarım sizlerin güzel haberleriyle yeseriyor inan kendim gibi sevindim :)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:KK37:
Erken yaptım testi evet inşaallah ondan düşüktür değer
İnşaallah katlanarak artar yarınki testi de verelim insan emin olamıyor
İnşaallah bir sorun yaşamayız
Sen daha önce pozitifi almışmıydın canım
İnşaallah bu sefer olur seninde Allahın izniyle:anneadayı::KK68:
İyice kesinleşsin daha seviçle paylaşırım burada inşaallah:KK31::KK71:

Merhabalar,

Bende Bülent Tıraş da tedaviye başladım. 25 Temmuzda gittim kendisine.. Benim problemim erken menepoz.. Yüksek FSH düşük AMH 2 ay Biesteron ve Cyclo kullanmamı söyledi. Kısmetse Eylülün 2 haftası tüp bebek yapılacak..

Merhabalar,

Bende Bülent Tıraş da tedaviye başladım. 25 Temmuzda gittim kendisine.. Benim problemim erken menepoz.. Yüksek FSH düşük AMH 2 ay Biesteron ve Cyclo kullanmamı söyledi. Kısmetse Eylülün 2 haftası tüp bebek yapılacak..

mrb
benim de yüksek fsh düşük amh ve 34 yaşındayım
memorial cyclo verdi bir ay kulandım ikincisine kendim başlamıştım bitti
dün istanbul ünv infertilite biesteron verdi ona başladım
memorial sanırım başarı oranını düşürmek istemeidği için önce aşılama ol ama fsh düşerse haber ver dedi!!!
cyclo ve biesteron birlikte kullanılabiliyor bunu sizden öğrenmiş oldum
siz bitkisel kür uyguladınız mı acaba?

Back
X