Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

mrb
benim de yüksek fsh düşük amh ve 34 yaşındayım
memorial cyclo verdi bir ay kulandım ikincisine kendim başlamıştım bitti
dün istanbul ünv infertilite biesteron verdi ona başladım
memorial sanırım başarı oranını düşürmek istemeidği için önce aşılama ol ama fsh düşerse haber ver dedi!!!
cyclo ve biesteron birlikte kullanılabiliyor bunu sizden öğrenmiş oldum
siz bitkisel kür uyguladınız mı acaba?

Merhaba,

31 aralıkta öğrendim ben.. FSH 78 di.. Şimdi 20 lerde... Dediğim gibi doktorum Bülent Tıraş.. Bu şekilde başlattı tedaviyi.. DHEA yı günde 3 kez alıyorum. Cyclo yu 1 tane.. Bitkilerle düşürdüm FSH'ımı.. Ayrıca Argınmax Women+Q10+Balık yağı+Agnucaston+Branca+Folik asit kullanıyorum 2 aydan beride... Yumurta kalitem artsın diye.. Muayenede 2 tane yumurta gördü doktor Yumurtaları biraz güçlendirsin diye Biestronu verdi. Reglimi de düzenlesin ve yumurtaları baskılasın diyede Cycloyu verdi.. Bu arada kullandığım diğer ilaçları söylemedim doktora.. Bakalım kısmet olursa önümüzeki ay tüp bebek aşamasına gelirim inşallah..

N nisanok
tekrar sormuş olucam ama biesteron üç tableti aynı anda mı içiyorsunuz
Argınmax Women+Q10+Balık yağı+Agnucaston+Branca bu ilaçları biesteron ile almaya devam ediyorsunuz değil mi

incir kürü, hayıt tohumu çayı, zeytinyağı+incir, adaçayı içmeye başlayacağım ben de
ilk ikisini daha önce de ara ara kullandım düzenli yapmaya çalışıcam
bir de çörekotu yağı, ölümden başka her derde deva diye hadis vardı sanırım inş faydası olur
bebeaspirini okumuştum bir yerde günde bir tane de ondan alıyorum bazen

sizin kullandığınız bitkiler nelerdi?

N nisanok
tekrar sormuş olucam ama biesteron üç tableti aynı anda mı içiyorsunuz
Argınmax Women+Q10+Balık yağı+Agnucaston+Branca bu ilaçları biesteron ile almaya devam ediyorsunuz değil mi

incir kürü, hayıt tohumu çayı, zeytinyağı+incir, adaçayı içmeye başlayacağım ben de
ilk ikisini daha önce de ara ara kullandım düzenli yapmaya çalışıcam
bir de çörekotu yağı, ölümden başka her derde deva diye hadis vardı sanırım inş faydası olur
bebeaspirini okumuştum bir yerde günde bir tane de ondan alıyorum bazen

sizin kullandığınız bitkiler nelerdi?

Biesteron tableti Sabah öğlen akşam kullanıyorum canım.. Sen nasıl kullanıyorsun.. Evet saydıklarımıda hepsini birlikte kullanıyorum... Ayrıca hersabah zeytinyağında beklemiş 1 tane incir yiyorum.. diğerlerine gelince
1-Çörek otu yağını 2 ay kullandım..
2-Bebe aspirinini 2-3 ay kullandım..
3-Soğan kürünü 1 kez yaptım..
4-Saraçoğlunun incir kürünü 21 gün 7 gün ara 21 gün şeklinde yaptım
5-Hayıt tohumunu+Aslan Pençesini düzenli 3-4 ay yaptım..

Bu 5 maddedeb sonra regli olmaya başladım zaten. Şimdide hepsini bıraktım bitkisel haplara başladım..

Ayrıca aklıma geldikçe yazıyorum,

Kestane Balı + Ginseng kullandım daha önce..
Maydonoz çayı+Ada çayıda çok düzenli içtim.

biesteronu üç öğün olarak kullanmaya başladım 8 saatte bir antibiyotik gibi
folbiol de ilk gittiğim dr günde üç kez demişti yine öyle alıcam
demirim biraz düşük diye gynoferro vermişti ona da başlıcam tekrar
kadındcu olmayan bi prof dvit ampul iç ayda bir demişti zaten düşüktür d vitamini herkesin dedi eşi de dr o önermiş benim konuştuğum dra da

ilk düzensizlikte geçen yıl aralıktı sanırım polip var ameliyat gerekebilir dedi gözüm korktu arkadaşlardan dr tavsiesi istedim ve birine gittim
o da polip var ama kçük dedi bir fitil ve hap verdi
fitil kullanmadan önce beta yaptırmadım aklımdan içimden geçti yoktur dedim
sonrasında kanama oldu dr adet olmuşsun dedi ama benim aklımda hala bir şüphe var
mayısta adetim gecikti beta önce 58 ertesi gün 31 di ya kimyasal gebelik ya düşük hangisi bilmiyorum memorial ve bir dr daha düşük dedi

bu drlar tüpbebekçiler bu kadar takıyor fsh a olmaz diyor bu nasıl oluyor?
evellallah olacak inş en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla olacak

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:KK37:
Erken yaptım testi evet inşaallah ondan düşüktür değer
İnşaallah katlanarak artar yarınki testi de verelim insan emin olamıyor
İnşaallah bir sorun yaşamayız
Sen daha önce pozitifi almışmıydın canım
İnşaallah bu sefer olur seninde Allahın izniyle:anneadayı::KK68:
İyice kesinleşsin daha seviçle paylaşırım burada inşaallah:KK31::KK71:
Inşallah canım sonucun guzel çıkmıştır. Ben 2.tüpbebek denememde 10.gün degerim 52 çıkmıştı 12.gün 75 civariydi katlanmadi 14.gün yine aynı kaldı doktorum sağlıklı ilerlemiyor ilaçları bırak düşük olacak dedi ilacı bıraktım 2 gün sonra düşük oldu malesef canım kalp atışını da duyma şansım olmadı ilk ve son gebeliğim oldu inşallah bu sefer rabbim kucagimda koyar :(

Inşallah canım sonucun guzel çıkmıştır. Ben 2.tüpbebek denememde 10.gün degerim 52 çıkmıştı 12.gün 75 civariydi katlanmadi 14.gün yine aynı kaldı doktorum sağlıklı ilerlemiyor ilaçları bırak düşük olacak dedi ilacı bıraktım 2 gün sonra düşük oldu malesef canım kalp atışını da duyma şansım olmadı ilk ve son gebeliğim oldu inşallah bu sefer rabbim kucagimda koyar :KK43:
Canım üzülme seninde bu sefer sağlıklı olacak inşaallah
Geçmişi aklına getirme
Bülent hocadaki gibi doğru bir tedavi değildi bence daha önceki denemelerimiz
Bende daha önce 2 negatif tedavi gördüm başka yerlerde ve onlara tedavi bile demiyorum
Ben doğal yoldan bir dış gebelik geçirdim ve birde doğal yoldan gebeliğim oldu ama
Maalesef onuda 4.5 aylıkken erken doğumla kaybettim :(
12 yıllık evliyim çok badireler atlattım 1 kürtaj ve 2 defa laparoskopi oldum
Ve çoook yıprandım
İnşaallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür
Değerlerim sağlıklı artar
Sende hiç umudunu yitirme sakın
Ben bugün tekrar test verdim sabah erken ve
Bete hcg 27.02 çıktı
Yavaş yülseliyor gibi
İnşaallah bir sorun yaşamam ve sağlıklı devam eder
Tek embriyo ya onun için belki düşük ama
İnsanın aklına her şey geliyor
Umarım bir problem çıkmaz ve sağlıklı katlanmaya devam eder

Son düzenleme:
Merhaba,

31 aralıkta öğrendim ben.. FSH 78 di.. Şimdi 20 lerde... Dediğim gibi doktorum Bülent Tıraş.. Bu şekilde başlattı tedaviyi.. DHEA yı günde 3 kez alıyorum. Cyclo yu 1 tane.. Bitkilerle düşürdüm FSH'ımı.. Ayrıca Argınmax Women+Q10+Balık yağı+Agnucaston+Branca+Folik asit kullanıyorum 2 aydan beride... Yumurta kalitem artsın diye.. Muayenede 2 tane yumurta gördü doktor Yumurtaları biraz güçlendirsin diye Biestronu verdi. Reglimi de düzenlesin ve yumurtaları baskılasın diyede Cycloyu verdi.. Bu arada kullandığım diğer ilaçları söylemedim doktora.. Bakalım kısmet olursa önümüzeki ay tüp bebek aşamasına gelirim inşallah..
Merhaba bende Bülent beyde tedaviye başladım bugün bende de iki yumurta gördü ve biriktirme sistemi varmış iki üç kere yumurta toplama işlemi olup sonra transfer oluyormuş sizinde iki yumurta varmış size de böyle bişey dedi mi acaba

Canım üzülme seninde bu sefer sağlıklı olacak inşaallah
Geçmişi aklına getirme
Bülent hocadaki gibi doğru bir tedavi değildi bence daha önceki denemelerimiz
Bende daha önce 2 negatif tedavi gördüm başka yerlerde ve onlara tedavi bile demiyorum
Ben doğal yoldan bir dış gebelik geçirdim ve birde doğal yoldan gebeliğim oldu ama
Maalesef onuda 4.5 aylıkken erken doğumla kaybettim :KK43:
12 yıllık evliyim çok badireler atlattım 1 kürtaj ve 2 defa laparoskopi oldum
Ve çoook yıprandım
İnşaallah bu sefer Rabbim yüzümü güldürür
Değerlerim sağlıklı artar
Sende hiç umudunu yitirme sakın
Ben bugün tekrar test verdim sabah erken ve
Bete hcg 27.02 çıktı
Yavaş yülseliyor gibi
İnşaallah bir sorun yaşamam ve sağlıklı devam eder
Tek embriyo ya onun için belki düşük ama
İnsanın aklına her şey geliyor
Umarım bir problem çıkmaz ve sağlıklı katlanmaya devam eder
Sende çok şey yasamissin canım cok gecmis olsun inşallah bu son olsun bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizimde imtihanimiz buymuş sabredecegiz Rabbim görüyor her gördüğüm çocuğa gözüm düşüyor inşallah bebislerimizi kucağımiza alırız en kısa zamanda degerin çok şükür 2 ye katlanmış devamı gelsin inşallah şu an her sey yolunda şükür boyle de devam edecek inşallah arkadaşım dualarım seninle.

Sende çok şey yasamissin canım cok gecmis olsun inşallah bu son olsun bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizimde imtihanimiz buymuş sabredecegiz Rabbim görüyor her gördüğüm çocuğa gözüm düşüyor inşallah bebislerimizi kucağımiza alırız en kısa zamanda degerin çok şükür 2 ye katlanmış devamı gelsin inşallah şu an her sey yolunda şükür boyle de devam edecek inşallah arkadaşım dualarım seninle.
Amin teşekkür ederim
Daha önceki verdiğim beta hcgleri acıbademde vermemiştim
Dün tekrar kan verdim ama bu sefer acıbademde verdim 28 çıktı
Dün normal test günümdü
Ve sevil hanım beta hcg olması gerekenden düşük dediii:cry:
Pzt tekrar kan vericem
Değer artadabilir düşedebilir dediii
6. Gün embriyosu için düşük bir değer sanırım bir sorun var:cry:
Kimasal gebelik olabilir dedi:KK42:
Bu seferde olmadı sanırım:KK61:
Ve mutluluğum yarım kalacak çilem dolmamış:KK61:
İnşaallah değerim artar düşmeeezz:KK42:
Hayırlısı olsun ne yapalım kısmet...

Amin teşekkür ederim
Daha önceki verdiğim beta hcgleri acıbademde vermemiştim
Dün tekrar kan verdim ama bu sefer acıbademde verdim 28 çıktı
Dün normal test günümdü
Ve sevil hanım beta hcg olması gerekenden düşük dediii:cry:
Pzt tekrar kan vericem
Değer artadabilir düşedebilir dediii
6. Gün embriyosu için düşük bir değer sanırım bir sorun var:cry:
Kimasal gebelik olabilir dedi:KK42:
Bu seferde olmadı sanırım:KK61:
Ve mutluluğum yarım kalacak çilem dolmamış:KK61:
İnşaallah değerim artar düşmeeezz:KK42:
Hayırlısı olsun ne yapalım kısmet...
Inşallah artar canım dur hemen üzülme Rabbim dilerse her şey bahane sen yeter ki ümidini kesme sonuçta gebelik var bakalım değerler artarsa hiç bir sorun yok demektir kimi bünyeye göre değişiyor sonuçta, daha önceki gebeliklerinde değerlerin nasıldı? Birde genetikten geçen embriyo kalitesi hakkında bilgi vermişler miydi?

Merhaba bende Bülent beyde tedaviye başladım bugün bende de iki yumurta gördü ve biriktirme sistemi varmış iki üç kere yumurta toplama işlemi olup sonra transfer oluyormuş sizinde iki yumurta varmış size de böyle bişey dedi mi acaba
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım bende bir kaç güne kadar regl olacağım ve tedaviye başlayacağım inşallah bana ön görüşmede bu havuz sisteminden bahsetmisti normalde yumurtam oluyor fakat 5.güne giden ya da dondurulacak kalmıyor kalitesi iyi olmuyor anladigim bakalım uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor.

Inşallah artar canım dur hemen üzülme Rabbim dilerse her şey bahane sen yeter ki ümidini kesme sonuçta gebelik var bakalım değerler artarsa hiç bir sorun yok demektir kimi bünyeye göre değişiyor sonuçta, daha önceki gebeliklerinde değerlerin nasıldı? Birde genetikten geçen embriyo kalitesi hakkında bilgi vermişler miydi?
Daha önce 2 defa negatif oldu
Normal gebeliğimdede beta hcg yaptırmamıştım geç gitmiştik ve kese görünmüştü
Bu embriyomda genetikten geçen 1. Kalite olduğunu söyledikleri tek bir embriyoydu
Sanki ters giden bir şeyler var hissediyorum
Niye beta hcg bu kadar düşük artıyor ki
Mide bulantılarım devam ediyor halaa
Ara ara kasıklarımda sancı
Ve bugün sağ kasığım sancıdı adet sancısına benzer
Korkuyorum ve çok üzüldüm
Bilmem ki artar mı düşermi değer
Hayırlısıyla şu günlerim bir geçse
Böyleside çok zormuş çok:KK43:

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım bende bir kaç güne kadar regl olacağım ve tedaviye başlayacağım inşallah bana ön görüşmede bu havuz sisteminden bahsetmisti normalde yumurtam oluyor fakat 5.güne giden ya da dondurulacak kalmıyor kalitesi iyi olmuyor anladigim bakalım uzun bir tedavi süreci bizi bekliyor.
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız ben bu havuz sistemine başladım ikinci günüm bugün işte çarşamba kontrolum var ama bu sistem ağır gelecek gibi hem manen hemde maddi açıdan 20 bini buluyomus bide bunun tutucaginin da garantisi yok allahım hepimizin yardımcısı olsun

Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız ben bu havuz sistemine başladım ikinci günüm bugün işte çarşamba kontrolum var ama bu sistem ağır gelecek gibi hem manen hemde maddi açıdan 20 bini buluyomus bide bunun tutucaginin da garantisi yok allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah aynen hem maddi hem manevi ağır bir süreç olacak bizler için umarım sonuç olumlu olur da bunları hiç yaşanmamış sayariz histereskopi, hsg, v.s. yapılacak mı?

Amin inşallah aynen hem maddi hem manevi ağır bir süreç olacak bizler için umarım sonuç olumlu olur da bunları hiç yaşanmamış sayariz histereskopi, hsg, v.s. yapılacak mı?
Evet hsg var ama yeniden isticek galiba doktor hiteroskopi de yapilcak ben çok yoruldum ya inşallah bu son ugrasimiz olur da bi daha bunları yasamayiz

Evet hsg var ama yeniden isticek galiba doktor hiteroskopi de yapilcak ben çok yoruldum ya inşallah bu son ugrasimiz olur da bi daha bunları yasamayiz
Benimde hsg var ama tekrar istedi hsg için başka bir yer onerdiler size de söylemişlerdir sanırım bir de histereskopi ilk kez olacağım bende çok yoruldum inşallah busefer son olur hayırlısı olsun istanbulda mıydınız?

Maalesef bugünkü beta hcg 22 ye düştü
Bir sorun olduğu belliydi
Kimyasal gebelik
Yani tutunmuş bebişim ama gelişimini tamamlayamamış
Çok üzgünüm
Nasipte bunu görmekte varmış :(

Back
X