- Konu Sahibi birgunbitecek
-
- #1.881
Bende yarin gidecem.insAllah transfer tarihim.belli olacak bakalm ne diyecek.hoca,dogurkanlik asisi nedir?
Suan rahim.hazirlik asamasindayiz diger adetimte tekrar gelecem baklm banada onercekmi hocaBen oldum canim.rahmin icine bir sivi enjekte ediyolar.ayni yumurta toplanan yerde oluyo.onlugu giyoyosun.cok basit bir islem.rahmin icini hazirliyo yada isde iyilesdiriyor.transferden 5 yada 6 gun once yapildi.maliyeti var tabiki tam hatirlamiyorum 750 tl fivari olabilir.ben faydasinj gordum ..bulent hoca ne onerdiyse uygulamaya calisiyoruz.
gunaydin canm,banada ayni ilaclari verdi kullandigin v kullanacagim hap yumurta baskiliyici bir hap kist olusmasin diye veriliyormus,[/QUOTE]QUOTE="minik_eller, post: 46048899, member: 307009"]Kizlar allah yardimciniz olsun insallah. Saglikli bebislerinize kavusun dualarimiz sizinnicin sizlerde bizleri habersiz birakmayin hadi bakalim...
Evet o yuzden ama ben ikinci ay kullaniyorum gecen ay ovulasyon testi yaptim yumurtlama olmadi bu ay gene kullanmaya basladim 2 aylik verdiler adet oldum kuanmaya basladim ve bitince tekrar yumurtlama testi yaptim hatta hala yapiyorum belki gec yumurtlarim diye hala yumurtlama olmadi halbuki bana hamilelige engel degil dogum kontrol hapi degil bu dedilerBaskiliyici derken.kist olusmasin.diye
bana dahaftaya uygulanacak bakalım hayırlısı sonuç aldınız mı siz tedaviniz sonuçlandı mıBen oldum canim.rahmin icine bir sivi enjekte ediyolar.ayni yumurta toplanan yerde oluyo.onlugu giyoyosun.cok basit bir islem.rahmin icini hazirliyo yada isde iyilesdiriyor.transferden 5 yada 6 gun once yapildi.maliyeti var tabiki tam hatirlamiyorum 750 tl fivari olabilir.ben faydasinj gordum ..bulent hoca ne onerdiyse uygulamaya calisiyoruz.
gunaydin canm,banada ayni ilaclari verdi kullandigin v kullanacagim hap yumurta baskiliyici bir hap kist olusmasin diye veriliyormus,[/QUOTE]QUOTE="minik_eller, post: 46048899, member: 307009"]Kizlar allah yardimciniz olsun insallah. Saglikli bebislerinize kavusun dualarimiz sizinnicin sizlerde bizleri habersiz birakmayin hadi bakalim...
Gec olsun guc olmasin canm bununda vardir bir sebebi uzme tatli caninikızlar selam bugün hormon testi yaptırdım tsh değerim üç aydır 0.006 ve d vitaminim düşük çıktı 15.. temmuza kadar bu değerler düzelmezse tedaviye başlanmıyor mu? sizin tedavide tsh değerleriniz ne düzeydeydi Bülent hoca bu konuda nasıl tavsiyede bulundu inşallah düzelir değerlerim biri bitiyor diğeri başlıyor
Canim bizim sonuc olumlu ins.bana dahaftaya uygulanacak bakalım hayırlısı sonuç aldınız mı siz tedaviniz sonuçlandı mı
maşllah çok sevindim canım doğurganlık aşısı olmuşmuydunCanim bizim sonuc olumlu ins.
maşllah çok sevindim canım doğurganlık aşısı olmuşmuydun
benim kontrol devanm ediyor meşakkatli 6 aydır tedavi görüyorum
canım, nasıl gidiyor ilaç tedavisine başladın galiba transferin ne zaman belli mi tatlım?Cycl aprognova diye bir ilac 15 gun sonrada bir igne verdi canim sen naptin
Evet canim ilac tedavisindeyiz suan adet olunca kontrolle gidcem.ozaman belli olacak canimm sen napiyosun.canım, nasıl gidiyor ilaç tedavisine başladın galiba transferin ne zaman belli mi tatlım?
hmm anladım tatlım hayırlı olsun tedavin rabbim bebeğine kavuşmanı sağlasın inşallah. bende ne yapım canım tsh ve d vitamini ilaç tedavisine başladım 4 gözle 20 gün sonraki kontrolümü bekliyorum bütün herşey tsh ve d vitimanine göre değişecek işte düzelirse tedavi olabilirim yoksa düzelmeden tüp bebek tedavisi olmuyor öyle işte canım zaman geçiyor hızla rabbim bizi bebeklerimize kavuşturur inşallahEvet canim ilac tedavisindeyiz suan adet olunca kontrolle gidcem.ozaman belli olacak canimm sen napiyosun.
Aminn canim benim,stres yapma ilaclarini kullan ve vitamin al yiyeceklerden insAllah guzel haberler alirizhmm anladım tatlım hayırlı olsun tedavin rabbim bebeğine kavuşmanı sağlasın inşallah. bende ne yapım canım tsh ve d vitamini ilaç tedavisine başladım 4 gözle 20 gün sonraki kontrolümü bekliyorum bütün herşey tsh ve d vitimanine göre değişecek işte düzelirse tedavi olabilirim yoksa düzelmeden tüp bebek tedavisi olmuyor öyle işte canım zaman geçiyor hızla rabbim bizi bebeklerimize kavuşturur inşallah
amin canım inaşşallah rabbim yüzümüzü güldürürAminn canim benim,stres yapma ilaclarini kullan ve vitamin al yiyeceklerden insAllah guzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?