Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Rabbim sizlerden nasip etsin inşallah
Yok ben histereskopi olmadım tiplerim tıkalı ve Sıvı vardı laparaskopi oldum tiplerim alındı
Sonrası normal tüp bebek süreci
Tebrik ederim,
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:anneadayı::KK46::KK46::nazar::KK9:
darısı biz tedevi sürecinde olanlara olsun inşaallah:KK37::KK36:

Günaydin kizlar..Dün bülent hocayla öngörüşmemiz oldu Ramazan bitimiyle ilk tüp bebek tedavime hayirlisiyla başliycaz..Bülent hoca mikrochip önerdi bize eşimin değerlerinden dolayi..Bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Kizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus

Kizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus
bende histerokopiyi bülent beye yaptırdım evet görmüyorsunuz ama onun girdiğine adım gibi eminim çünkü zaten rapouru tutan altına imza atan o işlem sırasında neler olmuş onun yazısı mevcut

Bence de odur çünkü sonuçta amaliyat için onunla görüşüp prof farkı ödüyorsunuz.. Öyle düşünmeyin

kızlar ben bülent hocanın hastasıyım bugün sonucumu öğrendimm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Harika bir haber dahaaaa şükürler olsun Rabbime:KK46::KK46::anneadayı::nazar::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::KK75::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:KK68:
tebrik ederim çok sevindim:KK37::KK5:
beta hcg kaç çıktı:KK37:
Her pozitif haberinde umut doluyor içime:KK37:
darısı biz tedavi sürecinde olanlara olsun inşaallah:KK68:

Son düzenleme:
Bence hiç negatif düşünmeyin bu size zarar verir
kesinlikle histereskopiyi Bülent hoca yapıyor
çok babacan ve öncelikle hastasının sağlığını düşünen harika bir dr bülent hoca
sürekli ilgilenen bir dr olsada negatif olsa daha mı iyi
Bülent hoca işini sağlam yapan ve Türkiyede eşi olmayan bir dr
önemli olan pozitif sonuç değilmi
biraz inceleyin bakın başarı oranları çok yüksek
hocaya güvenin ve ne olursa olsun vazgeçmeyin derim
beni yanlış anlamayın
yinede siz bilirsiniz

Canım zaten anestesi alarak giriyorsun içeri ben ameliyathaneye girdigimi hayal meyal hatırlıyorum. Sonra da seni cıkardıklarında da kac dk sonra kendine geliyorsun. Bülent hoca'nın programı okadar yogun ki eminim bir histereskopiden sonra transfer ya da baska ameliyata bile girmiş olabilir. Merkezin hasta sayısı cok fazla. Ama bu kesinlikle verdiği hizmetin baştan savma olduğunu anlamına gelmez. Kendisine ulaşılamıyor olabilir ama merkezde gerek SEvil hnm gerekse de Belgin Hnm cok destek oluyor.Ben cok memnun kaldım..şimdi bülent hoca sayesinde hamileyim. Sanırım ikiz haftaya belli olucak :) sakın umutsuzluga kapılma

Harika bir haber dahaaaa şükürler olsun Rabbime:KK46::KK46::anneadayı::nazar::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::KK75::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:KK68:
tebrik ederim çok sevindim:KK37::KK5:
beta hcg kaç çıktı:KK37:
Her pozitif haberinde umut doluyor içime:KK37:
darısı biz tedavi sürecinde olanlara olsun inşaallah:KK68:
10.gün 127 çıktı canım bugün gene kan verdim bekilyorum ..... darısı sana canım benim ;)

Tesekkur ederim yazdiklariniza kizlar ,ben de zaten babacan guleryuzlu bi dr istedigim icin sectim.tup yaptiranlar sadece transferi mi hoca yapiyor.onun disindaki islemler icin diger dr.lar mi ilgileniyo.

Kızlar Maslak Acıbadem in yakınından veya önünden toplu taşım araçları varmı? şehir dışından geleceğiz yüksek ihtimalle arabamız olmayacak, toplu taşım araçlarıyla oraya gidilir mi, internetten baktık ama tam anlayamadık..İstanbulu iyi bilenler yardımcı olabilir mi?

Tesekkur ederim yazdiklariniza kizlar ,ben de zaten babacan guleryuzlu bi dr istedigim icin sectim.tup yaptiranlar sadece transferi mi hoca yapiyor.onun disindaki islemler icin diger dr.lar mi ilgileniyo.

Benim cogu kontrolüme Bülent hoca girdi tek tük ayse Hnm girmiştir. İlaç takiplerini hoca yapıyor yine. Yumurta toplamaya girmiyor. Transferi yine kendisi yapıyor canım

Benim cogu kontrolüme Bülent hoca girdi tek tük ayse Hnm girmiştir. İlaç takiplerini hoca yapıyor yine. Yumurta toplamaya girmiyor. Transferi yine kendisi yapıyor canım
Tesekkur ederim ,sanirim ikizlerin olucak allah anali babali buyutsun.polipten sonra Hemen tupe mi basladiniz bi sure normal yolla olmasini beklediniz mi

Tesekkur ederim ,sanirim ikizlerin olucak allah anali babali buyutsun.polipten sonra Hemen tupe mi basladiniz bi sure normal yolla olmasini beklediniz mi

7 ay dogal yolla denedik sonra esim sperm testi yaptırdı ve morfoloji ve ileri hızlı kötü cıktı. Oyüzden bizi tüp bbek merkezine yönlendirdi kendi jinekologum. Hemen tüp bebek yaptık. ilki olumsuz oldu. Daha sonra polipin alınması ve rahme cizik atılması icin histereskopi yapıldı. Buarada da dogal yolla denedik tabii ama morfoloji kötü olunca basarı yüzdesi düşük oluyor biraz. Sonra da ikinci tüp bebegi yaptık.

Kızlar Maslak Acıbadem in yakınından veya önünden toplu taşım araçları varmı? şehir dışından geleceğiz yüksek ihtimalle arabamız olmayacak, toplu taşım araçlarıyla oraya gidilir mi, internetten baktık ama tam anlayamadık..İstanbulu iyi bilenler yardımcı olabilir mi?

Tam önünde otobüs duragı var. Hem minibusler hem de otobüsler duruyor önünde canım. Maslaktan gecen Sarıyer tarabya otobüslerine bakabilirsin. Minibusler de 4. leventten kalkıyor sanırım tam emin degilim ama. Ya da metroya binip maslakta inip oradan taksiye de binebilirsiniz. 3 dk'lık mesafe.

Merhaba arkadaşlar ben de Bülent Hocamızda tedavi görüyorum. Memnunuz, işini çok iyi yapıyor, ayrıntı atlamıyor, yoğunlukta dolayı bütün işlemlerle birebir ilgilenmesi de zor ancak hepsinden haberdar yani kontrolü altında. Benim de Ramazan sonrası tüp bebek transferim var umarım hayırlısı olur. Allah hepimize sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X