- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
- Konu Sahibi birgunbitecek
Amin canım benim yaa10.gün 127 çıktı canım bugün gene kan verdim bekilyorum ..... darısı sana canım benim![]()
teşekkür ederim canımm
tekrardan hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim yaa10.gün 127 çıktı canım bugün gene kan verdim bekilyorum ..... darısı sana canım benim![]()
Merhaba, peki doğal yol ile denedikten sonra yine histeroskopi yapıldımı? Yani ben histeroskopiden hemen sonraki adet döneminden sonra transfer olması lazım diye biliyorum ama yanlışta olabilir bilgim,buarada ikiz haberlerinizi bekliyorum sizin:)) bende regl beklemekteyim sonra ilaç kullanımı ve transfer..7 ay dogal yolla denedik sonra esim sperm testi yaptırdı ve morfoloji ve ileri hızlı kötü cıktı. Oyüzden bizi tüp bbek merkezine yönlendirdi kendi jinekologum. Hemen tüp bebek yaptık. ilki olumsuz oldu. Daha sonra polipin alınması ve rahme cizik atılması icin histereskopi yapıldı. Buarada da dogal yolla denedik tabii ama morfoloji kötü olunca basarı yüzdesi düşük oluyor biraz. Sonra da ikinci tüp bebegi yaptık.
Merhaba, peki doğal yol ile denedikten sonra yine histeroskopi yapıldımı? Yani ben histeroskopiden hemen sonraki adet döneminden sonra transfer olması lazım diye biliyorum ama yanlışta olabilir bilgim,buarada ikiz haberlerinizi bekliyorum sizin:)) bende regl beklemekteyim sonra ilaç kullanımı ve transfer..
SelaaamKızlaaarr....neler yapıyorsunuz tedaviler devam ediyor mu..yenileri başladı mııı![]()
Değerli yardımların için çok teşekkür ederim canım, en kolay yol o zaman Maslak metro durağında inip taksiye binmek gibi...tekrardan sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah..Tam önünde otobüs duragı var. Hem minibusler hem de otobüsler duruyor önünde canım. Maslaktan gecen Sarıyer tarabya otobüslerine bakabilirsin. Minibusler de 4. leventten kalkıyor sanırım tam emin degilim ama. Ya da metroya binip maslakta inip oradan taksiye de binebilirsiniz. 3 dk'lık mesafe.
Değerli yardımların için çok teşekkür ederim canım, en kolay yol o zaman Maslak metro durağında inip taksiye binmek gibi...tekrardan sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah..
A alchera_85 sizin kaç embiryonuz oldu kaçı genetike gitti? benim bugün aradılar iki embiryom 6. güne gelmiş göndermişler ama ben korkuyorum iki tane olunca inşallah temiz gelirler
kaç tane yumurta toplandı peki, havuz sistemini önermedi mi hoca? benimde fazla yumurtam olmuyor, cgh için çok embriyo lazım deniliyor, böyle oluncada masraf çok oluyor...A alchera_85 sizin kaç embiryonuz oldu kaçı genetike gitti? benim bugün aradılar iki embiryom 6. güne gelmiş göndermişler ama ben korkuyorum iki tane olunca inşallah temiz gelirler
Selaaam
Benim transfer için hazırlık aşaması inşaallah
sen nasılsın takip ettim ikizmiş bebişlerin canım çoook sevindimm
darısı bizeee
vee bendende heerkese selamlaaarhamişlereee hamiş adaylarınaaa
![]()
kaç tane yumurta toplandı peki, havuz sistemini önermedi mi hoca? benimde fazla yumurtam olmuyor, cgh için çok embriyo lazım deniliyor, böyle oluncada masraf çok oluyor...
Maşallah canım, yumurta sayın fazla olunca daha kolay olmuş.. Benim şimdiye kadar en fazla 5. güne 3 embriyom kaldı o yüzden masrafı çok düşündüm. Bizded e genetikte sorun çıkmadı ama 4 negatif olunca ne yapacağımı şaşırdım.Benim son denememde 24 tane olgun yumurtam vardı 12 tanesi dollendi 3. Güne 11 tanesi geldi 5. Güne de 7 tanesi geldi. 2 tanesinden örnek alamadılar 5 tanesinden de Örneği Alıp genetiğe gönderdiler. Evet cok yumurta olmayınca havuz yöntemi öneriyorlar ve nerdeyse bir tüp bebek denemesi kadar tutuyor. Ama biz genetik sonuçlarını gördük ki eşimle ikimizde sorun olmamasına rağmen 2 embriyomuz baya genetik sorunları vardı. Onların tutunması da imkansız. Daha sonra transferde de en kaliteli iki embriyomuzu koydu hoca ve ikisi de tuttu sanırım.
Maşallah canım, yumurta sayın fazla olunca daha kolay olmuş.. Benim şimdiye kadar en fazla 5. güne 3 embriyom kaldı o yüzden masrafı çok düşündüm. Bizded e genetikte sorun çıkmadı ama 4 negatif olunca ne yapacağımı şaşırdım.
İstanbulda Bülent hoca ve Semra Kahraman arasında kararsız kaldım, henüz eşim istemiyor, hazır olduğunda kısmette neresi varsa başlamayı düşünüyorum...
en son tedavimde kürler ve vitaminler kullandım çok faydasını gördüm, ondan sebep bence 3 embriyom olduğunu düşünüyorum. Yeniden içmeye başladım, dhea yan etkisi çok olduğundan hormonlarım normal seviyede olduğundan doktorum içme demişti cesaret edemiyorum onu içmeye...bakalım artık rüzgar nereye savurursa gideceğiz inşallah..4 negatif olunca iyice temeli araştırılmalı tabii. Çiftlerde genetik karyotip testler be en cok da embriyoya genetik test öneriliyor. Belki Kür yapsan ya da dhea çinko falan kullansan artırır yumurta sayısını ve kalitesini. Faydasını gören insanlar duydum
en son tedavimde kürler ve vitaminler kullandım çok faydasını gördüm, ondan sebep bence 3 embriyom olduğunu düşünüyorum. Yeniden içmeye başladım, dhea yan etkisi çok olduğundan hormonlarım normal seviyede olduğundan doktorum içme demişti cesaret edemiyorum onu içmeye...bakalım artık rüzgar nereye savurursa gideceğiz inşallah..
Sizin transfer edilen embriyolarınız genetik sonuçtan temiz dönenler değildi öylemi doğru mu anladım? Yani genetik olumlu olmayınca en iyilerimi transfer ediliyor birde neye göre en iyi? Kusura bakmayın baya sordum ama hikayemiz çok benziyor o yüzden merak ettim:)Benim son denememde 24 tane olgun yumurtam vardı 12 tanesi dollendi 3. Güne 11 tanesi geldi 5. Güne de 7 tanesi geldi. 2 tanesinden örnek alamadılar 5 tanesinden de Örneği Alıp genetiğe gönderdiler. Evet cok yumurta olmayınca havuz yöntemi öneriyorlar ve nerdeyse bir tüp bebek denemesi kadar tutuyor. Ama biz genetik sonuçlarını gördük ki eşimle ikimizde sorun olmamasına rağmen 2 embriyomuz baya genetik sorunları vardı. Onların tutunması da imkansız. Daha sonra transferde de en kaliteli iki embriyomuzu koydu hoca ve ikisi de tuttu sanırım.
Amiiin inşaallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşaallahCanımm ne zaman transferin?? Haftaya kesin belli olucak bakalım artık :) darısı sizin başınıza canım inşallah bu güzel duyguyu sizde yasıcaksınız az kaldı :)
Sizin transfer edilen embriyolarınız genetik sonuçtan temiz dönenler değildi öylemi doğru mu anladım? Yani genetik olumlu olmayınca en iyilerimi transfer ediliyor birde neye göre en iyi? Kusura bakmayın baya sordum ama hikayemiz çok benziyor o yüzden merak ettim:)
Benim rezerv iyiydi ama önden çatlayan yumurtalar vardı yinede 16 tane toplandı 10 dollendi ama 2 tanesi 5.fune geldi benim yasa bağlı kalite sorunu oluyor ondan çok korkuyorum inşallah Rabbim genetikten gecmelerini nasip etsin.havuz yöntemi için birsey demedikaç tane yumurta toplandı peki, havuz sistemini önermedi mi hoca? benimde fazla yumurtam olmuyor, cgh için çok embriyo lazım deniliyor, böyle oluncada masraf çok oluyor...
gayet iyiymiş rezevr durumun, maşallah canım...inşallah ikiside temiz çıkar, iyi haberlerini almak dileğiyle...Benim rezerv iyiydi ama önden çatlayan yumurtalar vardı yinede 16 tane toplandı 10 dollendi ama 2 tanesi 5.fune geldi benim yasa bağlı kalite sorunu oluyor ondan çok korkuyorum inşallah Rabbim genetikten gecmelerini nasip etsin.havuz yöntemi için birsey demedi