Canim Gecmis olsun oncelikle
ne yaziikki sevil hanim o hastaneye yakismayan bi calisan surekli insanlari azarlayarak konusan uslubu cok kotu biri acilen uyarilmasi gerekiyor bende memnun kalmadim uslubundan cok ters bir bayan
ama birde neslihan hanim varki inanilmaz sevecen ve bilgili cok ictenn ve kibar ve empati kurarak insana cevap verior ona tesekkur ediyor sevil haniminda acilen uyarilmasini tavsiye ediyorum neslihan hanim olmasaydi ben tedavimi yarida birakacaktim
Canım teşekkür ederim
Senin anlattığın durumu belgin hanımla yaşadım hiç hoş olmayan ve yakışık almayan davranışları oldu maalesef ve sevil hanımla devam ettim
Sevil hanımdan da şimdiye kadar böyle bir muamele görmemiştim
Bilemiyorum belki ben böylesine bir üzüntü yaşıyorken daha hassas davranılmasını bekledim
Bülent hocayla görüşme talebim oldu
Ve tabiki görüşme planı yapıcaz zaten dediler çok sevindim
Demekki ben yanlış anlamışım
Yine benim hatam varsa düzeltiyorum
Olması gereken de yakışanda buydu zaten
Ben bülent hocamdan memnun olduğumu en başından beri dile getiriyorum zaten
Fakat bu süreç de beni çok yordu
İkinci tedavimede yine merkezimde devam edicem
Rabbim yardımcımız olsun[/QUOTE]
Neyse canım tatlıya bağlanmış sevindim
Işleri zor kolay demiyorum ama bunu bilerek devam edecekler ya da işlerini değiştirecekler yapacak bişi yok
Tekrar hoca ile gürşmeden olur mu zaten ben 5 denememi yaptırıorum hepsiyle görüştüm sonradan yani kime danışacacağız tabiki doktorumuza
zaten emin ol hocanın haberi bile olmamıştır yoksa hoca böyle birşey demez
Yoğun olduğu doğru hocanın ama zaten bizde her sorumuzda hocaya gitmiyoruz hemşirelerle görüşüyoruz
Dilerim bundan sonraki denemende güzel sonuçlar alırsın keseyi görmek için gidersin hocaya
Inşallah hepiniz için güzel olur sonuçlar çok zor yaşamayan anlayamıyor kim ne derse desin