Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

ewet canım o kadar yumurtadan o kadar kaldı elimde ben bülent beyde yaptırmadım mikroçipi düşündüğüm için biraz bülent beye sıcak bakmaya başladım ama düşünüyorum sonuçta sağlıklı gelen embriyolar konuldu ama olmadı mikroçiple daha fazla sağlıklı embriyo bulunur belki tek fark bu benimde eşim varikosel ameliyatı oldu doğal yolla gebeliklerim ameliyattan sonra oldu benim
Sen de bir sıkıntı var mı canım? Ben de polikistik over, dermoid kist, pıhtılaşma taşıyıcılığı, kalp şekilli rahim var. Bir de kürtaj olmuştum 2. Gebeliğimde kürtaja bağlı ufak bir yapışıklık varmış.
Eşin ameliyat olalı ne kadar oluyor? Yaşın kaçtı canım? Toplamda kaç senedir istiyorsunuz?
Benim yaş28 , 2.5 sene olacak deneyeli

Benim için sorduysan canım 25 bini buldu bizimki. Rahim filmi ,mikrocip ,histereskopi , 7 embriyo cgh , biyopsi , dondurma , cozdurme , transfer ve ilaçlar.
Bende rahim filmi ve eğer gerekli olursa histereskopi yi aradan çıkarmaya calisacam 20 bin cekecem

Sen de bir sıkıntı var mı canım? Ben de polikistik over, dermoid kist, pıhtılaşma taşıyıcılığı, kalp şekilli rahim var. Bir de kürtaj olmuştum 2. Gebeliğimde kürtaja bağlı ufak bir yapışıklık varmış.
Eşin ameliyat olalı ne kadar oluyor? Yaşın kaçtı canım? Toplamda kaç senedir istiyorsunuz?
Benim yaş28 , 2.5 sene olacak deneyeli
doktorların söylediğine göre bende bir problem yok canım senin gibi rahmim biraz kalp şeklinde hafif ters ama bu sorun değil sonuçta normal yollada hamile kalmışsın dedi eşim ameliyat olalı 4sene falan oldu 5senedirde istiyoruz ben 27 yaşındayım

Merhaba arkadaşlar,aslında uzun zamandır forumları takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.2011 eylül ayında normal bir gebeliğin 10.haftada son bulması sonucunda kendimi tüp bebek tedavisinde buldum.ilk tüp bebek denemem Bülent hoca ile pozitif olmasına rağmen 8.haftada son buldu.sonrasında farklı merkezlerde 4 deneme negatif sonuçlanınca 6.denemede yine Bülent hocaya karar verdik.mikrochip,genetik tarama,rahim filmi,histeroskopi derken şu an transfer aşamasını bekliyoruz.yazdıklarınızla bir an umutlanıp bir an umutsuzluğa düşüyorum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Merhaba arkadaşlar,aslında uzun zamandır forumları takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.2011 eylül ayında normal bir gebeliğin 10.haftada son bulması sonucunda kendimi tüp bebek tedavisinde buldum.ilk tüp bebek denemem Bülent hoca ile pozitif olmasına rağmen 8.haftada son buldu.sonrasında farklı merkezlerde 4 deneme negatif sonuçlanınca 6.denemede yine Bülent hocaya karar verdik.mikrochip,genetik tarama,rahim filmi,histeroskopi derken şu an transfer aşamasını bekliyoruz.yazdıklarınızla bir an umutlanıp bir an umutsuzluğa düşüyorum.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Geçmiş olsun Can'ım... İnş bu defa sağlıkla kucağına yavrunu alacağın bir gebelik olur.. Bir de sorun ne acaba eşinin morfoloji bozuk mu?
Canım kaç yumurta toplandı kaçı 5 e geldi , cgh sonrası kaç sağlıklı çıktı acaba?

Sağol canım,inşallah...20 yumurta toplandı,10 tanesi olgun çıktı,6 tanesi döllendi,5.güne 3 tanesi geldi.3 tane genetik incelemeye gitti.2 tanesi transfer edilebilir geldi.histereskopi oldum şimdi adet olmayı bekliyorum...sorun tam olarak belli değildi ama histereskopide perde olduğu ve halledildiği ve çentikler atıldığı söylendi...eşimde ileri hareketli sperm sayısı az.normal bir hamilelik olduktan sonra niye bunlarla uğraşıyoruz hala şaşkınlık içindeyiz...

Sağol canım,inşallah...20 yumurta toplandı,10 tanesi olgun çıktı,6 tanesi döllendi,5.güne 3 tanesi geldi.3 tane genetik incelemeye gitti.2 tanesi transfer edilebilir geldi.histereskopi oldum şimdi adet olmayı bekliyorum...sorun tam olarak belli değildi ama histereskopide perde olduğu ve halledildiği ve çentikler atıldığı söylendi...eşimde ileri hareketli sperm sayısı az.normal bir hamilelik olduktan sonra niye bunlarla uğraşıyoruz hala şaşkınlık içindeyiz...
İnşallah sağlıkla devam eder her aşama. İşte biz düşük yapanların dezavantajı da cghdan az embriyo çıkması oluyor ya.. 20-30 yumurtadan 1-2 sağlıklı embriyo ancak çıkıyor :KK43:
Sonra tekrar deneyelim desek hepsi sil baştan oluyor dondurulmuş transfer imkanı olmuyor.
Benim doğal yoldan 3 düşüğüm var canım :KK43: benimde maalesef düşüklerimin nedeni belli değil. Marta kadar daha doğal deneyİp martta tüpe başlamayı planlıyorum. Ama bir ihtimalde martta önce histereskopi yapılıp 6 ay daha normal deneyip sonra tüpe geçmek de var aklımda. Bilmiyorum işte... Bakalım..

Bence histereskopi yaptırmalısın,biz çok pişman olduk...keşke bu kadar denemeden önce yaptirsaydik dedik,çünkü ultrasonlarda ve rahim filmlerinde bir sıkıntı görünmüyordu.

Bence histereskopi yaptırmalısın,biz çok pişman olduk...keşke bu kadar denemeden önce yaptirsaydik dedik,çünkü ultrasonlarda ve rahim filmlerinde bir sıkıntı görünmüyordu.
Canım inşallah sağlıkla tutunur miniklerin bana da umut olursun... Güzel haberlerini duymayı çok istiyorum inşallah

Yarın sabah yeniden hastanede olacağım..adetin 3.günü olacak.dondurulmuş embriyo transferi öncesi süreç nasıl işliyor?bilenler varsa anlatabilir mi lütfen.

Yarın sabah yeniden hastanede olacağım..adetin 3.günü olacak.dondurulmuş embriyo transferi öncesi süreç nasıl işliyor?bilenler varsa anlatabilir mi lütfen.
Burada farklı midir bilmiyorum.ama yumurta toplamadaki gibi agir gecmiyor. Adetinden sonra rahmi hazirlamaya başlıyorlar. Endimetrium transfere uygun kalinliga ulastiginda engel teşkil eden bi durumda yoksa transferin yapiliyo. Transfer işlemi aynı zaten. 2-3 dk.

Arkadaslar önlem amacli verilen hiboru kaçinci haftada bitirdiniz?12.haftada aradim 16da birakcan denildi 16da aradik birakcaz die ikiz gebelikde son haftalar kdr kullanilsin denilip aklimizi iyice karistirdilar 16da birakip problem yasamayaniz oldu mu?18deyim ve kullaniyorum simdilik

Arkadaslar önlem amacli verilen hiboru kaçinci haftada bitirdiniz?12.haftada aradim 16da birakcan denildi 16da aradik birakcaz die ikiz gebelikde son haftalar kdr kullanilsin denilip aklimizi iyice karistirdilar 16da birakip problem yasamayaniz oldu mu?18deyim ve kullaniyorum simdilik
Canim benim arkadaşıma doğuma 1 hafta kala biraktirdilar. Onunda ikiz gebelikti. Bende aradım merkezi sordum aynı şeyi söyledi. Malesef 9. Aya kadar kullanicakmisiz. Senin cinsiyetler belli oldumu

Canim benim arkadaşıma doğuma 1 hafta kala biraktirdilar. Onunda ikiz gebelikti. Bende aradım merkezi sordum aynı şeyi söyledi. Malesef 9. Aya kadar kullanicakmisiz. Senin cinsiyetler belli oldumu

Hadi yaa off kurtulcaz dedik 16da adam akilli onuda dogumdan once birakcan deselerdiyde ona şartlansaydik neyse yavrularim icin katlancam..Evet cnm belli oldu Kiz & Erkek

Back
X