- 11 Nisan 2015
- 151
- 70
- 48
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #1.741
Ay ne güzel canım istediğin gibi çok şükür benimde ıkiz 7 haftalik daha bakalım ne olcak
Rabbim sağlicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins seninde gönlüne göre olur cinsiyetleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel canım istediğin gibi çok şükür benimde ıkiz 7 haftalik daha bakalım ne olcak
Evet canım katlanicaz bebeklerimiz icin. Ay cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin insallah.Hadi yaa off kurtulcaz dedik 16da adam akilli onuda dogumdan once birakcan deselerdiyde ona şartlansaydik neyse yavrularim icin katlancam..Evet cnm belli oldu Kiz & Erkek
İnşallah tedacin olumlu sonuclar canım .hangi süreclerden gectinArkadaşlar ekimden beri süren tedavinin nihayet sonuna geldik,yarın dondurulmuş embriyolarla transferimiz var ...Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah sımsıkı tutunsun bebislerinYumurta geliştirme,toplama adet olduktan sonra rahim filmi sonrası histereskopi derken tekrar adet olmayı bekledik.adetin 2.günü estrofem tedavisi başladı,1 kutu kullandım.geçen çarşamba kontrolüm vardı.rahim kalınlığı uygun olunca transfer yapılabilir denildi.estrofeme ilave olarak jel ve iğne başladı.bugün de hayırlısı ile kavuşuyoruz bebişlerime.bu arada 5.gün 3 embriyo genetik incelemeye gönderilmişti.2 tanesi transfer edilebilir diye sonuç geldi.yaşım da müsait olduğu için ikisi de transfer edilecek muhtemelen.
Insallah bebeklerın sana sımsıkı tutunurlar canım , nasıl gexctı transfer test günün ne zaman . Bende hemen hemen aynı süreclerden gectim .yumurtalar toplandı , spermlere mikrochip uygulandı , 5 embrıyonun 4 ü genetikten saglam geldi donduruldu . Rahim filmi ve histereskopı oldum .daha sonra 3 kıtu dogum kontrol hapı ve 3 aylık lucrin tedavısıne basladım. 10 subatta son lucrin iğnemi vurulacam 10 marrtta da kontrolum var .tekrar rahım fılmı cekılecek eger her sey yoluna gırmısse transfer işlerine baslanacak . Cok cabalıyoruz Rabbim emeklerımjzın karsılııgını versin inşallahYumurta geliştirme,toplama adet olduktan sonra rahim filmi sonrası histereskopi derken tekrar adet olmayı bekledik.adetin 2.günü estrofem tedavisi başladı,1 kutu kullandım.geçen çarşamba kontrolüm vardı.rahim kalınlığı uygun olunca transfer yapılabilir denildi.estrofeme ilave olarak jel ve iğne başladı.bugün de hayırlısı ile kavuşuyoruz bebişlerime.bu arada 5.gün 3 embriyo genetik incelemeye gönderilmişti.2 tanesi transfer edilebilir diye sonuç geldi.yaşım da müsait olduğu için ikisi de transfer edilecek muhtemelen.
Canım ben temmuzda kürtaj olmustum , yapısıklık olusmus dedım ya spiral takıldı , ayrıca cıkolata kistim var ve rahimde kanama odakları varmıs bunları bastırmak ıcın bu tedavi .senın çift embrıyomu konuldu ? Insallah olumlu haberlerını alırızGüzel geçti, inşallah sonu da güzel olur..test günüm 29 ocak,kısmetse.senin niye histereskopiden sonra 3 aylık bir tedavi olman gerekti?bir sorun mu oldu Yakamoz5424 ?
Kacinci denemen cnm sorun ne ? İnsallah bu tedavinde kavusursun yavrunaBen de pazartesi başladım. İğnelere inş bu defa olur
5. Deneme canım. Sebepsiz infertilite bizimki sadece eşimin morfolojisi 2 yada 3 oluyor o da tüp bebekte sorun değil biliyorsun. İnş hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeKacinci denemen cnm sorun ne ? İnsallah bu tedavinde kavusursun yavruna
Merhaba cnm tedavin hayırlı olur ınsallah bebegine kavusursun, sadece tüp bebek fiyatıdır bence o .seni kontrol etmeden hangi işlemler uygulanacıgını bılemez cunku .muayne parası daha sonra toplam ucretten düsüyor ama. Ne taraftan gidecegine baglı hastahaneye , taksim metrosuna binip darüşşafaka duragında ınıyorsun metronun içinden hastahaenye cıkıyorsun zateniyi akşamlar kızlar. haftaya Bülent hocaya görüşme yapmaya gideceğim aklımda iki merkez var ona göre kakar verip tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. 2 başarısız tüp bebek denemem var... tüp bebek fiyatı 6.250 dedi Neslihan hanım bunun içinde ımsı tekniği var mı? mikro cip+ ımsı+ ilaçlar toplam masraf ortalama ne kadar olur kızlar? muayene ücreti 440 tl dedi... bi de hastaneye ilk defa gideceğim açık adres verebilecek var mı rahat bi şekilde gitmek için...
Merhaba cnm tedavin hayırlı olur ınsallah bebegine kavusursun, sadece tüp bebek fiyatıdır bence o .seni kontrol etmeden hangi işlemler uygulanacıgını bılemez cunku .muayne parası daha sonra toplam ucretten düsüyor ama. Ne taraftan gidecegine baglı hastahaneye , taksim metrosuna binip darüşşafaka duragında ınıyorsun metronun içinden hastahaenye cıkıyorsun zaten
Sağol canım cevap verdiğin için. Biz Sabiha Gökçen havaalanına ineceğiz ordan karşıya geçecez tam olarak nasıl gidilir hiç bir fikrim yok. Sen tedavide misin canım memnun musun? allah hepimize çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun Sabır versin inşaallah zor bir süreç stresli telaşlı inşaallah bu süreçte hepimiz bebeklerimize kavuşuruzMerhaba cnm tedavin hayırlı olur ınsallah bebegine kavusursun, sadece tüp bebek fiyatıdır bence o .seni kontrol etmeden hangi işlemler uygulanacıgını bılemez cunku .muayne parası daha sonra toplam ucretten düsüyor ama. Ne taraftan gidecegine baglı hastahaneye , taksim metrosuna binip darüşşafaka duragında ınıyorsun metronun içinden hastahaenye cıkıyorsun zaten