Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

yoktu canım ımsı tekniği medical park hastanesiydi ımsı tekniğinin olmaması etkili oldu tabii ki ama micro chip ımsı tekniğinin daha üst versiyonu yani bi kerede micro chipli teknikle olsun istedik hayırlısı artık
Insallah olur canm insallah rabbim tum isteyenlere.veriri icinde bize de

Kızlar bende bılent hocadayım transferın 4. Gujundeyım dua edın
Kızlar bende bılent hocadayım transferın 4. Gujundeyım dua edın
Canim allah insallah tamamina erdirir ve o mutlu sona ulastirir dualarimiz seninle emegin zayî olmasin insallah valla.heyecanlandim olumlu olumsuz bizi habersiz birakma.canim .. dikkat et kendine bol bol.ananas ye badem.findik falanda ye...

merhaba canım nasıl bi tedaviyle başladınız canım. neler tavsiye etti şuan hangi süreçtesin inşallah canıım Bülent hoca hepimize uğurlu gelsin
Merhaba canm...bugun 6. Gunum yumurta takibindeyim daha pazarteside kontrolum var suanlik hersey cok guzel

canım benim merak ettiğim tek şet tedavioluyorsun o ay tarnsferin olmuyor mu hemen illa hoca donduruyor mu burdaki hastaların çoğu dondurdu falan diyor. yani orda tedavi olurken hiç denk geldi mi taze transfer olan. benimde oraya gidince hsg filmim çekildi canım temiz çıktı işte mayıs ya da haziranda rahmime çizik atacak hoca ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisine başlayıp transfer olacak inşallah tabi allah nasip ederse. dondurma yapmaz inşallah çünk dondurma olursa baya bi masraf çıkyor dondurma çözme transfer parası. tüp bebek masrafı ne kadar oldu canım ? test tarihini heyacanla bekleyeceğim canım. inşallah tutar tatlım hsg laparoskopiye gerek kalmaz.
Bizede soyle soylediler tranferden.once kan.testi yapiliyor hormonlar yuksek cikarsa yapmiyorlar...dondurma islemi yapiliyormus

Ben Bulent bey ile gecen temmuzda tedaviye basladim ve 25 subatta ikiz kizlarimi saglikla kucagimiza aldik. İlk denememizdi ve cok sukur basarili oldu. Bulent beye guvenebilirsiniz.
Allah saglik sihhat uzun omurler versin yavrularina.gebelik takibini kime yaptirdin.birdr gunundemi dogdular.

Bizede soyle soylediler tranferden.once kan.testi yapiliyor hormonlar yuksek cikarsa yapmiyorlar...dondurma islemi yapiliyormus
hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun... benim tedavi öncesi histerskopi olacak ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisi onddan sonra dondurma olup ertesi ay transfer olursa 3 ay sürecek yani şehir dışından geldiğmiz için zor olur inşallah en iyi şekilde ve en kısa şekilde tedavi olurum..

hmm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun... benim tedavi öncesi histerskopi olacak ondan sonra ki ay tüp bebek tedavisi onddan sonra dondurma olup ertesi ay transfer olursa 3 ay sürecek yani şehir dışından geldiğmiz için zor olur inşallah en iyi şekilde ve en kısa şekilde tedavi olurum..
Rabbim.yar ve yardimvimiz olsun haberdar et emi

Selamlar ben de bulet beyin hastasiyim ilk denemem transferimin 7. Gunu iki tane 5. Gun embriyosu cok heycanliyim:KK54: 5.gunden itibaren idrar testi yaptim silik 2.cizgiyi gordum umarimmm hamileyimdir

Kizlar bugun kontrolum vardi doktor suan 7 tane yumurtam oldugunu 3 tanesi gerekli buyukte oldugunu soykedi bitane daha igne verdi icim cok.kotu oldum.dua edin yarin bidaha dokyora gidcem Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Back
X