Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Kizlar bugun kontrolum vardi doktor suan 7 tane yumurtam oldugunu 3 tanesi gerekli buyukte oldugunu soykedi bitane daha igne verdi icim cok.kotu oldum.dua edin yarin bidaha dokyora gidcem Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
canım opu işlemi olmadı henüz dimi? inaşşalh herşey güzel olacak tatlım bol bol duaoku rabbim yardımcın olsun. ilk tüp bebek denemen mi canım?

aaa canım hatırladım seni peki anestezi oldun dimi kimi dr anestesi yapmıyormuş... senin nasıl oldu canım çizik atıldı sonraki adetinle tedaviye mi başladın tuttu mu peki?
Evet anestezi altinda yapıldı.hiç korkacak bisey yok merak etme.bende tedirgin oluyordum nasil olcak diye ama korktugum gibi bi zorluk olmadi.
Aynen ilk adette tedaviye basladik.ben antalyada oluyorum tedaviyi. Dondurduktan sonra transfer yapıyor hastahane. Çok şükür benimde 3 tane donduruldu.mayista transfer olcak insallah. :)

Evet anestezi altinda yapıldı.hiç korkacak bisey yok merak etme.bende tedirgin oluyordum nasil olcak diye ama korktugum gibi bi zorluk olmadi.
Aynen ilk adette tedaviye basladik.ben antalyada oluyorum tedaviyi. Dondurduktan sonra transfer yapıyor hastahane. Çok şükür benimde 3 tane donduruldu.mayista transfer olcak insallah. :)
Anladım tatlım inşaallah bende hayırlısıyla atlatırım Rabbim bu kadar çektiğimiz sıkıntının mükafatni verir allah hayırlı zamanda dileyen isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah .

canım opu işlemi olmadı henüz dimi? inaşşalh herşey güzel olacak tatlım bol bol duaoku rabbim yardımcın olsun. ilk tüp bebek denemen mi canım?
Yok canm.olmadi daha buyuk.bir ihtimal carsamba yada persembe olacak,ilk denemem dua okumammi canim Rabbim ol derse olacak ...

Evet cnm taze emb. tranfer yapıldı. Kontrolüm ayın 14 ünde ama ben dün dayanamayıp bana yakın bir hastaneye gittim muayene oldum. Bebişimin kesesini gördüm. Şu anda 0,53 cm :))))) rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah

Evet cnm taze emb. tranfer yapıldı. Kontrolüm ayın 14 ünde ama ben dün dayanamayıp bana yakın bir hastaneye gittim muayene oldum. Bebişimin kesesini gördüm. Şu anda 0,53 cm :))))) rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah
Aminnnn canim hayirli saglikli hamilelik gecirmeni nasip eder insAllah,bizede hayirli evlat nasip eder Rabbim su mubarek gunde Aminn

kızlar 8.gunum 152 cıktı cok sukur
Canım merhaba seni Mustafa Acet sayfasından takip ediyordum tedavinin Bülent beye yaptırdın hayırlı olsun güzel sonuç aldin.darısı bizim başımıza inşallah ekstra bir işlem yapildimi pgt veya chg gibi ve kaçıncı denemeydi hangi tahlilleri istedi ilk izlenimlerini paylaşirsan yogunmu ben 3 tedaviden sonra artık kararsız ve umutsuzum memoriale de çok duyuyorum Bülent trasida şimdiden teşekkürler

Cnm benm evet mustaa hocada hıstereskopı olmustum ekımde ama tup ıcın lab olaraj acıbademı sectım kı bugun bebeklerımın ıkız oldugunu ogrendım yaaa deneyım ve lab olarak bulnt hocanın ekıbınden memnun kaldım ben tavsıeye ederım ınss sızde hayırlı sonuc alırsınz mıkro cip ıyguladı ama pgt yaptrmadık onun oaraıyla kalanları koydururz dıe dusnduk acıkcası
Canım merhaba seni Mustafa Acet sayfasından takip ediyordum tedavinin Bülent beye yaptırdın hayırlı olsun güzel sonuç aldin.darısı bizim başımıza inşallah ekstra bir işlem yapildimi pgt veya chg gibi ve kaçıncı denemeydi hangi tahlilleri istedi ilk izlenimlerini paylaşirsan yogunmu ben 3 tedaviden sonra artık kararsız ve umutsuzum memoriale de çok duyuyorum Bülent trasida şimdiden teşekkürler
tafa

Back
X