- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #1.821
Cnimmmm hayirli olsunn cok sukurrr Rabbim saglikli hamilelik ve saglikla kucagina almayi nasip etsin inşAllahkızlar 8.gunum 152 cıktı cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnimmmm hayirli olsunn cok sukurrr Rabbim saglikli hamilelik ve saglikla kucagina almayi nasip etsin inşAllahkızlar 8.gunum 152 cıktı cok sukur
canım opu işlemi olmadı henüz dimi? inaşşalh herşey güzel olacak tatlım bol bol duaoku rabbim yardımcın olsun. ilk tüp bebek denemen mi canım?Kizlar bugun kontrolum vardi doktor suan 7 tane yumurtam oldugunu 3 tanesi gerekli buyukte oldugunu soykedi bitane daha igne verdi icim cok.kotu oldum.dua edin yarin bidaha dokyora gidcem Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Evet anestezi altinda yapıldı.hiç korkacak bisey yok merak etme.bende tedirgin oluyordum nasil olcak diye ama korktugum gibi bi zorluk olmadi.aaa canım hatırladım seni peki anestezi oldun dimi kimi dr anestesi yapmıyormuş... senin nasıl oldu canım çizik atıldı sonraki adetinle tedaviye mi başladın tuttu mu peki?
Anladım tatlım inşaallah bende hayırlısıyla atlatırım Rabbim bu kadar çektiğimiz sıkıntının mükafatni verir allah hayırlı zamanda dileyen isteyen herkese bebek nasip etsin inşaallah .Evet anestezi altinda yapıldı.hiç korkacak bisey yok merak etme.bende tedirgin oluyordum nasil olcak diye ama korktugum gibi bi zorluk olmadi.
Aynen ilk adette tedaviye basladik.ben antalyada oluyorum tedaviyi. Dondurduktan sonra transfer yapıyor hastahane. Çok şükür benimde 3 tane donduruldu.mayista transfer olcak insallah. :)
Yok canm.olmadi daha buyuk.bir ihtimal carsamba yada persembe olacak,ilk denemem dua okumammi canim Rabbim ol derse olacak ...canım opu işlemi olmadı henüz dimi? inaşşalh herşey güzel olacak tatlım bol bol duaoku rabbim yardımcın olsun. ilk tüp bebek denemen mi canım?
KIZLAR 10.GUN 336 OLMUS COK SUKUR 8.GUN AKSAM YAPMISTIM 10.GUN SABAH YAPTIMkızlar 8.gunum 152 cıktı cok sukur
Cok sukur canm.Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin.inşAllahKIZLAR 10.GUN 336 OLMUS COK SUKUR 8.GUN AKSAM YAPMISTIM 10.GUN SABAH YAPTIM
Micro cip 1200 tlMikrocip ne kadar?
Siz kullandnz mi canm ise yaryr mu?Micro cip 1200 tl
Cnm bize uygulandı ondan mıdır bilmem ama ilk deneme gebe kaldım.şimdi 15 nisanı bekliyorum keseyi görmek içinSiz kullandnz mi canm ise yaryr mu?
Mikro cip sistemi spermlerin en kalitelisini secip yumurtaya doluyorlar....bizede uygunladi ama benim degerim yuksek ciktigi icin tranfer yapilmadi canmSiz kullandnz mi canm ise yaryr mu?
kucağına da alırsın ınsallah. 5. gun embrşiyosu mu?Cnm bize uygulandı ondan mıdır bilmem ama ilk deneme gebe kaldım.şimdi 15 nisanı bekliyorum keseyi görmek için
İnşallah rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin. Evet 5. gün embriyosuydukucağına da alırsın ınsallah. 5. gun embrşiyosu mu?
hadi inşallah hayırlısıyla kucaklarımız bebişlerimizle dolsunMikro cip sistemi spermlerin en kalitelisini secip yumurtaya doluyorlar....bizede uygunladi ama benim degerim yuksek ciktigi icin tranfer yapilmadi canm
InsAllah canimmmhadi inşallah hayırlısıyla kucaklarımız bebişlerimizle dolsun
Canim tazemi tranfer edildi sanaİnşallah rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin. Evet 5. gün embriyosuydu
Aminnnn canim hayirli saglikli hamilelik gecirmeni nasip eder insAllah,bizede hayirli evlat nasip eder Rabbim su mubarek gunde AminnEvet cnm taze emb. tranfer yapıldı. Kontrolüm ayın 14 ünde ama ben dün dayanamayıp bana yakın bir hastaneye gittim muayene oldum. Bebişimin kesesini gördüm. Şu anda 0,53 cm :))))) rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah
Canım merhaba seni Mustafa Acet sayfasından takip ediyordum tedavinin Bülent beye yaptırdın hayırlı olsun güzel sonuç aldin.darısı bizim başımıza inşallah ekstra bir işlem yapildimi pgt veya chg gibi ve kaçıncı denemeydi hangi tahlilleri istedi ilk izlenimlerini paylaşirsan yogunmu ben 3 tedaviden sonra artık kararsız ve umutsuzum memoriale de çok duyuyorum Bülent trasida şimdiden teşekkürlerkızlar 8.gunum 152 cıktı cok sukur
tafaCanım merhaba seni Mustafa Acet sayfasından takip ediyordum tedavinin Bülent beye yaptırdın hayırlı olsun güzel sonuç aldin.darısı bizim başımıza inşallah ekstra bir işlem yapildimi pgt veya chg gibi ve kaçıncı denemeydi hangi tahlilleri istedi ilk izlenimlerini paylaşirsan yogunmu ben 3 tedaviden sonra artık kararsız ve umutsuzum memoriale de çok duyuyorum Bülent trasida şimdiden teşekkürler