Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Öncelikle gecmiş olsun.ins en yakın zamanda bebeginize kavusursunuz.Bülent hoca ne dedi sonucunuza. histereskopi olmuşmuydunuz?
Sağol arkadaşım. Bülent Hoca ile henüz konuşmadık istanbul dışındayız. Yalnız hemşiresi yasemin hanım bilgi verdi. Dedi ki Gayet normal bir şekilde bundan sonra yumurta veya sperm donasyonu önerilebileğini söyledi.Halbuki bizim 35 üstü yumurta ve eşimin 50 milyon civarı sperm vardı. 25 civarı yumurta döllendi. 12 si 5.güne gelmişti. Cgh den sonra Neslihan hanım bilgi vermek için bizi aradığında 4 embriyodan 2 sinin şu ana kadar merkezimize gelen en iyi embriyoların olduğunu söylemişti. 2. Deneme öncesi 3 tane genetiği gitti 2 si yine çok iyi geldi. Rahim filmi,histeroskopi yapıldı, ikisi içinde çok iyi denildi.

1. Tüp Bebek denememiz de kalp atışını duyduk 2 aylıkken kaybettik. 2.si kimyasal gebelik ve son denememiz negatif,depresyona girdim,mideme vurdu, psikiyatriye gittim, durumum hiç iyi değil. Sinirlendim,yasemin hanım şimdi yanımda hasta var dedi onlarla ilgilenmem lazım deyip teli kapattı. Şimdi soruyorum BU DURUMDAKİLERE DONASYON MU ÖNERİLİYOR. Hoca bu durumdakilere donasyonu öneriyor dendi çünkü size herşey yapıldı diye.

Son düzenleme:
Bülent Hoca ve diğer doktorlar iyi,fakat hasta psikolojisinin çok önemli olduğunu düşünürsek bu yönde eksiklik var maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle şey olur mu ne kadar saçma insanlar tek yumurtayla teseyle bulunan spermle bile kendi yumurta ve spermleriyle gebelik elde ediyorlar sizin durumunuza donasyon önerilmesi akıl tutulması diye açıklanır bence.siz Bülent hocayla konuşmadan sacm a fikirleri olan insanları ciddiye alıp moralinizi bozmayin.bi yerde atlanılan bi şey vardır mutlaka onu bulmak onemli bazılarından bağışıklık sisteminin farklı olduğunu embriyoyu yabancı sayıp kabul etmediğini falan duyuyorum mesela bunun gibi bi ornek sadece bi problem varsa o bulunmalı bence ama donasyon bana hiç mantıklı gelmedi.Rabbim tez zamanda yavrunuzla kavustursun daha fazla aratmasin inşallah

Öyle şey olur mu ne kadar saçma insanlar tek yumurtayla teseyle bulunan spermle bile kendi yumurta ve spermleriyle gebelik elde ediyorlar sizin durumunuza donasyon önerilmesi akıl tutulması diye açıklanır bence.siz Bülent hocayla konuşmadan sacm a fikirleri olan insanları ciddiye alıp moralinizi bozmayin.bi yerde atlanılan bi şey vardır mutlaka onu bulmak onemli bazılarından bağışıklık sisteminin farklı olduğunu embriyoyu yabancı sayıp kabul etmediğini falan duyuyorum mesela bunun gibi bi ornek sadece bi problem varsa o bulunmalı bence ama donasyon bana hiç mantıklı gelmedi.Rabbim tez zamanda yavrunuzla kavustursun daha fazla aratmasin inşallah
Sağol arkadaşım. Biz de ilk duyduğumuzda şok olmuştuk.

Evet haklısınız herşeyden önce İnsanız. Bakış açısı çok önemli ve empati biraz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de basit birşeymiş gibi... Hasta psikolojisi çok ama çok önemli, inşallah hepimiz için de bu zor günler geride kalır

Bunu bana yasemin hanım söyledi. Bülent hocaya danışmadan çünkü beta hcg değerini söyledim ve bundan sonra ne yapabiliriz dediğimde yazdıklarımı söyledi. Size herşey yapıldı.

Canim benim sen bulent hocayla konus daha fazla canini skma yasemin.hemsireyi oldu olasi hic tutmadim,kale bile alma Rabbim mubarek ay hurmetine mucizeyle pskolojini tam tersine cevirir insAllah uzulme daha fazla,benim arkadsm tek yumurta ile hamile kaldi yeterki Rabbime sigin ona teslim et isini
Bu iyi niyetin ve samimiyetin için çok sağol mutlu oldum.

canım nasıl böyle bişey der ya anlamıyorum hayret bişey valla millet defalarca tüp bebek deniyor rabbim ne zaman kaderimize yazdıysa oluyor kiminin 1. denemesinde oluyor kiminin 4. 5. denemesinde nasıl yapılacak bir şey yok size herşeyi yaptık der sinirlerim bozuldu valla rabbim bize sabır versin

canım nasıl böyle bişey der ya anlamıyorum hayret bişey valla millet defalarca tüp bebek deniyor rabbim ne zaman kaderimize yazdıysa oluyor kiminin 1. denemesinde oluyor kiminin 4. 5. denemesinde nasıl yapılacak bir şey yok size herşeyi yaptık der sinirlerim bozuldu valla rabbim bize sabır versin
Benim bünye elverdiği müddetçe ara vermeden tekrar devam edecem. Ben sadece zamanı gelmediği veya hayırlı olmadığı için kısmet olmadığını düşünmekteyim.İlerde keşke dememek için eşimle de konuştum sonuna kadar gidecek. İsterse 20 deneme olsun. Bu arada herkesin kandilini kutluyorum. Hepimize huzurlu günler getirir inşallah.

Benim bünye elverdiği müddetçe ara vermeden tekrar devam edecem. Ben sadece zamanı gelmediği veya hayırlı olmadığı için kısmet olmadığını düşünmekteyim.İlerde keşke dememek için eşimle de konuştum sonuna kadar gidecek. İsterse 20 deneme olsun. Bu arada herkesin kandilini kutluyorum. Hepimize huzurlu günler getirir inşallah.
Hayirli kandiller canim Rabbim nasip edeck insAllah dua edcegiz bugun dualrda unutmayin kizlar

Canım doğru olanı yapıyosun pes etme. Zamanı vardir ve o zamanda bebislerinle bulasacaksiniz. Hiç unutma. Maalesef kurumda kendini bilmezler var. Ben de sira beklerken bankodaki diyologlara tanik oluyorum hepiniz gibi. Yani orada bülent hocanın mutavaziliginde degil hepsi. Bir kismi kendini prof.saniyo galiba. Haddini bilmezler var maalesef. Seni bu kadar uzdukleri icin umarim pisman olurlar.

Benim de 4. Transferim. Daha onceden hikayemi yazmistim burada ozet geceyim tum umut bekleyenlere

Ben tipik bir pkos luyum. Yumurta tembelligim var. 16 sene bu sebepten ergenlikten beri yani doğum kontrol hapı kullandim. 35 yasindayim. Korunmayi biraktiktan bi sure sonra dr. A gittim. Yastan dolayi tüp bebek yapalim dedik. Bi sorun olacagini dusunmemistim ilkinde tutar sandim oyle gaza gelmiştim. Gecen sene medistate de ilk tup bebek tedavisine basladik. 9 yumurta toplandi. 7 si dollendi 5 iyi dendi 3. Gun 2 taze transfer edildi. Sonuc negatif. Kalan 3 dondurulmuş 2 ay sonra transfer edildi. Negatif. Ulan dedim noluyoruz olmuyo bu is. Yaza bi ara verelim belki olur. Yok olmadi. 2015 eylül de bulent hocanin ismini duyduk geldik. Rahim filmi histereskopi mikrocip vs. Yapildi. 12 miydi toplanan yumurta net hatirlamiyorum. 9 u 5. Gune ulasti. 7 si biyopsiye uygundu. 7 sini genetiğe gonderdik 2 si saglikli geldi. Herseyi yaptirdik ne dedilerse. Sonuctaelimizde 4 emb. Kaldi. 2 si genetikten ok alan 2 si biyopsiye uygun olmayan ama hepsi 1. Kalite. Genetikten gelen 2 si icin %75 ihtimal verildi. Costuk vayy falan eminiz olcak diye ana olmadı. Birak kimyasali bilmemneyi hiç yani.3 transferde koca hic. 4. De gebelik aşısı da yapildi biyopsi yapilamayan elimizde kalan son 2 yavruyu 22 nisanda transfer ettirdik. 10. Gün dayananayip test yaptırdık 306 cikti. Biz şok inanamiyoruz. 12. Gün bugün yani yine yaptirdik 656. Ve ben hala soktayim. Bu sonuc icin cirpinirken o kadar umudumu yitirmisim ki. Inanamiyorum. Simdi persembe bi daha gidicez teste. Insallah saglikla buyuyolardir. Bu mubarek gunde esimin de benim de tum dualarımız sizlerle. Bu ani o duyguyu rabbim hepinize nasip etsin insallah. Pes etmeyin yilmayin. Progesteron ignesi çok yakiyo ya. Esime teste gitmeden dedimki pozitif ciksin da hergün vurulayim bu iğneyi raziyim. mucizemiz bizimle olsun diye herseye raziyiz biz. Allah bunu bosa çıkarmaz. Hic birinizi tanimasam da ortak hikayelerimiz var. Seviyorum sizleri kizlar. Bu arada hocaya olan guvenimi hic kaybetmedim. Bu da olmasaydi yine bülent hocada devam etmeyi dusunuyorduk. Cok uzattim kzmayin

Back
X