Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Merhabalar, Tüp bebek için Bülent Bey e gidicem, acaba fiyat hususunda bilgi verebilecek, eşimde morfoloji sorunu var dış gebelik kimyasal gebelik ve en son 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu :( Yöntem olarak ne uygulanır IMSI mi, cgh mi, yani nedir ne değildir kafam çok karışık ve dolu. Bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilir mi hem yöntem hem de bana maliyeti ne olur ortalama? Bende pıhtılaşmaya meyil var, eşimde morfoloji sorunu bilinen başka bir sorun yok.

Merhabalar, Tüp bebek için Bülent Bey e gidicem, acaba fiyat hususunda bilgi verebilecek, eşimde morfoloji sorunu var dış gebelik kimyasal gebelik ve en son 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu :KK43: Yöntem olarak ne uygulanır IMSI mi, cgh mi, yani nedir ne değildir kafam çok karışık ve dolu. Bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilir mi hem yöntem hem de bana maliyeti ne olur ortalama? Bende pıhtılaşmaya meyil var, eşimde morfoloji sorunu bilinen başka bir sorun yok.
bizde de morfolojı sıfırcanm normal yolla mı hamıle kaldn?

Biz de morfoloji %1 medicalpark bahçelievlere tüp bebek için tedaviye başlıcaktım ki normal yolla kaldım evet çok da sevinmiştik ama meleğim bıraktı gitti. Tabii her şeyin hayırlısı Rabbim büyük

bizde de morfolojı sıfırcanm normal yolla mı hamıle kaldn?
siz yaptırdınız mı tüp bebek ben küretaj olduğum için beklemek durumundayım şimdi ama ilk adetimden sonra Bülent beye gitmek istiyorum nasip olursa ilk olacak o yüzden kafam çorba gibi oraya bakıyorum buraya bakıyorum. Bi de çok yeni olduğu için yaşadıklarım. Psikolojim de çok iyi değil tabi.

siz yaptırdınız mı tüp bebek ben küretaj olduğum için beklemek durumundayım şimdi ama ilk adetimden sonra Bülent beye gitmek istiyorum nasip olursa ilk olacak o yüzden kafam çorba gibi oraya bakıyorum buraya bakıyorum. Bi de çok yeni olduğu için yaşadıklarım. Psikolojim de çok iyi değil tabi.
Acibadem kayseride yaptrdm . Kalitesiz embriyolar cikti tutmadi kopekten pismanim bulent tirasa gitmedigime...

Kizlar 10.gunumdeyim transferimin ptesi test yapicaz bakalimm ne cikicak sonuc ilk gunden beri kasik agrim
Vardi hafif 9.gunden sonra agrim azaldi ara ara oluyo normalmi deilmi anlamadim hic lekelenmem falan da olmadi yani herkesde farkli
Oluyomus ama cok heycanliyim

Kizlar 10.gunumdeyim transferimin ptesi test yapicaz bakalimm ne cikicak sonuc ilk gunden beri kasik agrim
Vardi hafif 9.gunden sonra agrim azaldi ara ara oluyo normalmi deilmi anlamadim hic lekelenmem falan da olmadi yani herkesde farkli
Oluyomus ama cok heycanliyim
Canım inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana. Taze transfer mi canım ?

Kızlar Bülent hoca rahim tüberkülozu gecirmis bi hastaya bakar mı ya da daha once gecirmis olup Bülent hocaya gidip hamile kalan var mı 3 olumsuz denemem var ve 3.nun 9.gunundeyim dün test yaptırdım yine negatif kime gidecegimi şaşırdım benim gibi sorunlu bi hastayı tedavi eder mi bana yardımcı olur musunuz bide muayene ücreti tüp bebek fiyatı ne kadar şimdiden tesekkur ederim Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın merhaba, tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En son 8 haftalık kalbi durdu ve alındı bebeğim :KK43: Acıbadem Maslak Bülent Tıraş a en iyilerinden biri deniliyor. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı? Gerçi tam olarak ne önerecek doktor bilmiyorum. Eşimde morfoloji sorunu var ben de pıhtılaşma başka bilinen bişimiz yok ama bu düşükten önce tabi bütün tahlillerimiz şimdi yeniden rahim filmi yeniden hormon testleri istencek muhakkak ama kabaca ne olur bilen varsa paylaşsın lütfen en azından kendi işlemleri ne kadar oldu. Mikro cip var imsi var cgh var yok histeroskopisi of okudukça kafam allak bullak

Kafayı yedim rüyamda Bülent Beye muayene gitmişim sabırsızım biran önce gitmek için ama adetimin bitimine gün almamı söylediler

Kızlar günaydın merhaba, tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En son 8 haftalık kalbi durdu ve alındı bebeğim :KK43: Acıbadem Maslak Bülent Tıraş a en iyilerinden biri deniliyor. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı? Gerçi tam olarak ne önerecek doktor bilmiyorum. Eşimde morfoloji sorunu var ben de pıhtılaşma başka bilinen bişimiz yok ama bu düşükten önce tabi bütün tahlillerimiz şimdi yeniden rahim filmi yeniden hormon testleri istencek muhakkak ama kabaca ne olur bilen varsa paylaşsın lütfen en azından kendi işlemleri ne kadar oldu. Mikro cip var imsi var cgh var yok histeroskopisi of okudukça kafam allak bullak

Kafayı yedim rüyamda Bülent Beye muayene gitmişim sabırsızım biran önce gitmek için ama adetimin bitimine gün almamı söylediler

Günaydın cnm bnde gidiyorum Bülent beye dün opu oldu bakalım ne zaman transfer olacak bekliyorum sabırsızlıkla bm esimdede morfoloji sorunu var biz hastaneye 6250 paket fiyat artı 1200 mikrochip fiyat odedik ilaçlarda yaklaşık 2 bini bulacak..

çok sağol canım bakalım bana ne diyecek dediğim gibi adetimi bekliyorum yeni kürtaj oldum adetini ol sonuna randevu al bakalım dedi neslihan hanım diye bir bayan ile görüştüm telde. rahmin toparlaması için beklemem gerekiyor anladığım bu arada yapılması gereken başka bir şey olur bi bakalım dedi. Sabırsızlıkla adetimi bekliyorum. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile olsun bebişimiz ya da bebişlerimiz inşallah...

Back
X