- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.181
merhaba mikroçip uygulanmıs sanırım sizde sorun neydi?1200 mikroçip dedi ...ekstra olarak ... baya pahalı ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba mikroçip uygulanmıs sanırım sizde sorun neydi?1200 mikroçip dedi ...ekstra olarak ... baya pahalı ...
bizde de morfolojı sıfırcanm normal yolla mı hamıle kaldn?Merhabalar, Tüp bebek için Bülent Bey e gidicem, acaba fiyat hususunda bilgi verebilecek, eşimde morfoloji sorunu var dış gebelik kimyasal gebelik ve en son 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduYöntem olarak ne uygulanır IMSI mi, cgh mi, yani nedir ne değildir kafam çok karışık ve dolu. Bilgisi olanlar biraz yardımcı olabilir mi hem yöntem hem de bana maliyeti ne olur ortalama? Bende pıhtılaşmaya meyil var, eşimde morfoloji sorunu bilinen başka bir sorun yok.
Biz de morfoloji %1 medicalpark bahçelievlere tüp bebek için tedaviye başlıcaktım ki normal yolla kaldım evet çok da sevinmiştik ama meleğim bıraktı gitti. Tabii her şeyin hayırlısı Rabbim büyükbizde de morfolojı sıfırcanm normal yolla mı hamıle kaldn?
siz yaptırdınız mı tüp bebek ben küretaj olduğum için beklemek durumundayım şimdi ama ilk adetimden sonra Bülent beye gitmek istiyorum nasip olursa ilk olacak o yüzden kafam çorba gibi oraya bakıyorum buraya bakıyorum. Bi de çok yeni olduğu için yaşadıklarım. Psikolojim de çok iyi değil tabi.bizde de morfolojı sıfırcanm normal yolla mı hamıle kaldn?
Acibadem kayseride yaptrdm . Kalitesiz embriyolar cikti tutmadi kopekten pismanim bulent tirasa gitmedigime...siz yaptırdınız mı tüp bebek ben küretaj olduğum için beklemek durumundayım şimdi ama ilk adetimden sonra Bülent beye gitmek istiyorum nasip olursa ilk olacak o yüzden kafam çorba gibi oraya bakıyorum buraya bakıyorum. Bi de çok yeni olduğu için yaşadıklarım. Psikolojim de çok iyi değil tabi.
Canim var benim bi yakinim hamileMikroçip uygulayıp başarılı olanlar var mı?
Kizlarrr hamileyimmmm cok sükür Rabbim evlat isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinnnn dualrim sizinle bu mubarek gunde Rabbim geri cevirmez insAllah
Allah razi olsun canim....Sağlıkla kucagina almak da nasip olsun insallah cook sevindim
Canım merhaba,merak ettim dün hastaneye gidecektin nasıl geçti doktor ne dediMerhaba.Bende benzer durumdayım.cumartesi spiral çıkarılacak rahim filmi çekilecek.yapisiklik olup olmadığı kontrol edilecek...senin küçük yapışıklık için histereskopi nasıl olacak.ve sonraki surec nasıl işleyecek.
Canım inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana. Taze transfer mi canım ?Kizlar 10.gunumdeyim transferimin ptesi test yapicaz bakalimm ne cikicak sonuc ilk gunden beri kasik agrim
Vardi hafif 9.gunden sonra agrim azaldi ara ara oluyo normalmi deilmi anlamadim hic lekelenmem falan da olmadi yani herkesde farkli
Oluyomus ama cok heycanliyim
Kızlar günaydın merhaba, tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En son 8 haftalık kalbi durdu ve alındı bebeğimAcıbadem Maslak Bülent Tıraş a en iyilerinden biri deniliyor. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı? Gerçi tam olarak ne önerecek doktor bilmiyorum. Eşimde morfoloji sorunu var ben de pıhtılaşma başka bilinen bişimiz yok ama bu düşükten önce tabi bütün tahlillerimiz şimdi yeniden rahim filmi yeniden hormon testleri istencek muhakkak ama kabaca ne olur bilen varsa paylaşsın lütfen en azından kendi işlemleri ne kadar oldu. Mikro cip var imsi var cgh var yok histeroskopisi of okudukça kafam allak bullak
Kafayı yedim rüyamda Bülent Beye muayene gitmişim sabırsızım biran önce gitmek için ama adetimin bitimine gün almamı söylediler
Bendede pıhtılaşma problemi var...Günaydın cnm bnde gidiyorum Bülent beye dün opu oldu bakalım ne zaman transfer olacak bekliyorum sabırsızlıkla bm esimdede morfoloji sorunu var biz hastaneye 6250 paket fiyat artı 1200 mikrochip fiyat odedik ilaçlarda yaklaşık 2 bini bulacak..
Günaydın cnm bnde gidiyorum Bülent beye dün opu oldu bakalım ne zaman transfer olacak bekliyorum sabırsızlıkla bm esimdede morfoloji sorunu var biz hastaneye 6250 paket fiyat artı 1200 mikrochip fiyat odedik ilaçlarda yaklaşık 2 bini bulacak..