Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

cok uzuldum canim maalesef iste bu tup bebek tedavisi oyle birsey ki birine olan digerine olmuyor maalesef. Dondurulmus yumurtaniz var mi canim?
Hayir canim dondurulmamis kalmadi 4 tane vardi bizim 5 gun embryosu yransfer gunu iki tanesi iyiydi dierleri cop oldu kalan da olmadgi icin hersey sil
Bastan

Kızlar merhaba, bende bülent tıraş hastasıyım, ilk tüp bebek denememi orda yaptırdım ama malesef geçtiğimiz cumartesi arayarak yumurtanın döllenmesine rağmen bölünmediğinin ve işlemi sonlandıracaklarını söylediler yıkıldım resmen, yıpranan vücuduna mı yanasın, umutlarının bittiğine mi üzülesin 10 000 tl nin 2 günde çöpe gittiğine mi bilemiyorum. Transfer aşamasına bile gelemedim.
İlk muayeneyi bülent bey yapıyor bir daha görmüyorsun asistanları ilgileniyor, bizde ilk olacağı için araştırdık pahalıysa pahalı doğru yerde başlayalım dedik ama yumurta bölünmeyince bir daha ne arayan ne soran oldu şaşırdım. Tabi insan o yıkımın üzerine bir cevap bir açıklama bekliyor. Birde kaç aydır günde bilmem kaç tane ilaç kullan sonrasında göbeğinden yediğin iğneler bir anda tüm herşey kesiliyor. Ben aradım bakalım yarına randevu verdiler ne olacak. Herşeye rağmen 2. denememide orda yaptırayım diye düşünüyorum.
Millet ilk geceden hamile kalıyor şaşıyorum, bize bak oysa bir sürü ilaç kullan yumurta oluşacak mı büyüyecek mi çatlıycak mı döllenecek mi bölünecek mi tututanacak mı kalp atışı duyulacak mı devam edecek mi derken stres üstüne stres yaşıyoruz, herşey Allah'tan keşke gelse elimizden neler yapmayız. Çünkü ben bu 2 ayda ne duyduysam yaptım ne kürü kaldı ne birşey ama olmadı işte :KK43:
canım cok uzuldum inan.. benim gelişti de ne oldu rabbim kısmet etmeyince olmuyor... arkadasım benım uzerıme ıkıncıyı ucuncuyu dogurdu hep sahte gulumseme.. hem sahte mutluluk pozları.. aman biz geziyoruz düşünmüyoruz diye yalan uzerıne yalan... cenab ı allah su mubarek gunlerde kendılıgımızden hamıle kalmayı nasip etsin lakin birdahakıne hazırlıklı gidin. eşin e vitamını kullansn. zeytinyagında beklemiş incir kürü yapın incir suyu için. arkadasm öyle yaptı rabbım nasip etti. ben yapnanstm :(

sagol canim bakalim insallah esimin spermini dondurabilirler cunku ben kalabilirim tedavi icin ama esim maalesef donmek zorunda. Hayirlisi artik. Gerci bahceci de IMSI teknigini uyguluyor o da morfolojide bayagi etkli ama bu microchip hakikaten dusun morfolojide iyi sonuclar vermis. sizde de esinin sperm kalitesinde sorun vardi di mi canim.
bahcecide milkrocip var mı?

N nurh Allah yar ve yardimcn.olsun.insAllah ikinci denemende kavusursun yavruna,bizede aynisi demislerdi sadece ilk gorusmede bulent hocayi goruyosun baska gorunmuyor diye bn gittigimde gorusmede bulent hocayi ozelikle istedgimi soyledim ve muanelerimin.coguna bulent hoca geldi bulent hocada kasilinca ayse.hoca ilgilndi yumurta takibinde bulent hocanin dedigi gbi en.onemli.kisim.transfer onu kimseye birakmiyrm.dedi sen aksiliklerle karsilasmissin bnce bunlari direk.konus ellerinden gelenini yaparlar canim

Hayir canim dondurulmamis kalmadi 4 tane vardi bizim 5 gun embryosu yransfer gunu iki tanesi iyiydi dierleri cop oldu kalan da olmadgi icin hersey sil
Bastan
Hayırlısı olsun.en yakın zamanda anne olmak nasip olsun inş.embriyolar genetiğe gitmismiydi?
Esimdeydi sikinti sprem dusuklugu ve hareketliligi yuzde 2 ydi micro cip uygulandi evt ama negatifi aldik
Hayirlisi olsun.Ins en kisa zamanda bebisinizi kucaginiza alirsiniz.5.gun embriyolarindan genetige gondermismiydiniz?

gzmutlu Can'ım yazdım ama görmedin galiba ne yaptın cumartesi dr gidecektin tekrar histereskopi istedimi rahim filmin Nasıl çıktı
Cok sukur rahim filmi temiz cikti.Sonraki asamaya gectik.cylo baslatti.sonra lucrin diye igne ve sonraki adetle tekrar doktor estrofem..Transfere 5 gun kala bir asi galiba,transfere 1gun kala 1 asi daha. 5 embriyodan 5.gune giden olursa genetige gidecek.temiz gelirse transfer genetige gidemeyeceklerse yine transfer.transfer gunu bazen transfer yapilamayabiliyormus saglam embriyo olmazsa..
Yani surec devam ediyor.Rabbim ins isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.yuzumuzu guldursun.

Ben bugün ikinci histereskopiyi oldum inşallah bu son olur iki kutu ilacım bittikten sonra spirali çıkarttırıp tekrar rahim filmi çektiricem
Gecmis olsun canim ins guzel gecmistir.inanalim ki oyle bir zaman gelicekki hamilelik gunlerimizi konusucaz inssss.

Cok sukur rahim filmi temiz cikti.Sonraki asamaya gectik.cylo baslatti.sonra lucrin diye igne ve sonraki adetle tekrar doktor estrofem..Transfere 5 gun kala bir asi galiba,transfere 1gun kala 1 asi daha. 5 embriyodan 5.gune giden olursa genetige gidecek.temiz gelirse transfer genetige gidemeyeceklerse yine transfer.transfer gunu bazen transfer yapilamayabiliyormus saglam embriyo olmazsa..
Yani surec devam ediyor.Rabbim ins isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.yuzumuzu guldursun.
Senin adına gerçekten çok sevindim,finale doğru gidiyosun benimde sorun olmasaydı transferlerimiz aynı zamana gelecekti demekki.Histereskopim ilkine göre daha iyi geçti.İnanıyorum burda hamileliklerimizi de konuşucaz :)

Hayırlısı olsun.en yakın zamanda anne olmak nasip olsun inş.embriyolar genetiğe gitmismiydi?

Hayirlisi olsun.Ins en kisa zamanda bebisinizi kucaginiza alirsiniz.5.gun embriyolarindan genetige gondermismiydiniz?[/QUOTE Hayir cnm
Bizim daha ilk denememizdi ole bisey teklif etmediler yani gorusmeye dhaa gitmedik gidicez olumsuz sonucdan sonra bakalim ne dicekler

N nurh Allah yar ve yardimcn.olsun.insAllah ikinci denemende kavusursun yavruna,bizede aynisi demislerdi sadece ilk gorusmede bulent hocayi goruyosun baska gorunmuyor diye bn gittigimde gorusmede bulent hocayi ozelikle istedgimi soyledim ve muanelerimin.coguna bulent hoca geldi bulent hocada kasilinca ayse.hoca ilgilndi yumurta takibinde bulent hocanin dedigi gbi en.onemli.kisim.transfer onu kimseye birakmiyrm.dedi sen aksiliklerle karsilasmissin bnce bunlari direk.konus ellerinden gelenini yaparlar canim
Sağol canım teşekkürler, şimdide bayram tatili derken randevuyu temmuz sonuna veriyorlar :(

Hayirlisi olsun cnm uzuldum senin adina benimde ilk denememdi ama negatif sonuc ptesi gunu aldim sonucumuda transferden sonra bulent hocayla gorusmeni merak ediorum ne yapmaniz gerekdgini soylucek bizde gorusucez ama temmuz 22 sinde randevu aldik bundan sonra ne yapmamiz la ilgili gorusucekmisiz ayni sekilde
Oraya mi devam ediceksin ikinci si icin acaba ikinci denemelerde falan bi indirim soz konusu oluyomu yoksa standart mi gene
Canım benim randevu 29 hazirandı fakat eşimin kardeşi vefat edince gidemedim şimdi banada 22 temmuza verdiler randevu birde pazartesi arıycam. Görüşemedim bilemiyorum transfer olmadığı için indirim olması gerekir diye düşünüyorum. Anlıycan boşa geçen 1 ay daha... 2. yide orda deneyelim diyoruz kısmet belki olur bu sefer. Olmazsa tekrar hastane doktor ara herşeye sil baştan başla.

Sağol canım teşekkürler, şimdide bayram tatili derken randevuyu temmuz sonuna veriyorlar :KK43:
Canım randevuyu temmuz sonuna veriyor demişsin ya tüp bebek tedavisine başlayacak mısın yani adetliyken aradın ona rağmen mi randevu vermiyorlar, yoksa ön görüşme yapmak için mi randevu almak istedin. Bana adet olunca ara dediler bir hafta sonra adet olurum temmuz ortası oluyor randevu vermeyecekler mi :(

Canım randevuyu temmuz sonuna veriyor demişsin ya tüp bebek tedavisine başlayacak mısın yani adetliyken aradın ona rağmen mi randevu vermiyorlar, yoksa ön görüşme yapmak için mi randevu almak istedin. Bana adet olunca ara dediler bir hafta sonra adet olurum temmuz ortası oluyor randevu vermeyecekler mi :KK43:
Canım benim transfer olmadı bölünmediği için. Sonrasında görüşme için randevu almak istedim neden olmadı yada şimdi napıcam diye.

Kızlar benim ilk denemede tuttu allah şükür bugün transfer sonrası bugün 10.gunum dün kan tahlili yaptırdım dayanamadım pozitif idrar yaptım 8.gun pozitif çıktı salı günü Dr A gideceğim 12.gun yani inşallah doğrudur inşallah isteyen herkese nasip eder...

Kızlar benim ilk denemede tuttu allah şükür bugün transfer sonrası bugün 10.gunum dün kan tahlili yaptırdım dayanamadım pozitif idrar yaptım 8.gun pozitif çıktı salı günü Dr A gideceğim 12.gun yani inşallah doğrudur inşallah isteyen herkese nasip eder...

hayırlı olsun canım inşallah rabbim tamamına erdirsin. ne işlem yapıldı sana? anlat bize de umut olsun inşallah :)

Back
X