Kızlar merhaba, bende bülent tıraş hastasıyım, ilk tüp bebek denememi orda yaptırdım ama malesef geçtiğimiz cumartesi arayarak yumurtanın döllenmesine rağmen bölünmediğinin ve işlemi sonlandıracaklarını söylediler yıkıldım resmen, yıpranan vücuduna mı yanasın, umutlarının bittiğine mi üzülesin 10 000 tl nin 2 günde çöpe gittiğine mi bilemiyorum. Transfer aşamasına bile gelemedim.
İlk muayeneyi bülent bey yapıyor bir daha görmüyorsun asistanları ilgileniyor, bizde ilk olacağı için araştırdık pahalıysa pahalı doğru yerde başlayalım dedik ama yumurta bölünmeyince bir daha ne arayan ne soran oldu şaşırdım. Tabi insan o yıkımın üzerine bir cevap bir açıklama bekliyor. Birde kaç aydır günde bilmem kaç tane ilaç kullan sonrasında göbeğinden yediğin iğneler bir anda tüm herşey kesiliyor. Ben aradım bakalım yarına randevu verdiler ne olacak. Herşeye rağmen 2. denememide orda yaptırayım diye düşünüyorum.
Millet ilk geceden hamile kalıyor şaşıyorum, bize bak oysa bir sürü ilaç kullan yumurta oluşacak mı büyüyecek mi çatlıycak mı döllenecek mi bölünecek mi tututanacak mı kalp atışı duyulacak mı devam edecek mi derken stres üstüne stres yaşıyoruz, herşey Allah'tan keşke gelse elimizden neler yapmayız. Çünkü ben bu 2 ayda ne duyduysam yaptım ne kürü kaldı ne birşey ama olmadı işte