Acıbadem maslak Transfer dönemi ilaçlar

Blueberry93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
107
54
98
Herkese merhaba. Transfer döneminde kullanılan estrofem - progestan dex - oksapar - prograf - coraspin - progestan fitil bunları özel bir hastanede yazdırırsak kaç kutuya kadar devlet karşılıyor acaba bilen varmı ?

Kimse cvp vermedi ama ben yaptırdım sizlere de bilgi vereyim. Hastaneye gittim. Oksapar a rapor çıktı. 3 kutu verdiler. Devlet karşılıyormuş. Estrofem 1 kutu veriyorlar. Progestan fitili kullandığınız kadar veriyorlar. Coraspini de aynı şekil devlet karşılıyormuş. Ekstra estrofem parayla alınıyor sadece 1 kutu karsılıyormuş. Progestan dex,prograf bunları hiç karşılamıyor

Kimse cvp vermedi ama ben yaptırdım sizlere de bilgi vereyim. Hastaneye gittim. Oksapar a rapor çıktı. 3 kutu verdiler. Devlet karşılıyormuş. Estrofem 1 kutu veriyorlar. Progestan fitili kullandığınız kadar veriyorlar. Coraspini de aynı şekil devlet karşılıyormuş. Ekstra estrofem parayla alınıyor sadece 1 kutu karsılıyormuş. Progestan dex,prograf bunları hiç karşılamıyor
bunları nerde raporlu yazrırınız maslak acıbademdemi baska ozelde kadın dogumamı rıca ettınız

merhaba hangı ozelde ne dedıniz yazdılar acaba

Back
X