• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri acıbadem merak edenlere

pelaan1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
90
0
86
Çorum
dün acıbadem kadıköy dekine gittim uykusuz gerile gerile ama hiç gerek yokmuş
psikolog hemşire doktor hepsi peşimde inanın insanı rahatlatıyorlar ignelere başladım yan etki felan yok bol şansopuyorumnanaktan

bende bursadakine gidiyorum çok güzel ve çok ilgilliler ben memnunum sanada bol şanslar canım

bende bu tedavimi orada yaptırdım. hakikaten hemşireler ve görevliler çok güleryüzlü ve çok ilgililer. eşimi tese yapan ürolog bile yumurta toplamadan hemen sonra yanıma gelip eşimle ilgili bilgi verdi sperm bulunduğunu müjdeledi. çok şaşırdım. ayrıca cem bey her aşamada sürekli ikimizlede konuştu. ilgilendi hatta teseden sonra eşim araba kullanamayacak diye bize özel bir şoför bile ayarladı evimize gidelim diye.

bende bu tedavimi orada yaptırdım. hakikaten hemşireler ve görevliler çok güleryüzlü ve çok ilgililer. eşimi tese yapan ürolog bile yumurta toplamadan hemen sonra yanıma gelip eşimle ilgili bilgi verdi sperm bulunduğunu müjdeledi. çok şaşırdım. ayrıca cem bey her aşamada sürekli ikimizlede konuştu. ilgilendi hatta teseden sonra eşim araba kullanamayacak diye bize özel bir şoför bile ayarladı evimize gidelim diye.

Merhaba kayracım.tedavin tamamlanmış embriyolar konulmuş bile çok güzel herşey yolunda gider inşallah.tedavini yaptırdığın hastanenede rapor geçiyormu canım.bende yeni tedavim için rapor geçen bir hastane arıyorum ama malesef her yere güvenilmiyor,merqk ettim hastane nasıldı dr.ilgilimiydi.

tedavin hayırlı olsun canım bursa acıbademdeki ekipte cok iyidir umarim saglikla kavusursun yavrularına

kizlar arzu hemsireye slm soyleyin benden.. Hollandali,tedaviye baslayamadan hamile kalan derseniz tanir :)

Back
X