Acıbadem tüp bebek fiyat ?

Ben 3. Sefer Bülent hoca için gidiyorum zam gelmeden önce 32 bin ödedim tüm kontrolleri o yapsın istiyorsanız kesinlikle 25 olmaz o diğer hocalarımızın ücreti
Benım doktorumun tanısıklıgı varmıs onun yönlendırmesıyle 25 bın dedıler bılemıyorum hemen randevuyu da aldık sorun olmadı normalde duyduguma gore randevu da bulunmuyormus

Benım doktorumun tanısıklıgı varmıs onun yönlendırmesıyle 25 bın dedıler bılemıyorum hemen randevuyu da aldık sorun olmadı normalde duyduguma gore randevu da bulunmuyormus
Aynen benim doktorum da asistanıydı ama Acıbadem inanın hiçbirşey için indirim yapmıyor kaç sefer işlem yapıldı kesinlikle indirim alamadım umuyorum sizinki indirimli olur. Gerçi tüm kontrolleri Bülent hoca yapmasa da olur benim fikrim herkes gayet iyi orada

25 bin diğer hocaların standart fiyatı bir önceki dönemde de 16 idi %50 zam gelecek dediler bana da ama Bülent hocanın ücreti 32 idi onun ki 50 olmuştur tahminim

Ben 3. Sefer Bülent hoca için gidiyorum zam gelmeden önce 32 bin ödedim tüm kontrolleri o yapsın istiyorsanız kesinlikle 25 olmaz o diğer hocalarımızın ücreti
Benım sıradan muayenelerı yapan doktorumun tanıdıgıymıs bülent hoca onlarla irtibat kurdu o sekılde yonlendırmısyı canım özellıkle soyledım bulent hoca ıcın gelıyorum dıye belırttım 1.250 lira muayene ucretı odedım orda bulunan doktor dedı ki ben bulent hocanın ekıbındenım muayene ben yapıcam hocamız gelıp konuscak dedı 1 dakıka falan durdu sanırım yanı soyledım doktorum sizi onerdı dedım ısmını soyleyınce tesekkur falanda ettı oyle oldu ama ben zaten memnun kalmadım hastaneden

Benım sıradan muayenelerı yapan doktorumun tanıdıgıymıs bülent hoca onlarla irtibat kurdu o sekılde yonlendırmısyı canım özellıkle soyledım bulent hoca ıcın gelıyorum dıye belırttım 1.250 lira muayene ucretı odedım orda bulunan doktor dedı ki ben bulent hocanın ekıbındenım muayene ben yapıcam hocamız gelıp konuscak dedı 1 dakıka falan durdu sanırım yanı soyledım doktorum sizi onerdı dedım ısmını soyleyınce tesekkur falanda ettı oyle oldu ama ben zaten memnun kalmadım hastaneden
Bülent hoca aslında ilk muayeneye girer sonraki muayenelerde kendisini göremezsiniz benide çok iyi tanıdığı biri yönlendirdi fakat asla indirim yapılmıyor. Bundan 4 ay önce sanırım yönetimin kararı ile eğer sadece Bülent hoca sizinle birebir ilgilensin isterseniz fiyat iki katı oluyor yanlış bilgi vermek istemem ama aşağı yukarı böyle durum. Aslında kontrollleri diğer ekibinde ki asistan doktorları yapsa da reçeteleriniz yAni iğne dozlarınız Bülent hoca tarafından belirleniyor. Şöyle bir durum var benim 3. Yumurta toplamam olacak iğne dozlarım birebir belkide iğne dozları hep aynı :)) 3 arkadaşım daha orada denedi ve hamile kaldılar onların iğne dozları da birebir benimle aynıydı

Asla tavsiye etmiyorum size sadece paradan bahsedecekler ne tedaviye yönelik iyileştirme var kesinlikle ilgisiz alakasız bir yer kişiye özel tedavi demesinler herkesin reçetesi dozlar bile birebir

Arkadaşlar Kayseri acıbadem aşılama ücreti ne kadar bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun

Back
X