Acıbademde bir tüp bebek doktoru

Mucizemolsun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
49
7
6
27
Merhaba ben tip bebek sürecine başlıyorum acıbadem hastanesinde yiğit hocaya giden varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben gittim. Bende amh eksikligi var. Genel olarak iyi bir doktor. Acıbadem çok yoğun ve yiğit hoca da yoğun çalışiyor. Sürecin içinde bazen yurt dışı veya özel işleri olunca mecbur diğer doktorlar da bakabiliyor. Bende kaliteli embriyo çıkmadığı için transfer yapmadılar. Bu özelliklerini sevdim. Başka yerler olsa embriyo kalitesiz olsa bile transfer edip insanlari hem maddi hem manevi mahfediyorlar.olumsuz tarafı hastahne genel olarak yoğun ve çok pahalı. Allah bu yola giren herkese yardımcı olsun. Doktor da sıcakkanlı samimi ve iyi.Benim isim olumsuz oldugi icin alanında ne kadar iyi bilemedim

Benim erken menepoz amh 01 fsh 43 çıktı en son bana prp ve exsozom yapmak istediklerini söylediler siz ne zaman gittiniz acaba yakın zamanda mı ve sizin oldumu sonradan

Benim erken menepoz amh 01 fsh 43 çıktı en son bana prp ve exsozom yapmak istediklerini söylediler siz ne zaman gittiniz acaba yakın zamanda mı ve sizin oldumu sonradan
Ben bugün gittim.amh değerim bilmiyorum.sagda yumurta yok. Solda iki adet var onlarda çok aman aman değiller. Prp ve egzozom önerdiler.prp eski hasta olduğum için Q
18 bin egzozum 35 bin bana pahalı geldi. Sadece prp yap diyor eşim. Bende iksini birlikte yapmak istiyorum. Egzozum yeni bir tedavi 4 aydır başlamışlar ABD den bulent hoca yeni hizmete dahil etmiş. Kararsız kaldık. Şimdilik prp yapmak için pazartesiye randevu aldık. Para durumumiza göre son anda ikisini bir de yapabiliriz

Peki sizin sorununuz ne benim erken menepoz olduğu için prp ve exsozom önerdiler ve galiba bizde şuan sadece prp yaptırıcaz ama emin değilim

Benim sorunum amh eksikliği yumurta az.basarisiz tüp bebek tedavilerim var. En son araştırmalara göre prp iyi geliyor diye geldik. Hatta direk prp tedavisi işin başvurduk. Bize egzozom diye bir yöntemden de bahsettiler.uani kesin yapın diye değil. Bir öneri sekilinde. Ben yapmak istiyorum ama eşim de kararsız. Öyle kaldik ortada

Şuan bizde sizinle aynı durumdayız çok kararsızız egzozomda bu arada yaşınız kaç

Yiğit hoca çok iyidir ama çok yoğunlar. Ücretler yüksek. Ben Bülent hocaya tedavi oldum ama takiplerimi Yiğit hoca yaptı. Bence doğru yer.

Bende birkaç farklı yerde denedim. Olmadı. Tek yumurtam oluyordu. Çok sayıda yumurta toplama sonucu acıbademden önce iki kere transfer yapıldı. Biri üçüncü gün 2 adet embriyo, diğeri 1 adet ikinci gün. Sonra yumurtalarım boş çıktı. Ben de Bülent hocaya gitmeye karar verdim. Hemen prp yaptılar. 3 ay doğal deneyin dendi. Sonra yumurta toplama başladı. İlkinde 4 yumurta gördük ilk defa ama erken çatlama ve aksiklikle bir tane alabildiler ve döllenmedi. Çok üzüldük. Sonra ki toplamada bir siklusta iki toplama ile 3 embriyo elde ettik ve dondurduk. Sonra toplamaya devam etmeye karar verdik çünkü yaşım ileriydi ve yumurta çıkma olasılığım azalıyordu. Ama yumurta göremedik. Tekrar prp yaptırdık ama yine olmadı. Bu sefer Kök hücre önerdiler. Onu da yaptırdım. Bu sefer yumurta gördük ama iki toplamada döllenme sağlamadı. En sonunda Yiğit hoca transfere gidelim dedi. Transfer öncesi polip ameliyatı oldum. Daha öncekiler ameltyata gerek yok demişlerdi. 3. Gün dondurulan embriyoları 5 e beklettiler. Biri 5. Güne geldi ve şuan hamileyim şükür. Detaylı anlattım ki sürecin kolay olmadığını bilin. Sadece maslakta risksiz ilerlemeye çalışıyorlar. Yeni uygulamalar yapıyorlar. Diğer merkezlerle farkı bu oldu. Aşırı yoğunluk, beklemeler ve ücret zorluyor. Ama sabır ettim ve mucize oldu. İnsanları dinlemeyin. Pozitif olmaya çalışın. Benim amh dışında yaşımda çok ileriydi ama oldu. Allah size de nasip etsin.

Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin. Ben de 40 yaş ve Kıbrıs Halil İbrahim Tekin ile hamile kaldım inşallah henüz çok yeni Kök hücreyi neresi yapıyor? Benim doktorum hiç önermedi, farklı protokollerle yumurta toplattı. Çok şükür başarılı oldu inşallah. Test günüm 18'i ama erken yapıp pozitifi gördük değer düşük inşallah yükselir.

Allah tamamına erdirsin. Kok hucre acubadem maslakta yapiliyor. Farkli merkezlerde var. Hoca deneysel demisti.

İnşallah darısı benimde başımaaa çok sevindim sizin adınızaaa kök hücre belden ilik alıp yapılıyormuş ama ben onu değil prp yaptırmayı düşünüyorum benim yaşım daha çok küçük 10 aydır evliyim ama etrafımda ki herkes hamile ve sürekli soruyorlar bende daha erken diyip geçiştiriyorum bu durum canımı çok sıkıyor

Sizin ki baya Bi uzun sürmüş ama sonuç olumlu olmuş Allah sabredenleri yanındadır belkide buda bizim sınavımız kafam o kadar karışık ki bizi zorlu Bi süreç bekliyor sanırım. Hem maddi hem manevi ama bende anne olmak istiyorum ve evladımı kucağıma almak istiyorum rabbim banada bu sevinci yaşatsın inşallah

Acele etmeyin stres çok önemli bu tedavide o yüzden önce siz kendiniz rahat olun, etrafa bakmayın. Ben kendi isteğimle bu yaşa kadar bekledim. Siz o soranlara diyin ki artık bu çağda erken doğum yapmak istemiyorum, kadınlar 40'lara kadar bekliyor, ben de biraz hayatımı yaşamak istiyorum bebekten önce :)) o arada zaten sizin olur. Bu arada benim AMH son ölçümde 0.1 ya da 0.02 mi çıkmıştı tam hatırlayamadım ama baya düşüktü. Önemli olan yumurta kalitesi. Allah yardımcınız olsun hepimize versin dualarımızın karlılığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…