Acıbademde bir tüp bebek doktoru

Bende 3 yıldır yiğit hoca da tedavi görüyorum.2.transferim tuttu ama maalesef embryo tüpün çıkış noktasına tutulduğundan 7 haftalikken dis geameliyati oldum 20 gün önce. Bende de rezerv az ve havuz yapılıp 5.gune götürülüyor embryolarim. 1 tane 5.gun embryom kaldı ama ameliyat sonrası toparlanirsam tekrar yumurta toplatmayi düşünüyorum bu sürede ekstra vitaminleri kullanmaya basladim

Sizin Bi meleğiniz oldumu acaba tedaviden sonra

Merhaba ben yarın prp yaptıracağım sabah 9 da sizin süreç nasıl geçti acaba birde ilaç kullandınızmı gitmeden önce

ben yarın sabah 9 da prp yaptıracağım ama ben ilk görüşmeye gittiğimde bana ilaç vermişerldi şimdi filiz hanımla görüştüm ilaçların şimdiden kullanmamı söyledi eşimle beraber kullanacağız. acaba size verilen ilaçlarla aynımıdır bide siz ilk görüşmeye gittiğinizde size ilaç vermişlermiydi

merhabalar, prp ve eksozomu sadece maslak öneriyor sanki ? diğer profların coğunluğu işe yaramayacagını ilettiler. bilimsel olarak kanıtlanmıs basarısı yokmus, maslak prp yaptıranların yorumlarını alabilir miyiz. (maslak içeri girdiğin andan itibaren prp ile başlıyor sürece, tüm çalışanları da öyle, benim fark ettiğim en azından)

Ben bu konuya farklı açıdan yaklaşacagım canım. Şöyle ki;

Prp teknolojisi biliyorsunuz ki yıllardır bircok alanda kullanılıyor. Cok başarılı sonuclar alınmış. Yumurtalık prp teknolojisini Amerikada ünlü bir üni de,aralarında Türk hekimlerinde bulundugu bir ekip geliştiriyor. Doktorlardan birisi benm şahsen tüp bebek tedavimde doktorumdu Amerikada. Ve doktorum ısrarla Bulent Tırasa gitmemi ve prp ile cok iyi yumurta elde edecegimi söylemişti. ( ben gitmedim,suan pismanim) neyse, Yeni bir uygulama oldugundan Amerika bu tarz araştırmalrını kucuk ulkelerde kliniklerde deniyor. Bunlardan biri de Acıbadem Maslak. Belli bir başarı oranı elde edildiginde Amerika kendi pazarında kullanıyor. Ve suan burda da başladılar yumurtalık prp si reklamı yapmaya. Demekki gerekli başarı oranı elde edilmiş diye okudum ben bu durumu.
Öyle mucizevi seyler beklemiyorum ama anladıgım kadarıyla bir iki tane altın yumurta kalitesinde yumurta elde ediliyor bircok kişiden. Ozellikle ileri yaş anne adayları icin bence buyuk bir başarı.

Ben de kışın Tup bebek denememi prp yaptırarak Acıbadem maslak ta yapacagım.

Herkese bu yolda bol sans diliyorum…

Ben prp yaptırdım hatta sadece prp değil bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bülent tıraşın önerdiği her şeyi yaptırdım çünkü içimde keşke kalsın istemedim

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?
Biesteron+gonamax+sadece balik yagi+prowomen kullanıyorum. Yemek tarzımı değiştirdim hayatimdan tatlıyı tamamen çıkardım kurutulmuş meyve ve yaş meyvelerden kısıtlı olarak alıyorum ihtiyacım kadarını.Ekmek günde 2 dilim tam buğday. Her sabah aç karınla saf ari sutu ve aksamlari bal propolis perga polen karışım kullanıyorum. Ekim ayında yumurta toplanmak istediğimden şimdiden bunlara dikkat etmeye çalışıyorum. Rabbım herkese yardimci olsun bu süreçte.

Merhabalar, çok haklısınız ben geçen haftalarda Bülent Bey ile birlikte çalışan Yiğit Hoca ile görüşme yaptım, zaten uygulamaları genelde Yiğit Bey yapıyormuş. PRP yi 5-6 senedir uyguluyorlarmış ve istatistiksel olarak iyi sonuçlar aldığımızı gönül rahatlığı ile söyleyebilirim dedi. Başarı elde edemedikleri vakalarda neler yapabiliriz daha fazla diye düşünerek prp yanına eksozom tedavisi de eklemişler. Tam da sizin anlattığınız gibi aslında, eksozom henüz çok yeni 4-5 aydır uyguluyorlarmış ve henüz bununla ilgili bir istatistik vermem için de çok erken dedi Yiğit Bey. Burada deneniyor şimdi demek ki. Ancak tavsiye genelde prp ile birlikte yaptırılması, yani bir istatistik çıksa bile tek başına eksozom ne kadar başarılı tam olarak bilmek zor olacak sanki. Bana da 2sini birlikte ya da sadece prp yaptırabilirsin şeklinde önerdi. Önümüzdeki hafta için randevulaşmayı düşünüyorum, biraz da kafam karıştı tabi ama sanırım sadece prp yaptıracağım şuan.

Eksozom nasil bir uygulama peki? Ilk kez duyuyorum. Ayrica prp icin adetten snra ne zaman yapiliyor. Tesekkurler :)

eksozom da yine prp gibi bir uygulama, aynı anda yapılabiliyor zaten. onda daha farklı bir kan ayrıştırması var ve nano hücreler veriliyor gibi gibi. bülent tıraşın eksozom ile ilgili videoları var bir bakabilirsiniz, benden daha iyi bilgi verdiği kesin :) prp için adet olmadığın herhangi bir zamanda yaptırabileceğimi söylediler, danışmanım adet bitiminden sonra 5 gün içinde yaptırmamın en doğrusu olacağını söylediği için ben öyle yaptırmayı planlıyorum.

Hayır bitkisel herhangi uygulama yapmadım çünkü bitkilerin fizyolojimizde büyük etkisi var ve doktorlar bu bitkiyi kullanırmış gibi ilaç dozaj kullanımı yapmıyorlar ben sadece hocamın önerdiklerini yaptım. Ağrınız olması çok normal inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…