- Konu Sahibi Mucizemolsun
-
Sizin Bi meleğiniz oldumu acaba tedaviden sonraMaalesef tüm yazıları okuyamadım ama acıbadem maslakta bülent hocada tedavi gördüm. Ben her şeyiyle memnun kaldın hocamın önerdiği her şeyi dikkate aldım . Hocamız açık sözlü net biri . Evet pahalı fakat küçük denizlerde sık sık boğulmaktansa okyanusta bir kere boğulalım. İnşallah isteten herkese nasip eder rabbim. Bu arada bu tedavi evresini rahat atlatmaya çalışın melekleriniz rahminize düştükten sonra daha çok tedirgin kaygılı oluyorsunuz dualarım sizlerle
Rabbimin izniyle iki tane meleğim benimle inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimSizin Bi meleğiniz oldumu acaba tedaviden sonra
Merhaba ben yarın prp yaptıracağım sabah 9 da sizin süreç nasıl geçti acaba birde ilaç kullandınızmı gitmeden önceBenim sorunum amh eksikliği yumurta az.basarisiz tüp bebek tedavilerim var. En son araştırmalara göre prp iyi geliyor diye geldik. Hatta direk prp tedavisi işin başvurduk. Bize egzozom diye bir yöntemden de bahsettiler.uani kesin yapın diye değil. Bir öneri sekilinde. Ben yapmak istiyorum ama eşim de kararsız. Öyle kaldik ortada
ben yarın sabah 9 da prp yaptıracağım ama ben ilk görüşmeye gittiğimde bana ilaç vermişerldi şimdi filiz hanımla görüştüm ilaçların şimdiden kullanmamı söyledi eşimle beraber kullanacağız. acaba size verilen ilaçlarla aynımıdır bide siz ilk görüşmeye gittiğinizde size ilaç vermişlermiydiCanım 7.30 gibi çağırdılar. Kan aldılar üç tüp.6 saat öncesinde bir şey yiyip içme yok.sonra o kanı ayrıştırma yapacaklarıni söylediler.xok yoğundu 2 ye kadar bekledik sonra çağırdılar.islem 15 dk sürüyor. Ondan sonra da doktor gelip vitamin felan verdi taburcu etti.prp 18 bin eksozum 35.650 bin vitamin ilaçları da 2 bin tuttu.
amiiinnn inşallah :)))))Rabbimin izniyle iki tane meleğim benimle inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
Ben bu konuya farklı açıdan yaklaşacagım canım. Şöyle ki;merhabalar, prp ve eksozomu sadece maslak öneriyor sanki ? diğer profların coğunluğu işe yaramayacagını ilettiler. bilimsel olarak kanıtlanmıs basarısı yokmus, maslak prp yaptıranların yorumlarını alabilir miyiz. (maslak içeri girdiğin andan itibaren prp ile başlıyor sürece, tüm çalışanları da öyle, benim fark ettiğim en azından)
Ben prp yaptırdım hatta sadece prp değil bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bülent tıraşın önerdiği her şeyi yaptırdım çünkü içimde keşke kalsın istemedimmerhabalar, prp ve eksozomu sadece maslak öneriyor sanki ? diğer profların coğunluğu işe yaramayacagını ilettiler. bilimsel olarak kanıtlanmıs basarısı yokmus, maslak prp yaptıranların yorumlarını alabilir miyiz. (maslak içeri girdiğin andan itibaren prp ile başlıyor sürece, tüm çalışanları da öyle, benim fark ettiğim en azından)
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?Bende 3 yıldır yiğit hoca da tedavi görüyorum.2.transferim tuttu ama maalesef embryo tüpün çıkış noktasına tutulduğundan 7 haftalikken dis geameliyati oldum 20 gün önce. Bende de rezerv az ve havuz yapılıp 5.gune götürülüyor embryolarim. 1 tane 5.gun embryom kaldı ama ameliyat sonrası toparlanirsam tekrar yumurta toplatmayi düşünüyorum bu sürede ekstra vitaminleri kullanmaya basladim
peki faydasını gördün mü?Ben prp yaptırdım hatta sadece prp değil bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bülent tıraşın önerdiği her şeyi yaptırdım çünkü içimde keşke kalsın istemedim
İkiz gebeyim allahın izni ilepeki faydasını gördün mü?
İkiz gebeyim allahın izni ile
Bende geçen hafta sadece prp yaptırdım ve şuan bel ağrım var acaba sizde de olmuşmuydu bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor bide hayıt otu içiyorum sizde bitkisel kürler yaptınız mı ve sürecini nasıl geçti acabaİkiz gebeyim allahın izni ile
Biesteron+gonamax+sadece balik yagi+prowomen kullanıyorum. Yemek tarzımı değiştirdim hayatimdan tatlıyı tamamen çıkardım kurutulmuş meyve ve yaş meyvelerden kısıtlı olarak alıyorum ihtiyacım kadarını.Ekmek günde 2 dilim tam buğday. Her sabah aç karınla saf ari sutu ve aksamlari bal propolis perga polen karışım kullanıyorum. Ekim ayında yumurta toplanmak istediğimden şimdiden bunlara dikkat etmeye çalışıyorum. Rabbım herkese yardimci olsun bu süreçte.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?
Allah bağışlasın. Prp yumurta kalitesini artırıyor mu pekiİkiz gebeyim allahın izni ile
Amh kaçtı sizinYaşım 30 bugün prp artı eksozum olacağım inşallah hakkımizda hayırlisi
Merhabalar, çok haklısınız ben geçen haftalarda Bülent Bey ile birlikte çalışan Yiğit Hoca ile görüşme yaptım, zaten uygulamaları genelde Yiğit Bey yapıyormuş. PRP yi 5-6 senedir uyguluyorlarmış ve istatistiksel olarak iyi sonuçlar aldığımızı gönül rahatlığı ile söyleyebilirim dedi. Başarı elde edemedikleri vakalarda neler yapabiliriz daha fazla diye düşünerek prp yanına eksozom tedavisi de eklemişler. Tam da sizin anlattığınız gibi aslında, eksozom henüz çok yeni 4-5 aydır uyguluyorlarmış ve henüz bununla ilgili bir istatistik vermem için de çok erken dedi Yiğit Bey. Burada deneniyor şimdi demek ki. Ancak tavsiye genelde prp ile birlikte yaptırılması, yani bir istatistik çıksa bile tek başına eksozom ne kadar başarılı tam olarak bilmek zor olacak sanki. Bana da 2sini birlikte ya da sadece prp yaptırabilirsin şeklinde önerdi. Önümüzdeki hafta için randevulaşmayı düşünüyorum, biraz da kafam karıştı tabi ama sanırım sadece prp yaptıracağım şuan.Ben bu konuya farklı açıdan yaklaşacagım canım. Şöyle ki;
Prp teknolojisi biliyorsunuz ki yıllardır bircok alanda kullanılıyor. Cok başarılı sonuclar alınmış. Yumurtalık prp teknolojisini Amerikada ünlü bir üni de,aralarında Türk hekimlerinde bulundugu bir ekip geliştiriyor. Doktorlardan birisi benm şahsen tüp bebek tedavimde doktorumdu Amerikada. Ve doktorum ısrarla Bulent Tırasa gitmemi ve prp ile cok iyi yumurta elde edecegimi söylemişti. ( ben gitmedim,suan pismanim) neyse, Yeni bir uygulama oldugundan Amerika bu tarz araştırmalrını kucuk ulkelerde kliniklerde deniyor. Bunlardan biri de Acıbadem Maslak. Belli bir başarı oranı elde edildiginde Amerika kendi pazarında kullanıyor. Ve suan burda da başladılar yumurtalık prp si reklamı yapmaya. Demekki gerekli başarı oranı elde edilmiş diye okudum ben bu durumu.
Öyle mucizevi seyler beklemiyorum ama anladıgım kadarıyla bir iki tane altın yumurta kalitesinde yumurta elde ediliyor bircok kişiden. Ozellikle ileri yaş anne adayları icin bence buyuk bir başarı.
Ben de kışın Tup bebek denememi prp yaptırarak Acıbadem maslak ta yapacagım.
Herkese bu yolda bol sans diliyorum…
Eksozom nasil bir uygulama peki? Ilk kez duyuyorum. Ayrica prp icin adetten snra ne zaman yapiliyor. Tesekkurler :)Merhabalar, çok haklısınız ben geçen haftalarda Bülent Bey ile birlikte çalışan Yiğit Hoca ile görüşme yaptım, zaten uygulamaları genelde Yiğit Bey yapıyormuş. PRP yi 5-6 senedir uyguluyorlarmış ve istatistiksel olarak iyi sonuçlar aldığımızı gönül rahatlığı ile söyleyebilirim dedi. Başarı elde edemedikleri vakalarda neler yapabiliriz daha fazla diye düşünerek prp yanına eksozom tedavisi de eklemişler. Tam da sizin anlattığınız gibi aslında, eksozom henüz çok yeni 4-5 aydır uyguluyorlarmış ve henüz bununla ilgili bir istatistik vermem için de çok erken dedi Yiğit Bey. Burada deneniyor şimdi demek ki. Ancak tavsiye genelde prp ile birlikte yaptırılması, yani bir istatistik çıksa bile tek başına eksozom ne kadar başarılı tam olarak bilmek zor olacak sanki. Bana da 2sini birlikte ya da sadece prp yaptırabilirsin şeklinde önerdi. Önümüzdeki hafta için randevulaşmayı düşünüyorum, biraz da kafam karıştı tabi ama sanırım sadece prp yaptıracağım şuan.
Hayır bitkisel herhangi uygulama yapmadım çünkü bitkilerin fizyolojimizde büyük etkisi var ve doktorlar bu bitkiyi kullanırmış gibi ilaç dozaj kullanımı yapmıyorlar ben sadece hocamın önerdiklerini yaptım. Ağrınız olması çok normal inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınBende geçen hafta sadece prp yaptırdım ve şuan bel ağrım var acaba sizde de olmuşmuydu bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor bide hayıt otu içiyorum sizde bitkisel kürler yaptınız mı ve sürecini nasıl geçti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?