- 22 Temmuz 2009
- 183
- 76
- 98
- Konu Sahibi ankesenamun
-
arkadaşlar ben saçlarımı 1buçuk yıl evvel açtırdım.siyahtan dönmek için mecburen ve 1buçuk senedir hala bekliyorum düzelsin diye.kısa kestrimek istemiyorum azar azar ucundna kestiriyorum ama hala kapkatı kazık gibi saçlarım var üzerine de kendim düzenli olarak boyadım saçımı evde beyazım çoktu çünkü.hiç boya vurmasam düzelecekti belki ama işte çok kötü duruyo beyaz kahve bal rengi karışık oluncada.
saç kremleri kil maskeleri zeytinyağı badem yağı vs denedim. olmadı dolaşık kazık gibi yaa saçlarım resmen.taranmıyo bile yolunuyo
yok mu bunun çaresi kızlar yaa bi yardımcı oluverin(
canim benim saçimda ayni durumda. tek çaresi bakim canim çok dikkat ediceksin. bende tekrar yogun bakima basladim. sanada soyliyim neler yaptigimi. oncelikle dogal sampuan kullaniyorum ben. saçlarimi daha guçlendiriyo o yuzden ust uste iki defa açici 4 defa boya degdigi halde sadece uçlari çok az kirildi ustelik belimdeydi nerdeyse saçlarim. dogal sampuan ve saç kreminin çok faydasini gordugumu dusunuyorum o yuzden. sonra bir tane saç bakim yagin olsun. mumkun oldugunca az yagi birbirine karistir derim bence onlar daha çok etki ediyor. bir tane saç bakim masken olsun ve de saç losyonun.(tum bunlar yogun bakim içinsaçlarin duzeldikten sonra hepsine gerek yok ) saç losyonu ozellikle gece yatarken sur sabah kadar saç derine bakim yapsin. ve saçlarini surekli saç tarama spreyiyle tara. gliss in sari olanini tavsiye ederim saç kirilmasina karsi. eger istersen kirik onleyici serum alabilirsin o da olmazsa islak saç uçlarina bir miktar gliserin uygulayabilirsin nemlendirdigi için kirilmaz.
tum bunlarin sonucunda saglikli bir saç derin, guçlu ve kiriksiz saç tellerin ve hizli uzayan bakimli gorunen saçlarin olacak.umarim sende de ise yarar. saçlarin duzelince bakimi tamamen kesmezsin ama ne daha kolayina geliyorsa o urunle devam edersin. umarim yardimci olmusumdur. simdiden basarilar
yanan kırılan hamura dönen saçlar için bence kesinlikle argan yağı... saçlarımı koyu karamelden platine çevirdim artı brezilya fönü sağolsun mahvetti saçımı argan yağıyla düzelme oldu baya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?