Saç Rengi ve Saç Boyama açıcı toz, acil yardımm!!

rikirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
20
2
38
Ankara
kızlar acil bişey danışmam lazım. az önce saçıma palette yoğun renk açıcı uyguladık evde. ama salak gibi açıcı tozu koymayı unutmuşuz. değişen bişey olmadı haliyle. şimdi ben o tozu napcam? başka bi boyaya katsam ya da oksidanla mı, nasıl olur da değerlendirebilirim yeni kutu almadan? elimde loreal excellence 8.1 var. doğal saçım siyah. açtıktan sonra onu uygulayacaktım ama. o tozu bu boyaya katsam nolur?

Tozu boyaya katma cünkü toz acici dir yuksek ihtimal kutunun icerigini bilmiyorum icerinde neler vardi soylersen yardimci olurum ama buyuk ihtimal sivi oksidan ve toz acici vardir diye dusunuyorum eger oyleyse kullandigin sivi oksidanin yuzde kaclik olduguna bakip o sekilde ml olarak tutarsan oksidani yani 60 ml oksidan varsa 60ml oksidan ekliyiceksin olcusunu kacirmiyicaksin olculeri onemli oluyor

Tozu boyaya katma cünkü toz acici dir yuksek ihtimal kutunun icerigini bilmiyorum icerinde neler vardi soylersen yardimci olurum ama buyuk ihtimal sivi oksidan ve toz acici vardir diye dusunuyorum eger oyleyse kullandigin sivi oksidanin yuzde kaclik olduguna bakip o sekilde ml olarak tutarsan oksidani yani 60 ml oksidan varsa 60ml oksidan ekliyiceksin olcusunu kacirmiyicaksin olculeri onemli oluyor
tüpteki renk açıcı krem + oksidan + ultra sarı renk aktifleştirici
bu 3ünü karıştırmak gerekiyormuş. o ultra sarı renk aktifleştirici dediği şey muhtemelen mavi toz. ben o olmadan diğer ikisiyle yapmışım. 1 ton ya açıldı ya açılmadı. şimdi o tozu başka bi oksidana katıp boya gibi sürmem mi gerek?

tüpteki renk açıcı krem + oksidan + ultra sarı renk aktifleştirici
bu 3ünü karıştırmak gerekiyormuş. o ultra sarı renk aktifleştirici dediği şey muhtemelen mavi toz. ben o olmadan diğer ikisiyle yapmışım. 1 ton ya açıldı ya açılmadı. şimdi o tozu başka bi oksidana katıp boya gibi sürmem mi gerek?
Yok oksidan disinda bir malzeme daha varmis onu yapman kotu sonuc almana sebep olabilir malesef canim o cop gibi duruyor bir sekilde cozumu olmaz renk acici krem de varmis ya yeniden bi kutu alip yapicaksin o elindekide cop neyle karistirirsan ne elde edersin bilemezsin sonra saclarin zarar gormesin

O mavi tozu açık sari boyalara bir tatlı kaşığı karıştıranlar vardı forumda.
Yalniz kafan çok ısınırsa saç yanıyor demektir, ona dikkat

Merhaba aynı sorun bende de var bende o tozu karıştırmayı unuttum aradan bayağı zaman geçmiş ama acaba siz toza nasıl bir çare buldunuz?

Back
X