kızlar acil bişey danışmam lazım. az önce saçıma palette yoğun renk açıcı uyguladık evde. ama salak gibi açıcı tozu koymayı unutmuşuz. değişen bişey olmadı haliyle. şimdi ben o tozu napcam? başka bi boyaya katsam ya da oksidanla mı, nasıl olur da değerlendirebilirim yeni kutu almadan? elimde loreal excellence 8.1 var. doğal saçım siyah. açtıktan sonra onu uygulayacaktım ama. o tozu bu boyaya katsam nolur?
tüpteki renk açıcı krem + oksidan + ultra sarı renk aktifleştirici
bu 3ünü karıştırmak gerekiyormuş. o ultra sarı renk aktifleştirici dediği şey muhtemelen mavi toz. ben o olmadan diğer ikisiyle yapmışım. 1 ton ya açıldı ya açılmadı. şimdi o tozu başka bi oksidana katıp boya gibi sürmem mi gerek?
tüpteki renk açıcı krem + oksidan + ultra sarı renk aktifleştirici
bu 3ünü karıştırmak gerekiyormuş. o ultra sarı renk aktifleştirici dediği şey muhtemelen mavi toz. ben o olmadan diğer ikisiyle yapmışım. 1 ton ya açıldı ya açılmadı. şimdi o tozu başka bi oksidana katıp boya gibi sürmem mi gerek?
Yok oksidan disinda bir malzeme daha varmis onu yapman kotu sonuc almana sebep olabilir malesef canim o cop gibi duruyor bir sekilde cozumu olmaz renk acici krem de varmis ya yeniden bi kutu alip yapicaksin o elindekide cop neyle karistirirsan ne elde edersin bilemezsin sonra saclarin zarar gormesin