Acıdan Öleceğim

Bır kuru unutmusum mu?

Su hayatta yapılan hatalara yanlıslara pek uzulmem ben. Bende insanım benimde hatalarım yanlıslarım oluyor derim hep.
Affedemediğim tek sey, salak yerine konmak.

Yapılan hata karsısında mahcup olmayan o insan. Affetmeme sebebım hep bu olur. Tavırlar.

Kimseyi vucudunda sigara sondurur gibi acıtarak sorgulamam, insan gibi sorarım isterim ki karsımdaki farkettıgımı gorsun yaptıgı seyi. Mahcup olsun. Ozur dılemese de olur, mahcubiyetı görmek isterim. Göremeyince de eskisi gibi asla olamam o kısıye karsı.

Keske boyle umursuz, sız herseye inanacak salakmıssınız gibi davranmak yerine azcık yuzu kızarsaymıs adamın.
Ne desem bos. Bundan sonra olacakları siz belirleyeceksınız.
Bu adam sevgilinizse takın sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Kocanızsa karar sizin.

Not: acıdan ölünmüyor hepimiz hayattayız Gordugunuz gibi.
Mükemmel bir yazı ...ağzıniza sağlık ...tam içimden geçenler. ...sevgiler

Tekrar merhaba.. dün buraya bir konu açmıştım sevgilinizin/eşinizin eski eşiyle konuşması normal mi diye belki hatırlayanınız vardır..

Ben bu konuşma olayından sonra bir de benim pek takip etmediğim bir sosyal medyada hesabında eski eşinin ekli olduğunu gördüm maalesef.. Olayların detayını anlatamıyorum ifşa olmamak için ama canım çok yanıyor. Yazın evlenmeyi düşünüyorduk. engelledim kendisini her yerden. Belki bazılarınız için normaldir ama benim için ortada çocuk yokken hal hatır sorulması dahi affedilemez bir şey. Özellikle benden saklandıysa ve başkasından duyduysam.
İçim şüphe dolu.. sanki her şey yalanmış ve kandırılmışım gibi hissediyorum.. tek başıma kalmış çaresizmişim gibi. Geçecek diyorum ama ruh halim öyle değil.
Böyle hayal kırıklıklarını nasıl atlattınız?
Nasıl toparlandınız? Ne kadar sürdü?

çok kötüyüm..

Eski eşle görüşülüp görüşülmeyeceği tartışmaya açık bir konu; çocuklar sebebi ile eşim görüşür eski eşiyle, bazen çocuk dışı konularda da görüştükleri oluyor, eşim benden habersiz bir şey yapmadığı için bu görüşmeler beni zorlamıyor ancak gizli yapsa kızardım o yüzden haklısınız. Daha evlenmeden cicim aylarında güven taşlarını oynatan bir adamla ömür geçmezdi zaten, güçlü bir kadınsınız kısa sürede atlacağınıza eminim, çok mutlu olursunuz inş🙏🏻

İlgi kırıntısı bile yok demişsiniz ama bence yaptığınız ya da uyguladığınız terapi çok gereksiz bir hareket..

Kendinize reva görmediğinizi eşinize yapmamalısınız.
Bir çok konuda kadına pozitif ayrımcılıktan yanayımdır. Ama sadakat konusunda değil. Tabi bu benim fikrim..
Bunun sadakatsizlik olmadığını anlatmaya çalışıyorum aslinda. Uzerimde emeği olan biri, kisa bir iliskimiz oldu ve kavgasiz gurultusuz ayrıldık. Gercekten iyi bir insandı, hic kimsesi yok. İntihar etmis üstelik. Boyle zor bir döneminde yaninda olmak istedim, hala pişman değilim.

Eşim öğrense de, bana olan güveninden eminim; sadakati bu sekilde olcmuyoruz biz.

Benim de diger mesajlarimdan anlaşılır; oyle cok serbest görüşlü bir insan değilimdir. Ama bu arkadaşım için böyle düşünüyorum, boyle hissediyorum. Bir baska eski sevgilim arasa, bir yudum su vermem muhtemelen..

Arada çocuk varsa konuşabilir..Çocuk yoksa biraz sıkıntılı durum,ortak ne konuları olabilir ki?

Evlenmeyi düşündüğü sevgilisine "ex esimle aramda cocuk olsaydı barısırdım, arada görüşüyoruz" diyen birinden cidden hayır bekleme....Onun kafası orda kalmış, büyük ihtimal o kadına barışma teklif etti kadın kabul etmiyor...Cocuk için barısırdık ama yok demistir...Mazallah yarın oburgun onunla beraber olup cocuk yapıp kusura bakma cocuk icin evlenmek zorundayız der bi de bu sana..

Aman diyim uzak dur bu adamdan...
Cocuk yoksa ex esiyle gorusemez efendim...Kabul edilemez

Back
X