acıdan uyuyamıyor annecim (acil):(

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Bilenler varsa bi tavsiyede bulunabilir mi ne yapsam nasıl yatırsam ?
yukarda tutuyorum altında kırlent var ve sırt üstü yatırdım ne olur ne olmaz diye

Son düzenleme:
Acile goturme sansiniz var mi bi iğne belki geceyi rahat geçirmesini sağlayabilir çok geçmişler olsun

Kesinlikle. Rahatlatir stresini alir en axindan hemen bir bardak su kaynatin 1 tatli kasigi papatya koyun 10 dk. Dinlensin icirin..

teşekkür ederim şimdi içirdim yatıştırdığını uyku bozukluğuna iyi geldiğini biliyodum ama kafa kalmıyo ki insanda :(

Ne yapılabilir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun:KK43:Acil şifalar diliyorum:KK19:
Kimse sizden ve annenizden yardım beklemesin siz ancak kendinize yetebilirsiniz:KK51:

Agri kesici vermedi mi Dr. Akupunktur noktalarına bakin netten.oralara masaj yapin

Öyle tabii. Yarin eczaneye gidip güçlü bir agri kesici alin mutlaka .
En kisa surede iyileşir umarim.
teşekkür ederim şimdi içirdim yatıştırdığını uyku bozukluğuna iyi geldiğini biliyodum ama kafa kalmıyo ki insanda :KK43:

Ne iyi gelir bilmiyorum Ama allahım dindirsin acısını çok uzuldum

sağolun gerçekten düşmanımın başına vermesin:(
ve çok mazlum bi kadın annem öleceğini bilse kimseden yardım isteyemez :(
sabah 8 de hastaneye gidiyorm diye çıktı 12 de olmş olay telefon kullanmıyo tabi :( kimseden rica edip aratmamış da eve bi geldi saat akşam 19-20 suları..kolu alçıda!(eve de otobüsle gelmiş ah annem :(
çorabı demire takılmış yüz üstü kapaklanmış iki kişi kaldırıp bi acile götürememiş :(
gitmiş o haliyle ortopediden sıra almış içeri girmiş sıra alamamışmış bilmem ne diye bekletmişler o haliyle
yazıklar olsun böyle insanlığa!
bi yandan da kızıyorum böyle çekimser olmasına ve o halini düşündükçe deliye dönüyorum :(

Öyle tabii. Yarin eczaneye gidip güçlü bir agri kesici alin mutlaka .
En kisa surede iyileşir umarim.
ağrı kesiciyi aldık geceden alel acele ama bana mısın demiyo çok feci kırılmış ameliyat gerekebilr demiş doktoru

Acile goturme sansiniz var mi bi iğne belki geceyi rahat geçirmesini sağlayabilir çok geçmişler olsun

teşekkürler şimdi paptya çayı içirdim bakalım iyi gelir inşallah arabamızda yok kapını çalacağımız komşuda ne yazık ki..ev alma komşu al diye boşa dememişler

sağolun gerçekten düşmanımın başına vermesin:KK43:
ve çok mazlum bi kadın annem öleceğini bilse kimseden yardım isteyemez :KK43:
sabah 8 de hastaneye gidiyorm diye çıktı 12 de olmş olay telefon kullanmıyo tabi :KK43: kimseden rica edip aratmamış da eve bi geldi saat akşam 19-20 suları..kolu alçıda!(eve de otobüsle gelmiş ah annem :KK43:
çorabı demire takılmış yüz üstü kapaklanmış iki kişi kaldırıp bi acile götürememiş :KK43:
gitmiş o haliyle ortopediden sıra almış içeri girmiş sıra alamamışmış bilmem ne diye bekletmişler o haliyle
yazıklar olsun böyle insanlığa!
bi yandan da kızıyorum böyle çekimser olmasına ve o halini düşündükçe deliye dönüyorum :KK43:
Kıyamam... Allah beterinden saklasin
Canım benim

Ne yapılabilir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun:KK43:Acil şifalar diliyorum:KK19:
Kimse sizden ve annenizden yardım beklemesin siz ancak kendinize yetebilirsiniz:KK51:
çok sağolun o konuya da ayrıca canım sıkılıyo böyle giderse gitmek zorunda klcam sanırım telefnlar susmuyo bu nedir ya:(
anlatamıyoruz ki günü birlik gidip gelirmişim
e çocuğu bize bırakın diyoruz altlarında araba olduğu halde bize 'ters'diyolar
yani şu durumda onların bizi ikna etmesi gerekirken biz ediyoruz gülünç durumdayız cidden

Agri kesici vermedi mi Dr. Akupunktur noktalarına bakin netten.oralara masaj yapin
verdi kullandı da ama yatış pozisyonuyla alakalı bi durum sanırım kolunun kalbinden yukarda mı olması lazım aşağıda mı tutmamız lazım bilemedim :(

Allah YARDIMCINIZ olsun kardeşim.
Kiyamam ya. Dua edeceğim size..

Elinizdeki ağrı kesiciler neler? En güçlüsünden biraz sık içmesi gerek. Bir de asprin kan akışını hızlandırdığından, ağrı kesiciden iki saat sonra da onu alsın.
Pozisyona gelince, yer çekiminin gücü arttıkça daha çok zorlanır, o yuzden yere yakın tutmasında fayda var. Bunun için oturarak uyuması gerek. Düz yatış bi nevi kolu yukarda tutma gerektiriyor.
Arkasına bir büyük sert, ardından da bol yumuşak yastık doldurarak hafif kayıkça oturmasını sağlayın, başını geri atarak uyuyabilir. Kolunun altına yastık koymak yerine boynuna asılı olmalı, bu yer çekimine karşı koymaya çalışmayan serbest salınım yaratır.
Geçmiş olsun.

Back
X