acıdan uyuyamıyor annecim (acil):(

Gecmis olsun canim ..yukarida bir arkadas anlatmis bende oyle biliyorum ama ilac hakkinda hic bilgim yok...

Yahu bu devir de herkes kendini dusunur olmuş. .siz getirin evde bakalım diyorsunuz altlarinda araba var ve durumunuzu bile bile ısrarla sen gel diyorlar..ayıp yahu bu kadarı da..siz kararınızdan vazgeçmeyin bence..Çünkü sabah git akşam gel annenize tek başınane yapacak evin iişi yemeği bulaşıgi annenize yazık değil mi? Senden başka da kimseden fayda yokmuş annene? Ben artık anladım insanlara verdikçe hep daha fazla diyenler var ve bunlarda o kesimden..açıkça da yine yumuşak dille anlat evin annenin durumunu getirirseniz başım üstüne bakarım ama kusura bakmayın bu durumda gelmem mümkün değil annemin ameliyat riski var bunu goze alamam de yine insanlığın yapmış olursun...artik getirmez huzursuzluk çıkarırlarsa da kendileri bilir yapacak birsey yok..kKadın acısı var zaten ve kesinlikle kolu yormamali zaten ameliyat bile olabilir demişler. .inşaallah olmaz da anneniz anlattiginiza göre canı yansada işini görmeye çalışır. .sonra aklın hep onda kalır. .ilerlese yine annen çekecek. .olabilecek ihtimaller gozardi edilecek basit birsey degilolacağına bırak gelmezlerse de kuserlerse de kendileri bilir..hiçbirşey annenin sağlığından önemli değil. .sen onu mümkün olduğunca dinlendirmeye çalış. .Ayy biri beni durdursun çok sinirlendim yaa:KK34:insaallah tez zamanda iyi olur annecigin...:KK36:

Sabah gidip akşam gelebileceğim kadar yakınlıkta bi yer değil aslında gitsem kalmam gerekecek
bi de bana sorun gerçekten deli olcam
annem de bende vur ensesine al ekmeğini tipleriz
atarlanırsam tam atarlanırım o ayrı mesele ama bu konuyu konuşmak bile saçma geliyo değil onları ikna edip dil dökmek pff neye yanacağımı şaşırdım valla

İyilikten maraz dogar diye bosa dememisler boylelerine yumusak yuzlu olmucaksin.valla islerine geldimi öyle bir izin alirlar ki

Ya kusura bakmayın ama ne kadar insafsız bir dayınız var insan bu haldeki birinden-üstelik kardeşi- hala iş bekleyeceğine koşar bi yardıma gelir bunu yapmayı bırakın hala çıkarlarının peşindeler.. Pes doğrusu.. bi yere gitmeyin açık açık da söyleyin annem bu haldeyken çocuğunuza bakamam şu an annemin bakıma ihtiyacı var deyin

Sizi çok iyi anlıyorum nöbetçi eczane falan bulabilirseniz annenizin durumunu anlatın güçlü bir ağrı kesici alın çok geçmiş olsun

ya onları da anlıyorum anneanne vardı bakacak o da yok komşuya da emanet etmez yengem güvenip
aslında halası var ama bakabilir ya istese bulur bakacak birini ama şunu gündeme getirmesi gerçekten çok sinir bozucu
geçmş olsun ee x e kim bakacak? aynen böyleydi tepkileri

ya onları da anlıyorum anneanne vardı bakacak o da yok komşuya da emanet etmez yengem güvenip
aslında halası var ama bakabilir ya istese bulur bakacak birini ama şunu gündeme getirmesi gerçekten çok sinir bozucu
geçmş olsun ee x e kim bakacak? aynen böyleydi tepkileri

Tipik sadece kendini düşünen insan modelleri. Anneniz belli bir ücret karşılığı mı bakıyordu yeğenine?

Tipik sadece kendini düşünen insan modelleri. Anneniz belli bir ücret karşılığı mı bakıyordu yeğenine?

Yok canım kesinlikle hatta bunu bi kaç kişi falan da sordu bize çok garip gelmişti
insan yeğenine bakmak için para alır mı ki diye şaşırmıştık
demek ki alanlar oluyomuş :/
annem kendi torunu olsa bu kadar iyi bakamazdı belki de
düşünün şu halde onu düşünüyo

Yok canım kesinlikle hatta bunu bi kaç kişi falan da sordu bize çok garip gelmişti
insan yeğenine bakmak için para alır mı ki diye şaşırmıştık
demek ki alanlar oluyomuş :/
annem kendi torunu olsa bu kadar iyi bakamazdı belki de
düşünün şu halde onu düşünüyo

İyice yüzsüzlüğü ele almışlar desenize oh ne güzel hem bedavadan baktır hem de kaza belada kim bakacak diye hesap sor ayıp yahu madem anneniz fazla mülayim siz öyle olmayacaksınız o zaman en azından anneniz için.. anneniz yengenizin ihtiyaçlarından daha kıymetli demekki ikisi de çalışıyorlar ki çocuklarına baktırıyorlar bi zahmet az yesinler de bakıcı tutsunlar. gerekirse dayınızı da yengenizi de terslemeyi bilmelisiniz çünkü bunu hakediyorlar

Sabah gidip akşam gelebileceğim kadar yakınlıkta bi yer değil aslında gitsem kalmam gerekecek
bi de bana sorun gerçekten deli olcam
annem de bende vur ensesine al ekmeğini tipleriz
atarlanırsam tam atarlanırım o ayrı mesele ama bu konuyu konuşmak bile saçma geliyo değil onları ikna edip dil dökmek pff neye yanacağımı şaşırdım valla

Siz şu anda sadece kendi halinize yanın. .yaw sende aslında ben gibisin ama bu suistimal konularında yediğim kazık bini aştı ve artık ilk önce kendime ve çekirdek aileme önem vermeyi düşünüyorum. .size de tavsiye ederim..

Allah korusun kadının kolu ameliyatlik bir duruma gelse ne olacağını zannediyor sun sen bak ben diyim sana karşı taraf geçmiş olsun olacağı varmış der çıkar. Bunu demeyecek vicdan yapacak adam bu sorumlulugu baştan almaz canım. ..tamam onlarda kendince haklı ama sizde haklısınız ne olacak simcik..

canim benim trafikte bile geçiş sıralaması nda ilk ambulans geçmelidir..sonra itfaiye sonra polis diye gider..simcik bunların hepsi haklı hepsinin geçmek için önemli sebebi var..ambulans neden önce sence? Sen simcik diyorsun yani ambulansda annem var dayimin evinde de yangın var? Şimdi bu yoldan önce hangisi geçmeli annemin iyi olması için ambulans, dayimin evi yanıp maddi hasar olmaması için itfaiye nin geçmesi lazım. ..sor bakalım kaç kişi itfaiye diyecek?

İyice yüzsüzlüğü ele almışlar desenize oh ne güzel hem bedavadan baktır hem de kaza belada kim bakacak diye hesap sor ayıp yahu madem anneniz fazla mülayim siz öyle olmayacaksınız o zaman en azından anneniz için.. anneniz yengenizin ihtiyaçlarından daha kıymetli demekki ikisi de çalışıyorlar ki çocuklarına baktırıyorlar bi zahmet az yesinler de bakıcı tutsunlar. gerekirse dayınızı da yengenizi de terslemeyi bilmelisiniz çünkü bunu hakediyorlar

Öyle ama onların da borçları var gırtlağa kadar kreşe verceklerdi yoksa ikinci bebek de yolda bi de nasıl yapcaz bilmiyorum :/ ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hem kızıyorum hem acıyorum :(

Öyle ama onların da borçları var gırtlağa kadar kreşe verceklerdi yoksa ikinci bebek de yolda bi de nasıl yapcaz bilmiyorum :/ ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hem kızıyorum hem acıyorum :KK43:

Onlar size acıyorlar mı canım? Senin şu an tek düşünmen gereken kişi annen. Onlar bi şekilde başlarının çaresine bakarlar. Bu arada merak ettim öğrenci misin?

;( kırık! Ne çektim ben. Geçmiş olsun. 2-3güne ağrı hafifler. Tabi acıyı çekende hafifliyor:(:(:(:(

;( kırık! Ne çektim ben. Geçmiş olsun. 2-3güne ağrı hafifler. Tabi acıyı çekende hafifliyor:KK43::KK43::KK43::KK43:

sizde ameliyata ihtiyaç duyuldu mu ? gençken sorun değil de annem 60 a yakın bi yaşta yaşlı sayılır yani bu yaştan sonra daha zor kemiğin kaynaması çok korkuyorum Allah kimseyi kimsenin umuduna bırakmasın ;(

sizde ameliyata ihtiyaç duyuldu mu ? gençken sorun değil de annem 60 a yakın bi yaşta yaşlı sayılır yani bu yaştan sonra daha zor kemiğin kaynaması çok korkuyorum Allah kimseyi kimsenin umuduna bırakmasın ;(
Çok geçmiş olsun, alçıya alındı mı? Çoklu kırık değilse ameliyata lüzum yok, en azından ben öyle biliyorum, benim 90'a merdiven dayamış anneannemin kolu kırılmıştı alçıya almışlardı yalnızca.
Yalnız anneniz yeğenine bakıyormuş galiba, en az 1-2 ay kolunu kullanamaz, kendi işlerini bile zor görecek bu yüzden yengeniz başka bir çözüm bulsun çocuğu için.
Annenizin kolunu oynatmaması, dinlenmesi ve kemiklerin iyi kaynaması için iyi beslenmesi lazım, düzgün kaynamazsa kireçlenme yapıyor kol.
İlaç konusunda doktor tavsiyesiyle ilaç kullansın, yaşa bağlı başka rahatsızlıklatı varsa her ağrı kesiciyi kullanması uygun olmaz ama gıda konusunda severek içtiği birşeyse paça çorbasını tavsiye ederim, kırık ve çıkıklarda gayet yararlı bir besindir.

Çok geçmiş olsun, alçıya alındı mı? Çoklu kırık değilse ameliyata lüzum yok, en azından ben öyle biliyorum, benim 90'a merdiven dayamış anneannemin kolu kırılmıştı alçıya almışlardı yalnızca.
Yalnız anneniz yeğenine bakıyormuş galiba, en az 1-2 ay kolunu kullanamaz, kendi işlerini bile zor görecek bu yüzden yengeniz başka bir çözüm bulsun çocuğu için.
Annenizin kolunu oynatmaması, dinlenmesi ve kemiklerin iyi kaynaması için iyi beslenmesi lazım, düzgün kaynamazsa kireçlenme yapıyor kol.
İlaç konusunda doktor tavsiyesiyle ilaç kullansın, yaşa bağlı başka rahatsızlıklatı varsa her ağrı kesiciyi kullanması uygun olmaz ama gıda konusunda severek içtiği birşeyse paça çorbasını tavsiye ederim, kırık ve çıkıklarda gayet yararlı bir besindir.

çok sağolun şu durumda çok şükür ki ondan beklemediler bakmasını :) benden istediler zoraki ikna oldular ben olmasam onu da isterlerdi ya neyse..
yengem de izin almış sanırım bugün konuştuk sormadım ama evden aradığını anladım keyfi çok kere izin aldığından da haberdarım ayrıca çok acı bi tavırdı sergiledikleri tavır unutamıyorum
kireçleme zaten var annemde kalçasnda platin var bu yüzden :( ondan korkuyorum ya zaten
dediğiiniz gibi kemikleri güçlendircek besinler tüketmesi lazım kelle paçayı duydum ama hiç yapmadım bugüne kadar yiyebilir mi onu da bilmiyorum hassas bi midesi var çünkü deneyelim bakalım
süt ve süt ürünlerine ağırlık vercem artık kan yapan besinlere de

çok sağolun şu durumda çok şükür ki ondan beklemediler bakmasını :) benden istediler zoraki ikna oldular ben olmasam onu da isterlerdi ya neyse..
yengem de izin almış sanırım bugün konuştuk sormadım ama evden aradığını anladım keyfi çok kere izin aldığından da haberdarım ayrıca çok acı bi tavırdı sergiledikleri tavır unutamıyorum
kireçleme zaten var annemde kalçasnda platin var bu yüzden :KK43: ondan korkuyorum ya zaten
dediğiiniz gibi kemikleri güçlendircek besinler tüketmesi lazım kelle paçayı duydum ama hiç yapmadım bugüne kadar yiyebilir mi onu da bilmiyorum hassas bi midesi var çünkü deneyelim bakalım
süt ve süt ürünlerine ağırlık vercem artık kan yapan besinlere de

Kansızlık sorunu varsa çekirdekli kan üzümü dedikleri kara üzüm var, şeker sorunu yoksa ondan yedirin, demek bacağında platin var, geçmiş olsun, aman çok dikkat etsin kendisine, madem bacakta platin var korusun kendini.
Yine de verilmiş sadakası varmış çok şükür ki platinli bacağı zarar görmemiş.
Canlarının kıymetini bilmiyor anneler:KK43:

Kansızlık sorunu varsa çekirdekli kan üzümü dedikleri kara üzüm var, şeker sorunu yoksa ondan yedirin, demek bacağında platin var, geçmiş olsun, aman çok dikkat etsin kendisine, madem bacakta platin var korusun kendini.
Yine de verilmiş sadakası varmış çok şükür ki platinli bacağı zarar görmemiş.
Canlarının kıymetini bilmiyor anneler:KK43:

Bu kadar olur akşam yemeğinde çekirdekli kara üzüm kompostosu vardı hatta kızmıştım babama komposto için niye bunu aldı ki diye :)
öyle ne yazık ki :( hala kızıyorum onca saat rica minnet birine aratmadığı onca saatten sonra o haliyle bi de otobüslerde süründüğü için çok gururlu bi kadın kendini ezdirmemek adına zulmediyo işte halbuki ne var bi taksiye atlasa kapıda öderim dese pff

Ahhh ahhh ama işte o gurur, kendi işimi kendim görürüm tavırları yüzünden sağlıkları elden gidiyor:KK43:
Kendisini bu kadar hırpalamasının ne manası var:KK43:
Yazık günah bacağında zaten platin varmış, şimdi birde kolu kırılmış:KK14: Her kırık bir acı, birde ne yazık ki kırıklar kaynasa da ağrıları ömür boyu kalıyor, rutubetli yağışlı havalarda hep sızlar, kireçlenme yapar, zaten kireçlenme başlı başına bir ağrı sebebi:KK43:
Ki henüz yaşı da çok ilerlemiş değil, Allah ömür versin inşaallah 5-10 sene sonra keşke kendime baksaydım, biraz rahat davransaydım, tezcanlı olmasaydım deyip üzülmemek için şimdiden önce can sonra canan demeye alıştırmalı kendisini, gerçi böyle diyorum ama yapamaz, yine herkes için koşturmaya devam eder.

Öyle ama onların da borçları var gırtlağa kadar kreşe verceklerdi yoksa ikinci bebek de yolda bi de nasıl yapcaz bilmiyorum :/ ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hem kızıyorum hem acıyorum :KK43:

Onlar o borclar ile 1 bebek degil, 2 bebek yaptiklarinda, annenemi sordular? Niye onlarin borclari senin annenin kolundan daha önemli?

Yani birak bebegi baska birine birakmak, arabalari var oldugu halde bebegi sizin eve bile birakmiyorlar. O derecede rahatin pesindeler. Bencil ve yüzsüz insanlar.

Ne yapip, ne edip asla onlarin evine gitme bebege bakmak icin. Hatta bebegi sizin evede getirmesinler. Senin tek derdin annen olmali. Zaten bu kadar borc yapan insanlar demek rahatlarina düskünler, herseyi kredi karti ile almayi kolay sandilar. Birak onlarda hayat sartlarin birazini ögrensinler.

Ayy vallahi sabah sabah cok kizdim, kusuruma bakma. Annenede coooook gecmis olsun.

Valla acik aciksoyleyin bebege bakamiycaginizi. Baska formul byulsunlar. O kadar borc yapmasalardir. Herkesin arkasini toplamak zorundamisiniz. Bence agri icin.doktoruyla gorusun uygun bir ilac onersin aksam icsin uyusun. Gecmis olsun.

Canım çok şükür ameliyata ihtiyaç olmadı. Benim ayak tarak kemiğim kırılmıştı. 3yıl oldu hala ağrı oluyor. Dikkat etsin annecigin geçecek Allahın izni ile:)

Benim kol kırığı ameliyatım sonrasında dr evde kullanmam için naprosyn diye bir ağrı kesici vermişti. Günde 2 defa kullanılıyordu. Gün içinde ve gece rahattım. Ilaç etkisini gosterene kadar buz torbasini kırığın üstüne de tutabilirsin.

Back
X