Gecmis olsun canim ..yukarida bir arkadas anlatmis bende oyle biliyorum ama ilac hakkinda hic bilgim yok...
Yahu bu devir de herkes kendini dusunur olmuş. .siz getirin evde bakalım diyorsunuz altlarinda araba var ve durumunuzu bile bile ısrarla sen gel diyorlar..ayıp yahu bu kadarı da..siz kararınızdan vazgeçmeyin bence..Çünkü sabah git akşam gel annenize tek başınane yapacak evin iişi yemeği bulaşıgi annenize yazık değil mi? Senden başka da kimseden fayda yokmuş annene? Ben artık anladım insanlara verdikçe hep daha fazla diyenler var ve bunlarda o kesimden..açıkça da yine yumuşak dille anlat evin annenin durumunu getirirseniz başım üstüne bakarım ama kusura bakmayın bu durumda gelmem mümkün değil annemin ameliyat riski var bunu goze alamam de yine insanlığın yapmış olursun...artik getirmez huzursuzluk çıkarırlarsa da kendileri bilir yapacak birsey yok..kKadın acısı var zaten ve kesinlikle kolu yormamali zaten ameliyat bile olabilir demişler. .inşaallah olmaz da anneniz anlattiginiza göre canı yansada işini görmeye çalışır. .sonra aklın hep onda kalır. .ilerlese yine annen çekecek. .olabilecek ihtimaller gozardi edilecek basit birsey degilolacağına bırak gelmezlerse de kuserlerse de kendileri bilir..hiçbirşey annenin sağlığından önemli değil. .sen onu mümkün olduğunca dinlendirmeye çalış. .Ayy biri beni durdursun çok sinirlendim yaainsaallah tez zamanda iyi olur annecigin...
![]()
Sabah gidip akşam gelebileceğim kadar yakınlıkta bi yer değil aslında gitsem kalmam gerekecek
bi de bana sorun gerçekten deli olcam
annem de bende vur ensesine al ekmeğini tipleriz
atarlanırsam tam atarlanırım o ayrı mesele ama bu konuyu konuşmak bile saçma geliyo değil onları ikna edip dil dökmek pff neye yanacağımı şaşırdım valla