acıdan uyuyamıyor annecim (acil):(

bu gidişle siz evlenip çoluk çocuğa karışana kadar onlar bol bol çocuk yapar borç öder bi yandan da bedava bakıcıları olan siz bol bol çocuk bakarsınız.. "evden kalan vaktim olsa işe girer çalışırım para kazanırım" demeli bunlara.. belki anlarlar..

evlensem de kurtulayamayacakmışım gibi geliyo şehir değiştirmeyi bile düşünüyoruz ailecek :)

Bayanlar annemin kolu kırıldı :KK43: ve şuan gözünden uyku aktığı halde uyuyamıyo ağrı yapıyo diyo ağrı kesici verdik ama kolunun konumuyla alakalı ağrısı
Bilenler varsa bi tavsiyede bulunabilir mi ne yapsam nasıl yatırsam ?
yukarda tutuyorum altında kırlent var ve sırt üstü yatırdım ne olur ne olmaz diye
bi konu daha var..
(bir de annem dayımın kızına bakıyodu şimdi bakamıcak
annem bu haldeyken yengem benden o çocuğa bakmamı bekliyo :KK43:
napacağımı şaşırdım annem de yerinden kalkmayacak durumda olduğu halde çocuğa kıyamayıp,sen git ben idare ederim diyo :KK43:
abilerim babam falan asla idare edemezler annem her şeye koşturmaya çalışır biliyorum..
şu süreçte dinlenmesi gerekmez mi sizce?
ben mi bencilce yaklaşıyorum isteseler pekala baktıracak akrabaları da var yani
ben olsam değil böyle bi istekte bulunmak aklımdan bile geçirmezdim ne insanlar var..)
neyse önemli olan annemin şuanki durumu lütfen bilenler yardımcı olsun

İki kolum birden kirildiginda ilk gun ozellikle cok agri cekmistim dalsam uyusam aglayarak uyaniyodum ilk gunden sonra acilar hafifliyo uyuyabiliyo bir kac gun idare etmeli baska cozumu olmuyo malesef agri kesiciler bana fayda etmemisti cunku

İki kolum birden kirildiginda ilk gun ozellikle cok agri cekmistim dalsam uyusam aglayarak uyaniyodum ilk gunden sonra acilar hafifliyo uyuyabiliyo bir kac gun idare etmeli baska cozumu olmuyo malesef agri kesiciler bana fayda etmemisti cunku

Canım şuan iyi alçıdan da kurtuldu konu yeni değil zaten

ayrıca çok geçmiş olsun merak ettiğim iki kolunuz birden nasıl kırıldı :(

Çocuk doğdu doğalı dönüşümlü baktık.Başlarda çocuğu tutarken bile imtina ediyodu öyle tutma kalçası çıkar böyle tutma kolu kopar.Ki ben daha 18 yaşndayım o sıra.Ne anlarım çocuk bakmaktan mama yedirmekten.Madem bu kadar üzerine düşüyosun bilen birine baktır -da diyemiyosun tabi :) dediğiniz gibi iş annemde bitiyo ama bu kafayla daha çok ezdirir kendini de bizi de.Yani söyledikleriniz en başında bu kadar taviz vermeden önce söylenecek sözlerdi.Şimdi hiç bi tesiri olmaz.Ne utanırlar ne ders çıkarırlar çirkeflikle karşılık verirler.İnsan kendi yeğenine bakmaktan gocunur mu falan diyerek acıtasyon yapar biliyorum : ) Gerçekten ne desek boş...

valla sanki biraz daha konuşursam bana da "gel bakim 2 gün de sen bak" diyecek yengeniz.. pes valla..

valla sanki biraz daha konuşursam bana da "gel bakim 2 gün de sen bak" diyecek yengeniz.. pes valla..
:D ilahi yok Allah için yabancılara taviz vermiyo :P yan komşusu benim torunlar var bi gün getireyim de oynasınlar dedi.Ertesi gün getirdi çok güzel vakit geçirdiler.Sonra yengm geldi dedim böyle böyle sevinerk anlatıyorm çock kaliteli vakt geçirdi diye.Ben ne zaman izin vermişim nasıl girer benim evime sen nasıl izin verdin bıdıdı . ben nrden bilebilirim samimi gibi görünüp içten içe böyle düşündüğünü.Kadın makarna getrmiş çöpe atalım muhabbeti geçti sonra gözü yemeyince yemek yapmaya neyse dayın yesin dedi :) bi dakikası bi dakikasını tutmuyo beni asıl yoran onun o saçma sapan tutarsız davranışları..

Bayanlar annemin kolu kırıldı :KK43: ve şuan gözünden uyku aktığı halde uyuyamıyo ağrı yapıyo diyo ağrı kesici verdik ama kolunun konumuyla alakalı ağrısı
Bilenler varsa bi tavsiyede bulunabilir mi ne yapsam nasıl yatırsam ?
yukarda tutuyorum altında kırlent var ve sırt üstü yatırdım ne olur ne olmaz diye
bi konu daha var..
(bir de annem dayımın kızına bakıyodu şimdi bakamıcak
annem bu haldeyken yengem benden o çocuğa bakmamı bekliyo :KK43:
napacağımı şaşırdım annem de yerinden kalkmayacak durumda olduğu halde çocuğa kıyamayıp,sen git ben idare ederim diyo :KK43:
abilerim babam falan asla idare edemezler annem her şeye koşturmaya çalışır biliyorum..
şu süreçte dinlenmesi gerekmez mi sizce?
ben mi bencilce yaklaşıyorum isteseler pekala baktıracak akrabaları da var yani
ben olsam değil böyle bi istekte bulunmak aklımdan bile geçirmezdim ne insanlar var..)
neyse önemli olan annemin şuanki durumu lütfen bilenler yardımcı olsun
2 gün sonra agrısı azalacaktır ilk günler çok agrır

çocuğa hiç bi zaman evde bakamadım üç vesayitlik mesafe giderek kendi evlerinde baktık.O kadar uzak ki günü birlik gidip gelemeyeceğin bi yer ve kalmak durumdasın.Keşke evde bakma imkanım olsa hiç bahsini bile açmazdım.Şu özel durumumuzu geçtim insan kişisel bakımı yapamıyo bi duş alamıyosun çocuğun peşinde koşturmaktan.kirli kirli o kadr yol gittiğimi bilirim eve dönüşte..ve ben hiç alışkın değilim 3-4 günde bi duş almaya falan.Anneme herkes soruyo nedense bu soruyu hiç bi zaman para falan almadı.Yengem kendince methiyeler dizer bu hafta sonu gel annene şunu alalım yok sana şunu alayım tırı mırı arkası yok..sanki biz o vaatlere kanıp bakacakmışız gibi düşünüyo.Yeter ki sussun başka ihsan istemez biz iki kuruşa göz dikecek tama edecek insanlar değiliz. biraz sorunlu bi kadın ne dediğini mi unutuyo desem boş vaatlerle kandırmaya mı çalışıyo desem değişik yani hep kendi kendiyle çelişen biri.
Yanlış anlamayın ben para hediye alın demiyorum.Ama emeklerinize karşılık insan iki hediye alır ,gönül alır.Yani ben olsam başında tasirdim anneni yüzüm tutmazdi bir inşan olarak

Yanlış anlamayın ben para hediye alın demiyorum.Ama emeklerinize karşılık insan iki hediye alır ,gönül alır.Yani ben olsam başında tasirdim anneni yüzüm tutmazdi bir inşan olarak

Yani normalde alınır çam sakızı çoban armağanı bişey.Ama bu yapmayacağı şeyleri sıralayıp duruyo.Söylediği en basit şeyi bile almışlığı yoktur yani.Madem yapmayacaksın söyleme senden böyle bi beklentsi yok ki insanların kandırır avutur gibi sıralayp sıralayp yutuyo

ayrıca çok geçmiş olsun merak ettiğim iki kolunuz birden nasıl kırıldı :KK43:

Bir kaza gecirmistim ufak ama bi yerden dustum bi kac yarik ve bi kac kiriktan olustu :) hem bilekten hem dirsekten kirildi iki kolumda eger kaynama olmasaydi platin olucakti :) ve egzersizleri oldu zorlamasin cok fazla kendini anneniz

Bir kaza gecirmistim ufak ama bi yerden dustum bi kac yarik ve bi kac kiriktan olustu :) hem bilekten hem dirsekten kirildi iki kolumda eger kaynama olmasaydi platin olucakti :) ve egzersizleri oldu zorlamasin cok fazla kendini anneniz

ah canım ya :( çok büyük geçmiş olsun annemin de kalça kemiğinde platin var ben 2 yaşındayken ameliyat olmuş 20 yıl geçti hala yeri sızlar ve sarsılarak yürüyo iyi ki iyileşmişsin de gerek duyulmamış.Fırsat verirlerse bi fizik tedaviye gitcek de ah ah : )

Back
X