acigul'un elemeği fuarı (tum paylaşımlarım)

çok teşekkür ederim canım... resimlerin hemen açılması için yine resme link alıyorsun imageshack.us adresinden alıyorsun. linki yapıştırıyorsun buraya kenarlarına
yaptığın zaman resim direkt açılıyor

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar.
Benden de küçük bir öneri fotoğraflarınızı sabah saat 9' dan evvel ,balkon yada iyi güneş alan bir cam kenarında çekerseniz çok daha güzel sonuçlar alırsınız.Bunu bir fotoğrafçıdan duymuştum gerçekten çok farkediyor.Flaş ile çekilince derin gölgeler ,soğuk renkler ,canım işlerin gerçek halleri yansıtmıyor.
Sevgilerimle...

çok güzel canım ellerine sağlık. ama daha önce dediğim gibi en çok ben senin kızına bayılıyorum. rabbim nazarlardan esirgesin ya.

çok teşekkür ederim canım. fotograf makinam yok almayı düşünüyorum inşallah telefonla çekince böyle güzel çıkmıyor. fotomakinası alınca önerini uygulayacağım mutlaka

çk güzeller emeğine sağlık

çok teşekkür ederim a.s.

bunları yapan eller öpülmezmi yaaaa

öpülür canım :) torun için herşey yapıyorlar sağolsunlar

çok güzel canım ellerine sağlık. ama daha önce dediğim gibi en çok ben senin kızına bayılıyorum. rabbim nazarlardan esirgesin ya.

teşekkür ederim canım amin cümlenin çocuğunu nazardan korusun çok etki ediyor çocuklara ben çok inanırım nazara.bi dışarı markete falan gitsek alışveriş yapamıyoruz herkesi topluyo başına çenesiyle :) sonrada gece uyuyamıyor cadı. Annem mor eteğine yapılan mesajları okuduktan sonra kafamın etini yedi. koyuyon heryere nazar değiyo hastaneden çıkmıyo çocuk diye hepsini kaldırdım mecburen sadece profildeki duruyo :) şekeri yükseliyo sürekli diyabet adayı...duanızı esirgemeyin. Allahım herkese sağlık hayırlı ömür versin çok teşekkür ederim güzel yorumun için:enbuyukkklumunekankayizsmile

Son düzenleme:
şalına bayıldım bennde yapıcam kıs maşallah elinde güzel düşüyor herşey.

Ay maaşallah. Hepsi birbirinden harika... Ellerinize kollarınıza sağlık...
Keşke bende böyle şeyler yapabilsem... Çok beceriksizim:sinifsinif:

çok güzeller elerinize saglık burda büyük pay kızımızda

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş herbiri

çok teşekkür ederim canım a.s.

Ay maaşallah. Hepsi birbirinden harika... Ellerinize kollarınıza sağlık...
Keşke bende böyle şeyler yapabilsem... Çok beceriksizim:sinifsinif:

bende çok becerikli sayılmam canım :)) 1-2 yapınca öğreniliyo kendi çapımda uğraşıyorum işte :) teşekkürler güzel yorumun için a.s.

çok güzeller elerinize saglık burda büyük pay kızımızda

çok teşekkür ederim canım a.s.:hulya::hulya::hulya:

buda kızıma yeni ördüğüm etek bolero. umarım beğenirsiniz.cumartesi annemlere gitmiştim ve komşumuz ömer amcanın bahçesindeki laleler resim için kaçırılmaz bir manzara oldu. hani resmin çekildiğini bizzat gördüğüm halde resmi photoshop sandım. resmin biri ışık ayarından dolayı mat çıktı ama olsun umarım örnek almak isteyenler için yardımcı olabilmişimdir

güneşten dolayı kızımın yüzü asık çıktı :).

boleroyu tamamen kafadan uydurdum :) çiçekleri yapıp üstünüde uydurmaya çalıştım ama fenada olmadı. şuan kızıma tam oluyor oyuzden ütülemedim esmer diye. ortaya böyle bişi çıktı bakalım...

örmek isteyenlere kolay gelsin şimdiden.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
eee resmi nasıl küçültecem şimdi yardım bekliyorum bayanlar

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
prensesede yakışmış haniiii
laleler arasında çok cici olmuş yaaaa

ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
kelebekli havlu kenarını çok beğendim
küçük hanımın cicileri de harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…