aciiiiiilll

image.webp
image.webp
ciddimisiiinnn!??? babam gosterdi ilk bana simdi takinti yaptim
Bak canm bu ortadaki top kaburganın ve tam göğüsn altında olur

Ya ben doktor degilim amaa kemik oldgunu düsünüyorum hemen endiselenme dicem ama elde degil buna benzer birsey yasamistim oglumda dogumdan sonra cok sükür normal bieseymis ve gecti. Bebeginizi Allah bagislasin

goremiyorum icinde ic organ yani gogusun hemen alti gogus arasinda boyle yuvarlak hissediliyor
bi arkadaşm böyle bşi içn götrmüştü hastaneye karn fıtık çıkmş dedi 5-6 yaşına kadar geçer demiş. bebek ıkınırken karnını zorladğı içn oluyomuş. ama Aynı şey olmayadabilr. bi götr göster bnce..

Doktora gitmelisin burada kimse sana yardımcı olamaz. Önemli bir şey olabilir, olmayadabilir bunu sana dr. Söyleyecek..

İnşallah korkulacak bir durum değildir...

:D
ay yerım ya
bı an kendımı gordum
daha yenı annesın alısırsın ogrenırsın zamanla
merak etme o her bebekde her ınsanda var :)

Fitik olabilir baska bisey olabilir. Sen yine de bi doktora git.

Kardesim 1 yasinda iken fitik ameliyati oldu. Aglamaktan kendini sikmaktan olusmus.

Sanırım bahsettiğiniz şey misket büyüklüğünde kemik gibi sert bir çıkıntı. Eğer öyle ise bebeğim de öyle doğdu ve doktorlar bebeklerde normal olduğunu düzeleceğini söyledi. 3 aylık falanken bebek büyüdükçe yok oldu gerçekten de. Endişelenecek bir durum değil. Üzülmeyin.

Sanırım bahsettiğiniz şey misket büyüklüğünde kemik gibi sert bir çıkıntı. Eğer öyle ise bebeğim de öyle doğdu ve doktorlar bebeklerde normal olduğunu düzeleceğini söyledi. 3 aylık falanken bebek büyüdükçe yok oldu gerçekten de. Endişelenecek bir durum değil. Üzülmeyin.
Bi an kötü bitecek sandım :)

Back
X