- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
deme yaaBüyüdukçe genişler o ztn eğer böyle bişiyse ergenlikte tavan yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deme yaaBüyüdukçe genişler o ztn eğer böyle bişiyse ergenlikte tavan yapar
insAllah yaaaa ama ne diyor baksana buyurmus buyudukce ama cokuntu yok internetten baktim oyle degilBir tür ortopedik hastalık. Kişinin iman tahtası çok çıkıntılı ve yamuk olur. Senle alakası yok yani..
Yok tam olarak kötü bişe değil ama Dr görse daha iyi teşhis koyar her ay kontrol e götür 1 yaşına kadar hiç sebebsiz bazen Ebeler fazla ilgilenmiyor sağlık ocağında.O NE???? kotu birseymi??
Dedigim gibi korkacak bişe yok hem belki başka bişe Rabbim sana bağışlasın yavrunudeme yaa
amiiiin insAllah hepimizin:)))Dedigim gibi korkacak bişe yok hem belki başka bişe Rabbim sana bağışlasın yavrunu
odur umarim yani dokundugumda normal ee gormus gecirmis babam niye korkutuyor beniEki Görüntüle 1879340 Eki Görüntüle 1879340
Bak canm bu ortadaki top kaburganın ve tam göğüsn altında olur
ins. ebeye sorim yinedePanik yapma. Bence normal anatomik bir kıkırdak eline gelen..
bi arkadaşm böyle bşi içn götrmüştü hastaneye karn fıtık çıkmş dedi 5-6 yaşına kadar geçer demiş. bebek ıkınırken karnını zorladğı içn oluyomuş. ama Aynı şey olmayadabilr. bi götr göster bnce..goremiyorum icinde ic organ yani gogusun hemen alti gogus arasinda boyle yuvarlak hissediliyor
Haha elimde değil insAllah yaa
ay yerım ya
bı an kendımı gordum
daha yenı annesın alısırsın ogrenırsın zamanla
merak etme o her bebekde her ınsanda var :)
Bi an kötü bitecek sandım :)Sanırım bahsettiğiniz şey misket büyüklüğünde kemik gibi sert bir çıkıntı. Eğer öyle ise bebeğim de öyle doğdu ve doktorlar bebeklerde normal olduğunu düzeleceğini söyledi. 3 aylık falanken bebek büyüdükçe yok oldu gerçekten de. Endişelenecek bir durum değil. Üzülmeyin.
Bi an kötü bitecek sandım :)