• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

Şimdi ekran görüntüsü al butun kanitlari topla sonra uyandir
Ekran göruntüsu aldiginida sakın söyleme
Sen bu sinirle uyuyamican beyfendi mışıl mışıl uyuyacak

Boşanacaksanız ağzına yap, boşanmayıp yüz göz olacaksanız ne yaparsanız yapın boş olur.

Barisacaksan sonunda isler daha kotu olur bu sefer gostere gostere yapar kaldi ki 10 erkekten 8 9 u yapiyor sadece arastiran siz gibi buluyor

Sence ne anlatir kocasi. Sonbaharda dokulen yapraklari mi ? Sikildim bunalimdayim mi ? Yoksa benim haberim yok bana komplo kurmus kgb mi der?
İnsan hayat arkadaşının açıklamasını dinlemeye bile tahammül edemiyorsa artık vay halimize diyorum o zaman ben sana...

Kavga ettim 2 gundur kilim tum erkek soyuna sopuna :) en iyisi 9 oturakta can versin mode on

Abow. Sen benim başıma gelenleri bi duysan oturur haline şükür eder namaz kilarsin nabeeer :)

Takma kuzum vallaha da billaha da degmezleeer

İnsan hayat arkadaşının açıklamasını dinlemeye bile tahammül edemiyorsa artık vay halimize diyorum o zaman ben sana...
Simdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cik

Bebeğimmm çok güzelsinnnn buraya gelsenee ateşimi söndür tatlımmm vs vs bunu +18e uyarlamak gerekiyo tabi.. :KK51:

Bence böyle değil o mesajlar. Ateş söndürme falan geçmişte kaldı bunlar daha modern takiliyorlardir kesin. Yani sahte vaatler

Simdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cik

Yaz kızım 2 kg çimento :)

Back
X