:) www.doktor sitesi.com dan doktorlara sorunu iletebilirsin üye olduktan sonra günde 1 soru sorma hakkın var kolay gelsin:)merhaba arkadaşlar ben 1.69 boyundayım ve sadece 50 kiloyum ve 1 oğlum var doğum yapmış olmama rağmen kilo alamıyorum hamile kalmadan önce 40 kiloydum hamileyken 20 kilo aldım bi oturuşta pilav vs.. yanında 1 ekmek bitirir ve doymazdımama şimdi 1 2 lokma zor yiyorum hamileyken dahi aldığım kilo hiç belli olmuyodu şimdi 50 kiloyum ama o bile gözükmüyo bana yardım edecek bi doktor önerecek yada kilo almamı sağlıcak birilerine yada bişeylere ihtiyacım var yarddıııııımmmmmmmm izmirden iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı yada kesin uygulanmış faydası görülmüş bilgiler şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
bu sitede doktor yok mu ya doktor arıyorum doktoooorrrr
canm beni görsen öyle demezsin sanırım bende öyle diyodum ama artık bebeğimde var gücüm yetmiyo çabuk yoruluyorum evimi temizlesem çocukla ilgilenemiyorum çocukla ilgilensem evle ilgilenemiyorum yani vakitsizlikten değil güçsüz düşüyorum mesela bugün oğlum sabahtan beri bana el sallıyo dışarı çıkmak istiyo ama halim yok hiç biyere çıkamıyorum daha doğrusu çocuğu taşımaya takatim yok hep yorgun hissediyorum sürekli uyumak dinlenmek istiyorumKılonuz normal geldi bana.kılo demek sağlık demek değil.pilav yemek sağlıklı değil.iyi besinler alın varsın zayıf olun..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canm denedim ama siteye giremedim teşekkürler yinede:) www.doktor sitesi.com dan doktorlara sorunu iletebilirsin üye olduktan sonra günde 1 soru sorma hakkın var kolay gelsin:)
canm denedim ama siteye giremedim teşekkürler yinede
yok cnm bğlantı açılmıyo üye olmak değil problemrica ederim tatlım..bak yukarda üye değilseniz ziyaretçi olarak üye ol seçeneği var ordan üye olup giriş yapabilirsin her branşın doktoru var gerçekten güzel bir site sana da yardımı olacağını düşünüyorum
aynen canm benm bekarken annem yapıyodu ye ye kilo al baskısını şimdi eşim bişey yemiyon ki diyoo daha da psikolojimi alt üst ediyolarbende senin boyunda ve 45 kiloyum 48 biliyodum oysaki gene gitmiş 3 kilom
ölecem zayıflıktan bu bnde aşırıı sinirrrrrrr yaaptı
sabah annemle giydigim bi pantolon yüzündn kavga ettim nie benimde k.....mda don durmuyo die oda üzülüyo bndeama yok yani olmuyo
Pardon canım o zamanyok cnm bğlantı açılmıyo üye olmak değil problem
gece uyuyamıyorum iştahım yok sürekli canm sıkılıyo falan de ki bende bunların hepsi gerçekten vardı uyku düzensizliğide kilo kaybı yapar ben bunları söyledim bana ilaç verdi çookk iyi geldi ilaçlar biraz uyku yapıyo oyüzden korkuyorum bebeğim var yanlızken içemem bünye ilaca alışana kadar uyku hali oluyo oyüzden benm başka yöntem bulmam lazmvalla piskologa gitcemde ne anlatcam die düşünüyorum
son çare gidelim bakalım neler olur yedik olmadı ilaça yüklenelim
bi araştırayım canm da nasıl bişey nerden bulunuyo bide fiyatı ne kadarboy 165 kilo 40... 50 kiloyken çok süppeerdim...2 yıldır uğraşıyorum...tık yok...
.sanırım benimki buyuk ihtimal sigaradan ...
bak sana ne diycem solgarın bira mayası tabletini kullanıyorumm
tavsiye ederim...güç veriyor moral veriyor iştah açıyor ve üstelik ilaç değil
bildiğimiz mayanın tablete getirilmiş hali..bana teşekkür edeceksin =)
83 tl aldım ben ama daha uygun markalar da vardır ...ben güvenlik açısındanbi araştırayım canm da nasıl bişey nerden bulunuyo bide fiyatı ne kadar
emziren annelerde süt yaptığını duymuştum ama kilo aldırdığını bilmiyodum83 tl aldım ben ama daha uygun markalar da vardır ...ben güvenlik açısından
solgar aldım...bira mayasını araştır derim ...mucize bir şey
kilodan benim umudum yok ...çünkü iştahımı açan maya sigara öyle bir kapatıyor ki... =)emziren annelerde süt yaptığını duymuştum ama kilo aldırdığını bilmiyodum
evet çok haklısınız...birde kekik çayı iyi geliyor...b komplex vitamin tavsiye ederim hem sinir sistemini yani psikolojiyi düzeltiyor hem iştah artışı sağlıyor fiyatı da 3-5 lira civarı özelden ismini yazarım ama önce sabah aç karnına çiğ kabak çekirdeği yiyerek parazit vb varsa çözebilirsiniz.kilo almamanın ön sebeplerinden biridir bağırsak parazitleri çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?