İyi akşamlar size birsey danışmak istiyorum. Şuan öğrenciyim ama herseyden çok sevdiğim bir sevgilim var o da aynı şekilde. İkimizde hem okumak hem evlenmek istiyoruz ailelerimiz bunu öğrendi ve karşı çıkıyo asla evlenemezsin diyo onun aileside öyle dıyo ikimizde 19 yaşındayız tamam yaşımız küçük farkındaym ama birbirimizi kaybetmek istemıyoruz ayrıca okuycazda. Bir de üstelik birlikte olduk ailemiz bunu bile bile ayırıyo bizi. Biz balıkesirde okumayı planlıyoruz başlangıç için bi 4000 tl miz var sizce sonrası için nasıl olur geçinebilir miyiz? Birde balıkesirde iş bulmak kolay mı orda yasyanlar varsa yardımcı olun lütfen ya da lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay mı ?
Ev tutmak ve temel ihtiyaçlar19 yasindasiniz?
Hemde ikinizde?
Hayat sizin sandiginiz gibi askla bortu bocekle yurumuyor.
Tipki arabanin benzinle yurumedigi gibi, arabalar parayla yurur parayla.
O 4 binle planlariniz nedir?
Ona gore degerlendirelim yetermi yetmezmi.
Araba nasıl parayla Yürür benzın yerıne acaba19 yasindasiniz?
Hemde ikinizde?
Hayat sizin sandiginiz gibi askla bortu bocekle yurumuyor.
Tipki arabanin benzinle yurumedigi gibi, arabalar parayla yurur parayla.
O 4 binle planlariniz nedir?
Ona gore degerlendirelim yetermi yetmezmi.
Ev tutmak ve temel ihtiyaçlar
Araba nasıl parayla Yürür benzın yerıne acaba
Anlamadımda
Birseye basladık ve geri dönemiyoruz bu durumda baska neebetElime gecirsem de kulaklarını çekmek derken buraya doğru geldiğinizi gördüm.balikesirde hayat kolay iş imkanı da var ama siz daha cocuksunuz...
Bunu sevgilinle berabermi plnliyosun?
Ayni evdemi yasiycaksiniz?
Kacip evlenicekmisinz yoks
Evet beraber dşünüyoruz. Evet evlnecez bi yandan da okuycaz aileleimize söylicez
Birseye basladık ve geri dönemiyoruz bu durumda baska neElime gecirsem de kulaklarını çekmek derken buraya doğru geldiğinizi gördüm.balikesirde hayat kolay iş imkanı da var ama siz daha cocuksunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?