Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlar birlikte olunca evlenmek zorunda mi? Kadini boyle boyle degersizlestiriyorlar beynimize kaziyorlar namus gitti evleneceksin diyorlar sonra yarin obur gun kocam beni dovdu tokatladi kufur etti vay nenem niye yapmasin ki adam nasil olsa bekareti bozulunca evlenmek zorunda olan bir canli kadin dedigin boyle kadinin ben de kirarim agzini sahsen insan mi ki o bir degeri mi var sanki erkek dedigin herkesle yatar ama kimle isterse onla evlenir kadin dedigin zarini kime teslim ettiyse onla evlenmelidir dimi sonra vay efendim kadinlar eziliyor:)bari biz bilincli olalim cocklarimizi boyle yetistirmeyelim.. bir kadin olarak bu dusunceyi size yakistiramadim yorum yapmadan gecemedim kusura bakmayin ..Ailen çok genişmiş. Birlikte olduğunu biliyor ve gene de evlenme diyor.
Asıl sebebi bilmiyorum tabi.
Ben kaçarsanız bir süre sonra barışırlar diyecektim ama bunu okuyunca barışmayabilirler diye bir tereddutte kaldim.
Evlendikleri için o krediyi sizden almayacak dediniz sanırım ama o yasalaşmadı. Yani öyle bir seçim zamanında söylendi. Bir daha üstüne hiç konuşulmadı. İnternetten aratırsanız, o konuyla ilgili haber en son 2013 de yapıldı.Sizin kararınız ikinizde resitsiniz size çocuk diyenler olmuş ama devlet bile demiyor bosverin. Kykdan ikinizde kredi alirsiniz 330 tl aliyorsunuz kişi başı 660 tl öyle bir geliriniz olur. Ayni zamanda part haftasonlari calisabilirsiniz. Ailenizde biraz destek cikmali mesela aile başı aylik 300 tl gonderseler okul bitene kadar idare edersiniz. Bu arada normalde ogrenciler aldigi kredileri geri odemeli aliyor ama ikiniz de ogrenci oldugunuz icin devlet sizden kisi basi 13.500 tlyi almayacak yani 27.000 lira kardasınız:)
Sevgiler .
hem okumak hem çalışmak malesef olmuyor gerçi biz ne dersek diyelim siz yapacaksınız ama emin olun bu lafları da hatırlayacaksınız o işler öyle kolay değil bu yaşta o sorumluluklar okul ev geçindirme v.s çok ağır gelir çok yersiniz birbirinizi ve balıkesirde okumayı çalışmayı planlıyorsanız planlamayın balıkesir merkezde neredeyse imkansız bunu 12 yıldır burada yaşayan biri olarak söylüyorum daha makul daha ucuz bir şehre hatt ilçeye falan gidin . Son soru olarak eve lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay da o işle okulu birlikte götürmek biraz zorİyi akşamlar size birsey danışmak istiyorum. Şuan öğrenciyim ama herseyden çok sevdiğim bir sevgilim var o da aynı şekilde. İkimizde hem okumak hem evlenmek istiyoruz ailelerimiz bunu öğrendi ve karşı çıkıyo asla evlenemezsin diyo onun aileside öyle dıyo ikimizde 19 yaşındayız tamam yaşımız küçük farkındaym ama birbirimizi kaybetmek istemıyoruz ayrıca okuycazda. Bir de üstelik birlikte olduk ailemiz bunu bile bile ayırıyo bizi. Biz balıkesirde okumayı planlıyoruz başlangıç için bi 4000 tl miz var sizce sonrası için nasıl olur geçinebilir miyiz? Birde balıkesirde iş bulmak kolay mı orda yasyanlar varsa yardımcı olun lütfen ya da lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay mı ?
Sen yazdığını oku ıstersen
Araba benzınle degıl para ıle Çalışır demısın
Pek güldüm neyse
millet üniversite mezunu iş bulamıyo.okul okuyan öğrenciye iş verirler emin olİyi akşamlar size birsey danışmak istiyorum. Şuan öğrenciyim ama herseyden çok sevdiğim bir sevgilim var o da aynı şekilde. İkimizde hem okumak hem evlenmek istiyoruz ailelerimiz bunu öğrendi ve karşı çıkıyo asla evlenemezsin diyo onun aileside öyle dıyo ikimizde 19 yaşındayız tamam yaşımız küçük farkındaym ama birbirimizi kaybetmek istemıyoruz ayrıca okuycazda. Bir de üstelik birlikte olduk ailemiz bunu bile bile ayırıyo bizi. Biz balıkesirde okumayı planlıyoruz başlangıç için bi 4000 tl miz var sizce sonrası için nasıl olur geçinebilir miyiz? Birde balıkesirde iş bulmak kolay mı orda yasyanlar varsa yardımcı olun lütfen ya da lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay mı ?
Düşündüğünüz sey fazlasıyla sacma hiçbir mantıklı açıklaması yok olamaz,tamam cok seversınız evlenmek istersiniz anlarım da okulunuzu bitirin okurken de birbirinizi seversinizz herhalde aşkınız bitecek değil. Okurken evliilik düşüncesi çıkar bence aklından ve asla anne ve babanın sözüne karşı çıkma ömrün boyunca pişman olursunİyi akşamlar size birsey danışmak istiyorum. Şuan öğrenciyim ama herseyden çok sevdiğim bir sevgilim var o da aynı şekilde. İkimizde hem okumak hem evlenmek istiyoruz ailelerimiz bunu öğrendi ve karşı çıkıyo asla evlenemezsin diyo onun aileside öyle dıyo ikimizde 19 yaşındayız tamam yaşımız küçük farkındaym ama birbirimizi kaybetmek istemıyoruz ayrıca okuycazda. Bir de üstelik birlikte olduk ailemiz bunu bile bile ayırıyo bizi. Biz balıkesirde okumayı planlıyoruz başlangıç için bi 4000 tl miz var sizce sonrası için nasıl olur geçinebilir miyiz? Birde balıkesirde iş bulmak kolay mı orda yasyanlar varsa yardımcı olun lütfen ya da lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay mı ?
Çok erken, mantık sorgusu olmadan verilmiş bir karar. Ben düşünmeni, ertelemeni öneririm. Evlenmeyince kayıp edilmiyor ki. Üniversite bitince evlenen çok insan var. Ama sana ne desek boş kafana koyduysan.. Öğrenci kredileri var onlardan alın hem bildiğim iki kişi de öğrenciyken evlendiğinizde son senede borcunuzu siliyorlar. Geri ödemekle uğraşmazsınız. Part time iş bulursunuz. Ama alacağın para belli. Birinizinki kiraya gitse ötekininki yeme içmeye gitse faturalar ne olacak? Aileler desteği keserse çok zor..İyi akşamlar size birsey danışmak istiyorum. Şuan öğrenciyim ama herseyden çok sevdiğim bir sevgilim var o da aynı şekilde. İkimizde hem okumak hem evlenmek istiyoruz ailelerimiz bunu öğrendi ve karşı çıkıyo asla evlenemezsin diyo onun aileside öyle dıyo ikimizde 19 yaşındayız tamam yaşımız küçük farkındaym ama birbirimizi kaybetmek istemıyoruz ayrıca okuycazda. Bir de üstelik birlikte olduk ailemiz bunu bile bile ayırıyo bizi. Biz balıkesirde okumayı planlıyoruz başlangıç için bi 4000 tl miz var sizce sonrası için nasıl olur geçinebilir miyiz? Birde balıkesirde iş bulmak kolay mı orda yasyanlar varsa yardımcı olun lütfen ya da lise diplomasıyla part time iş bulmak kolay mı ?