aciiill yardim lütfeen

Çift çizgide yanılma payı olmuyor şaşırdım
beklemekten başka yapacak bişey yok
güzel haberlerinizi duyarız inşallah

Çift çizgide yanılma payı olmuyor şaşırdım
beklemekten başka yapacak bişey yok
güzel haberlerinizi duyarız inşallah
Bu aydan umidim yok artik, erken gebelik testiydi yaptigim ustelik ikisi de ayni markanin ya testte problem vardI ya da kimyasal gebelikti bilemiyorum ..temizlik yaparken dolaplari falan cekmistim agrim cok olmustu hala tam gecmedi o gun tutunamayip dusmus de olabilir ama ne olursa olsun yok gorunuyor... sabah ilk idrarla deneyecegim yarin onda da cikmazsa kesinlesmis olacak

Kizlar bugun sabah ilk idrarla yaptim tekrar iyice silik cikti, galiba düsük olacak :KK43:( agir kaldirdigim icin mi oldu yoksa kimyasal gebelik miydi bilmiyorum, kendimi suçlu hissediyorum :((

Kizlar bugun sabah ilk idrarla yaptim tekrar iyice silik cikti, galiba düsük olacak :KK43:( agir kaldirdigim icin mi oldu yoksa kimyasal gebelik miydi bilmiyorum, kendimi suçlu hissediyorum :KK43:(

canım en iyisi kan vermek değere bakman diye düşünüyorum.
peodictorle kaç defa dilim yandı. kaç kez silik çizgi çıktı eşimle havalara uçtuk sonu hüsran oldu.
normal testle dene derim eğer hala regl olmadiysan

Canim yurtdisinda kan verebilmek bile ayri prosedur maalesef:( doktorumu aradim yokmus bir saat sonra geri donecekmis bakalim ne diyecek .. canim dun hic bir sey cikmayan da predictordu tek farki sabah ilk idrarla degildi, bugun ilk idrarla denedigimde cok silikti normal testte cikmaz zaten predictor bile 12.5 ml ustunu olcuyor diger testlere daha yuksek betahcg gerekiyor maalesef benim tahmini bat bugun zaten bakalim belki adet olurum zaten duzensiz belli olmuyor

Canim yurtdisinda kan verebilmek bile ayri prosedur maalesef:KK43: doktorumu aradim yokmus bir saat sonra geri donecekmis bakalim ne diyecek .. canim dun hic bir sey cikmayan da predictordu tek farki sabah ilk idrarla degildi, bugun ilk idrarla denedigimde cok silikti normal testte cikmaz zaten predictor bile 12.5 ml ustunu olcuyor diger testlere daha yuksek betahcg gerekiyor maalesef benim tahmini bat bugun zaten bakalim belki adet olurum zaten duzensiz belli olmuyor

Anladım canım sor bakalım hakkında neyse hayırlısı o olsun.
Bekle biraz daha regl geçince dene derim

ben predictor ile 1 kez denedim, açtığım konu linki aşağıda;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gebelik-testi-poztf-ov-testi-negatif.770960/

predictor'un yanıltıcı olduğunu daha önce duyduğumdan, ve duymadan önce almış olduğumdan, "zaten yok bişiy, yapayım da testi atayım" düşüncesiyle denedim bu markanın gebelik testini. silik çizgi çıktı, ama umutlanmadım. umutlanmadım da sonradan bi içim içimi yedi, acaba? diye... neyse ertesi sabah gittim eczaneye 2 tane gebelik testi aldım, dedim ki dayanabilirsem adet günü yaparım, elimde bulunsun yedek.. ben böyle derken, düşünürken adet oluverdim! o yüzden bir daha almam o markayı... marka kötülemek istemem ama ya belirtim olsaydı da kendimi kaptırmış olsaydım? hayal kırıklığına bak sonra....

en iyisi arkadaşım, adetinin geçmesini beklemek, yapabiliyorsan kendini dinlememek, adetin geçtikten sonra dr.a görünmek...

inşallah gönlünüze göre olur, inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız.... :)

Anladım canım sor bakalım hakkında neyse hayırlısı o olsun.
Bekle biraz daha regl geçince dene derim
olsun hakkimizda canim
ben predictor ile 1 kez denedim, açtığım konu linki aşağıda;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gebelik-testi-poztf-ov-testi-negatif.770960/

predictor'un yanıltıcı olduğunu daha önce duyduğumdan, ve duymadan önce almış olduğumdan, "zaten yok bişiy, yapayım da testi atayım" düşüncesiyle denedim bu markanın gebelik testini. silik çizgi çıktı, ama umutlanmadım. umutlanmadım da sonradan bi içim içimi yedi, acaba? diye... neyse ertesi sabah gittim eczaneye 2 tane gebelik testi aldım, dedim ki dayanabilirsem adet günü yaparım, elimde bulunsun yedek.. ben böyle derken, düşünürken adet oluverdim! o yüzden bir daha almam o markayı... marka kötülemek istemem ama ya belirtim olsaydı da kendimi kaptırmış olsaydım? hayal kırıklığına bak sonra....

en iyisi arkadaşım, adetinin geçmesini beklemek, yapabiliyorsan kendini dinlememek, adetin geçtikten sonra dr.a görünmek...

inşallah gönlünüze göre olur, inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız.... :)
Canim evet predictor bu konuda mimli maalesef cok kaptirmadim kendimi ama yinede insanin ici rahat etmiyor ilac kullanamiyorum suphe olunca ..umudum yok hic zaten olmadigi kesinlessin de ilaclarima baslayayim diye bakiyorum artik..doktorum cagirmis allahtan kan verecegim aksam icim rahatlamis olacak

Back
X