aciiilll Adet döneminde su gelmesi

Naciye 893

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
144
30
18
30
İyi geceler kızları bilen varsa acil bakarbilir misinizz.
Ben öğlen üzeri 1 gibi adet oldum akşama doğru kanama başladı. Saat 11 civarı otururken ıslaklık hissettim. Bı kalktım ki koltuk altına yapmisim gibi ıslak. Esofmanim ıslak adet iken saydam renksiz kokusuz su gelmesi normal mi. Bun kadar çok hemde o ıslaklık için hiç yoksa 1 çay bardağı 100 ml olmalı yani. Çok tuvaletin geliyor. Ayrıca şimdi yine lavaboya gittim af edersinzi pette yine su ıslakligi vardı İlk defa yaşadım bu nedir.

İlk defa duydum canım, normalde aktif kanama varken su gelmesi tuhaf. İyice söküldü mü adetin? Yoksa gelip gitti mi?

Söküldü adet yani ilk başta pembe kan sonra da pıhtılaşma oldu normal adet düzeni her zamanki gibi. Hatta eşim altına mi yaptın dedi yani öyle gibiydi. Bende araştırdım ama hiç biyle bir yazı görmedim. Doktora mi gitsem. Gebelik olup ta düşük oluyorsa böyle bir şey olur mu yani şu gelir mi

Gebelik olmuşsa dahi ilk haftalarda öyle su dolu bir kese oluşmuyor diye biliyorum tabi yanlış da biliyor olabilirim. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı mesane kasları gevşemiş olabilir mi? Tamamen mantık yürütmeye çalışıyorum şuan. Bence de mutlaka bir doktora git yine de

Rahim su dolu bir şey değildir. Gebelik olsa da toplu iğne başı kadar bir keseden o kadar su çıkmaz. Bence de idrar kaçırıyorsunuz. Zaten sık sık tuvaletim geliyor demissiniz. Bir doktora görünün.

İdrar yolu kaşlarım ben arar ara sıkarım tuvaletimi yaoarken bile çok rahat tutup kesebilirim idrarımı yani öyle olduğunu sanmıyorum. Gebelik te bence de öyle ilk ay olsa şu an sadece döllenme olur küçük 2 3 cm lik bişe olur ancak. Ama aklıma şey geldi. Ben bu ay ovulasyondan beri çok sancım vardı sağ yumurtalık kısmı çok agrimoldum. Ben uzun zamandir test de yapmadım hiç. Bazı kimseler hamile olsa da adet olurmus ya . Bende farketmwdimmmi acaba diyorum. Ama enfeksiyon daha mantıklı. Enfeksiyon dan. Su olablirm ama hiç yanma kaşıntı akıntı vs yoktu ben hiç anlamadım ki hangi fikri düşünsem mantıksız elimde kaliyo

Bence sen yarın erkenden direk bir doktora git anca o şekilde netleşir. Düşük yaptığını sanmıyorum.

Rahim su dolu bir şey değildir. Gebelik olsa da toplu iğne başı kadar bir keseden o kadar su çıkmaz. Bence de idrar kaçırıyorsunuz. Zaten sık sık tuvaletim geliyor demissiniz. Bir doktora görünün.
Kokusuna baktım idrar gibi değildi. Yani idrar olduğuna ihtimal veremiyorum. Çünkü hiç ama hiç ıslakligi farketmwdim. İdrar yapmış olsam kacirirken hissedersim diye düşünüyorum. Eğer öyleyse çok şaşıriririm yani

Vajinanizdan da gelse gelirken hissederdiniz sonuçta adet kanamamizi da hissediyoruz biraz fazla olsa. Birden boşalmış birşey olduğunu sanmıyorum zaten, sızıntı olmuş belli ki. Doktor daha doğru bir cevap verecektir bu konuda.

Bence de doktora görünmek gerek. Ama doktorların tavırları yüzünden sanki her şey için doktor gidilmez gibi algı yaratılıyor. Bunun için giderim kalkıp bana bunun için mi geldin gibi davranırsa sinirim bozulur sağolun hayırlı geceler.

Evet bunun için geldim dersiniz. İdrar mı kaçırıyorum başka bir sorun mu var bilmek istiyorum dersiniz. Doktorlar bunun için mi geldin demezler ama. Hiçbir sorun olmadığı halde herşey yolunda mı diye genel bir kontrol için gidince sevinenler bile var hatta insanlar hasta olmadan da geliyor diye.

Allah Allah benim kötü bir deneyimim oldu doktora bir kaç soru sordum diye bana fazla kontrolcüsüsün dedi istiyorlar ki önemli sorunda gidelim sesimizi cikarmadan dönelim. Bende öyle doktatlara denk gelsem keşke. Ama randevu için MHRS ye girdim. Bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok şu an ya nasil bir memlekete geldim bilmiyorum Boğazlıyan da oturuyorum. Geçenlerde ortopedi lazım di yok. Şimdi de kadın doğumcu yok. Böyle internette kendime cevap aramaya çalıştim

Randevu bulunmuyor evet ama doktor olmadığı anlamına gelmiyor bu. Ya mhrsye sık sık girip bakacaksınız randevu yakalamak için ya da sabah erkenden gidip hastanede sıra alacaksınız.

Randevu bulunmuyor evet ama doktor olmadığı anlamına gelmiyor bu. Ya mhrsye sık sık girip bakacaksınız randevu yakalamak için ya da sabah erkenden gidip hastanede sıra alacaksınız.
Randevu yok demedim dikkat ederseniz doktor yok. canım burası ilçe. Ve bir tane doktor vardi o da yaptığı hata dolayısıyla işinden alınmış. Yerine doktor gelmedi. Sordum Komşuma hamile muayene için diğer ilçeye gidiyormus. Randevu olmadığında gidip fiş kesmek de doktorun izni olursa kesiyorlar. Ve randevusu dolu olan doktorlar için. Her yeni bir iş günü için saat 4 TE randevu açılıyor o saatlerde arayınca daha hızlı alınabilir. Bunlari bende biliyorum. Ama MHRS de girdiğiniz zaman doktor yok sistem de de görünmüyor secemiyorsunuz.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-23-01-55-25-30.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 103
İlk defa doğru söyleyen birisi çıkmış bön bön suratımıza bakıp ne geldin ki derdin neydi der gibi bakıyorlar.en son 9 unda gittim bebek olmuyor die gözlerini açmış tepeden tepeden konuştu ağlaya ağlaya geldik eve hala doktor araştırıyorum ve gitmeye korkuyorum

Hangi ildesiniz. Ayrıca hasta haklariniz olduğunu unutmayın lütfen acipnokuyun. Kimse sizi ağlatma hakkına sahip degildir ayrıca kusurlu oladugunda da şikayet edebilirsiniz. Onlar birer sağlık çalışanı olduğunu unutmayalım. Karşılıklı olarak saygıyı yitirmemek gerek

İstanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…