Doğuma Hazırlık Aciilll yardım lütfeenn... Kızıma isim seçemiyorum. Kumsal mı yağmur mu????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tbfth

Kumsal🌸💜Rüzgar🌀💙
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
2.290
5.297
108
36
Kızımın gelmesine az kaldı ama biz hala isimde kararsısız. Lütfen yardım edinn!!!!

Kumsal daha modern geliyor digerine nazaran. Allah saglikla kavustursun:)

Hic dinlemeyin insanlari biliyorsunuz artik cok farkli yeni isimler var bizim insanimiza kalsa hepsine bir sey bulur komsum kizinin ismini Asel koydu kv Aysel derim dilim donmezse demis o geldi aklima:))

Hic dinlemeyin insanlari biliyorsunuz artik cok farkli yeni isimler var bizim insanimiza kalsa hepsine bir sey bulur komsum kizinin ismini Asel koydu kv Aysel derim dilim donmezse demis o geldi aklima:))
Haklısın aslında:) kızım da ilerde sevsin ismini istiyorm o yüüzden bu kadar düşünüyorm

ikisi de aynı tarzda isimler. Anladığım kadarıyla sen kendin Kumsal'i daha çok seviyorsun... ee o zaman Kumsal olsun.

Bugun sacma bi şekilde yagmur ismiyle ilgili bi seneryo gecmisti kafamdan.
Yagmur isminde kizim varmis yagmur camasirlari mahvetti diyomusum esime ve kizimda esime soylerken duyup uzuluyomus. Boyle bi seneryo canlandi gozumde. Sonra iste aciklama yapmaya calisiyomusum falan. Yagmur ismini begenirdim ama bu seneryodan sonra aslaaa. Kumsal ismi bence cook guzel

Benim de yağmur adında sevmediğim bikaç kişi var o yüzden mesafeliyim aslında güzel bi isim. Kumsal adında tanıdğm yok kötü bir anım da yok:) sadece eşim bazen acaba diyo benm de aklım karışıyo

Kesinlikle kumsal diyorum.

Bebeğim kız olursa şayet düşündüğüm isimler kumsal ve masal. İkisinden birini seçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…