Hayırlısı neyse o olsun canım.ama testi tekrarla adet geçerse belki geç dollenme falandır çıkmamıştır.Bir başka belirtin varmıydı bulantı disindabazıları erken diyor bilmiyorum valla benim sonuç negatif çıktı 13. günüm
koku hassasiyeti fazlasıyla var kasıklarimda baskı var herkes diyor bekliycem bakalım adetimi zaten normalde çok düzenli bir adetim var vaktinde gelir eğer döllenme olmadıysa yoksa da takdir ilahi yapcak birşey yok bir kere daha deniycem sonra oluruna bırakacam rabbim herşeyin en iyisini bilirHayırlısı neyse o olsun canım.ama testi tekrarla adet geçerse belki geç dollenme falandır çıkmamıştır.Bir başka belirtin varmıydı bulantı disinda
Tabi Allah büyük o zaman bekle canım.adet geçince bir daha test yap.Benimde bugün hiç belirtim yok Rabbim inslalah ikiımızın de yüzünü güldürsünkoku hassasiyeti fazlasıyla var kasıklarimda baskı var herkes diyor bekliycem bakalım adetimi zaten normalde çok düzenli bir adetim var vaktinde gelir eğer döllenme olmadıysa yoksa da takdir ilahi yapcak birşey yok bir kere daha deniycem sonra oluruna bırakacam rabbim herşeyin en iyisini bilir
amin amin inşallah valla belli olmuyor kiminde hiç belirti olmuyorTabi Allah büyük o zaman bekle canım.adet geçince bir daha test yap.Benimde bugün hiç belirtim yok Rabbim inslalah ikiımızın de yüzünü güldürsün
bana 15.gün sonu dedi doktorum. Adet olmazsan bence bir daha test yaptırbazıları erken diyor bilmiyorum valla benim sonuç negatif çıktı 13. günüm bugün
aşılamanın mi 15.günü zaten adet gününe denk gelmiyor mubana 15.gün sonu dedi doktorum. Adet olmazsan bence bir daha test yaptır
evet tam adet günüme denk geliyoraşılamanın mi 15.günü zaten adet gününe denk gelmiyor mu
benim daha adetime 5 gün var bekleyim bakalımevet tam adet günüme denk geliyor
ben de ya yarın ya da çarşamba test yaptırırım heralde regl olmazsambenim daha adetime 5 gün var bekleyim bakalım
ben de ya yarın ya da çarşamba test yaptırırım heralde regl olmazsam
ins tüp bebekte olumlu sonuçlar alırsınız. hem olasılığı daha yüksek. daha az yıpranmış olursunuz bu süreçtebenimde açıklanamayan infertiliteydii bende 2 kez aşılama oldum maalesef tutmadıııı tüp bebek tedavisine geçiyorum çnkü sıkıldım beklemekten 4 yıloldu benimde
ins çok teşekkür ederim.Benim de adet sancılarım olduğu için çok umudum yok. Daha seninde var aslında testi erken yaptırdın. Önce negatif çıkıp sonra pozitif olan birçok insan var.hayirli haberlerni bekliyorum inşallah pozitsindir bari bende negatif çıktı senin mutluluğuna ortak olurum bütün dualarım seninle canım benim
tabiikiii bakalımm hayırlısıı ama aşılamam düşük olacağını çok net emin olsaydımm direk tüp bebekle uğraşıstımm sürekli hastaneye gitgell artık insan gözü kesmiyo hastaneye gitmekkins tüp bebekte olumlu sonuçlar alırsınız. hem olasılığı daha yüksek. daha az yıpranmış olursunuz bu süreçte
evet o süreç yoruyor insanı. ben de aynı şekilde bir de çalışıyorum. Her seferinde iş yerimden izin alıyorum. çok zor oluyor.tabiikiii bakalımm hayırlısıı ama aşılamam düşük olacağını çok net emin olsaydımm direk tüp bebekle uğraşıstımm sürekli hastaneye gitgell artık insan gözü kesmiyo hastaneye gitmekk
bende 2. deniycem ama tüp bebeğe geçer miyim bilmiyorumbenimde açıklanamayan infertiliteydii bende 2 kez aşılama oldum maalesef tutmadıııı tüp bebek tedavisine geçiyorum çnkü sıkıldım beklemekten 4 yıloldu benimde
bir çok kişi de erken çıkmayabilir diyor da bana göre de olsaydı çıkardı diyorumins çok teşekkür ederim.Benim de adet sancılarım olduğu için çok umudum yok. Daha seninde var aslında testi erken yaptırdın. Önce negatif çıkıp sonra pozitif olan birçok insan var.
daha ümit kesilmez adet olmadığın sürecebir çok kişi de erken çıkmayabilir diyor da bana göre de olsaydı çıkardı diyorum
Evett sende haklisinn hattaaa adetim 15 gun geciktii umutlanmistim bugun kan testi yaptirdimm normal ciktii koronadan sanirimm boyle olduuevet o süreç yoruyor insanı. ben de aynı şekilde bir de çalışıyorum. Her seferinde iş yerimden izin alıyorum. çok zor oluyor.
2ciyi denersinnbende 2. deniycem ama tüp bebeğe geçer miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?