açıjlanamayan infertiliteden sonra aşılama yaptırıp hamile kalanlat

Hayırlısı neyse o olsun canım.ama testi tekrarla adet geçerse belki geç dollenme falandır çıkmamıştır.Bir başka belirtin varmıydı bulantı disinda
koku hassasiyeti fazlasıyla var kasıklarimda baskı var herkes diyor bekliycem bakalım adetimi zaten normalde çok düzenli bir adetim var vaktinde gelir eğer döllenme olmadıysa yoksa da takdir ilahi yapcak birşey yok bir kere daha deniycem sonra oluruna bırakacam rabbim herşeyin en iyisini bilir

Tabi Allah büyük o zaman bekle canım.adet geçince bir daha test yap.Benimde bugün hiç belirtim yok Rabbim inslalah ikiımızın de yüzünü güldürsün

benimde açıklanamayan infertiliteydii bende 2 kez aşılama oldum maalesef tutmadıııı tüp bebek tedavisine geçiyorum çnkü sıkıldım beklemekten 4 yıloldu benimde

benimde açıklanamayan infertiliteydii bende 2 kez aşılama oldum maalesef tutmadıııı tüp bebek tedavisine geçiyorum çnkü sıkıldım beklemekten 4 yıloldu benimde
ins tüp bebekte olumlu sonuçlar alırsınız. hem olasılığı daha yüksek. daha az yıpranmış olursunuz bu süreçte

Reactions: Jou
hayirli haberlerni bekliyorum inşallah pozitsindir bari bende negatif çıktı senin mutluluğuna ortak olurum bütün dualarım seninle canım benim
ins çok teşekkür ederim.Benim de adet sancılarım olduğu için çok umudum yok. Daha seninde var aslında testi erken yaptırdın. Önce negatif çıkıp sonra pozitif olan birçok insan var.

ins tüp bebekte olumlu sonuçlar alırsınız. hem olasılığı daha yüksek. daha az yıpranmış olursunuz bu süreçte
tabiikiii bakalımm hayırlısıı ama aşılamam düşük olacağını çok net emin olsaydımm direk tüp bebekle uğraşıstımm sürekli hastaneye gitgell artık insan gözü kesmiyo hastaneye gitmekk

evet o süreç yoruyor insanı. ben de aynı şekilde bir de çalışıyorum. Her seferinde iş yerimden izin alıyorum. çok zor oluyor.

Reactions: Jou
ins çok teşekkür ederim.Benim de adet sancılarım olduğu için çok umudum yok. Daha seninde var aslında testi erken yaptırdın. Önce negatif çıkıp sonra pozitif olan birçok insan var.
bir çok kişi de erken çıkmayabilir diyor da bana göre de olsaydı çıkardı diyorum

evet o süreç yoruyor insanı. ben de aynı şekilde bir de çalışıyorum. Her seferinde iş yerimden izin alıyorum. çok zor oluyor.
Evett sende haklisinn hattaaa adetim 15 gun geciktii umutlanmistim bugun kan testi yaptirdimm normal ciktii koronadan sanirimm boyle olduu 20 nisanda korona olmustuk eşimle 8 mayista adet olmam gerekiyodu epeyy geciktii varmi bi bildiginiz neden boyle gecikirr duyduguma gore vucud yavas yavas giriyo duzene koronayla savasmakta kolay degill tamda duzene girmisti herseyim adetimi bekliyodum bu ay gitcektim hayall oldu hepten ve cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…