acik acik kiskaniyorum.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Evet arkadaslar tepki alacagimi bilsemde soyluyorum. Annemin erkek kardesimin cocuklarina duskunlugunu kiskaniyorum. Annem ile gelinimiz ayni binada oturuyor. Gelinimizin biri 10 aylik digeri 3 yasinda 2 oglu var. O cocuklarin herseylerini annem dusunur. Kucugun banyosunu her zaman yaptirir.yemeklerini yapar. Gelinimiz ben kucuge yemek yediremiyorum diue tamamen ustunden altmistir. Annem yedirir. Bakar. Bakmasina baksin ama gelinimizin burnu bir o kadar dik. Kardesimle tartisir yuzumuze bakmaz. Babamin verdigi evi begenmez. 3 oda ve full yapili. Bu ev onlara kucuk geliyormus. Her zaman nedense surati asilmasin diye hizmet ederim. O da kardesime olan saygimdandir. Kucuk cocugunu yaptiginda ucretsiz izne ayril cocuklarini biraz buyutursun demis annem. O zaman demis ki ben evde daha cok bunaliyorum yoruluyorum. Kimse benim isime karismasin demis. Buyuk oglu krese kucugude bakici bakiyor. Ama annem surekli yardim eder. Isten gelir yemegi hazir evi tertemiz . Cani sikkinsa anneme surat eder. Yuzune bakmaz. Anliycaniz tam bir hanfendi. Annemde cocuklara ve kardesime duskunlugunden hiccc sesini cikarmaz. Ama ben birgun surat edeyim aylarca evime gelmez. Cocugumu gormez. Ama kardesimin cocuklarini birgun gormesin resmen hasta olur. Benim cocugumu birgun bile icten sevdigini gormemisimdir. Bugun disari cikmam ve cocugu evde birakmam lazim. Anne bana gelebilirmisin dedim. Isim var 1 saatlik dedim. Bana soyledigi yiyenin banyosu var dedi ve teli kapadi. Ve cok sinir oldum. Ya onun yaninda bakicisi var. Her seyden once bugun yikamak zorundamiydin. Aksam annesi gelir yikar . Biraz once aradim . Evde ve yiyenim yaninda kucuk olan. Cunku gelin isten gelmis yorulmustur annem bakar bebege.....ohhh ya ne guzel bir dunya . Bir kez bile bebim oglana bakmazken . Yiyenimi megersem nufusuna gecirmis. Icimdekileri anlatmak rahatlamak istedim.

Saçmalıyorsun...

1.si yiyen değil yeğen.

Konunuza gelecek olursak da annenizin assagilanmak hoşuna gidiyor demekki. Ve gelin de alışmış. Sizin yapacaginiz bir sey yok. Degismez..
Arkadasim agir konusmayalim. Anneme hakaret edilsin diye acmadim konumu. Assagilanmak kelimesi biraz agir olmuyor mu. Netice de yasli bir bayan.

Annelerin, babaların, kayınvalidelerin, kayınpederlerin özgür iradeleri var. Bu yüzden ona yapıyor bana yapmıyor, onu seviyor beni sevmiyor, ona alıyor bana almıyor demek saçma. Nasıl istiyorsa öyle davranır anneniz de size ve gelinine.

Kırılmanız normal ama yapacak bir şey yok. Anneniz tercihini o yönde kullanmış. Siz de sırtınızı annenize dayamayı düşünmeyin bundan sonra. Başka çözümler bulun kendinize.

Arkadasim agir konusmayalim. Anneme hakaret edilsin diye acmadim konumu. Assagilanmak kelimesi biraz agir olmuyor mu. Netice de yasli bir bayan.

Hayir ben hakaret etmek icin kullanmadım ama haklisin Özür dilerim.
Demem o ki yapabileceginiz bir şey yok. Yan yana oturduklari için aman huzurlari bozulmasın falan diye dusunuyordur..

alan memnun,satan memnun..ne diyek

annenin hatası evde bakıcı varken niye ikidebir o eve gidiyoki hem çalışmak istiyorsa bu sizi ilgilendirmez sonuçta bakıcı tutmuş

anlattığınız gibiyse ve siz aşırı alıngan değilseniz, evet bariz bir fark var torunlar arasında. acaba onlar küçükken onlara çok emeği geçti de ondan mı bu kadar çok sahiplendi... emeği geçene düşkün oluyor genelde büyükler. annenizle konuşun, anlatın darıldığınız şeyleri.

ne yazmamizi bekliyordun evet çok haklısın annen çok yanliş yapıyor ayrımcılık yapıyormu yazalim yazsak nolacak koca degilki boşayasın kabullenmek zorundasın yapcak bişey yok

konu sahıbıcim, .suruktan nem kapıyorsun şuan..
Her turlu yoruma acigim . Ama ilk okudugum yorum da anneme yapilan hakarete acik olamam. Ilk yorumlar boyleyse gerisini dunumemiyorum bile ... anneme yapilan agir elestirilere kaldiramiycagimi anladim. O yuzden konumun kapatilmasini istiyorum.

Kirilman normal ben olsam bende kirilirim...
Ama Yapacak birsey yok . Ayrica ben olsam ben anneme soylerdim..zoruma gidiyor diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…