acik acik kiskaniyorum.

Ben olsam bende bozulurdum annem daha çok ilgilense peki annenizle konuşmayı deneseniz bu konuyu

Her turlu yoruma acigim . Ama ilk okudugum yorum da anneme yapilan hakarete acik olamam. Ilk yorumlar boyleyse gerisini dunumemiyorum bile ... anneme yapilan agir elestirilere kaldiramiycagimi anladim. O yuzden konumun kapatilmasini istiyorum.
arkadaş sana ne demek istediğini açıklamış daha sonra..
bence yersiz Bi alınganlık..

Sirtimi anneme dayamak mi.
Anlıyorum sizi, moralinizi bozmayın lütfen herkes şu an sizin hassasiyetinizde olaya bakamaz, sizin hissettiklerini tam olarak algılayıp yazamaz. dolayısıyla sizin çok kırılacağınız, ashabınızın bozulacağı şeylerde yazılabilir.. daha rahat bakmaya çalışın yazılanlara... Bin bir tülü kişi var sonuçta. Kimi daha katı, kimi daha esnek, kimi daha kuralcı, kimi daha soğukkanlı, kimi daha pozitif....

Kimse annenize hakaret falan etmemis ki.
Siz fazlaca alingansiniz.

Ayrica annenizi burada tanimadiginiz insanlara sikayet ediyorsunuz farkinda misiniz ? Yegenleri seviyor benim cocugumu sevmiyor diye.

Oncelikle bunu siz yapiyorsunuz zaten. Buradaki insanlar ne desin.

Hayir ben hakaret etmek icin kullanmadım ama haklisin Özür dilerim.
Demem o ki yapabileceginiz bir şey yok. Yan yana oturduklari için aman huzurlari bozulmasın falan diye dusunuyordur..
Bakın mesajını alıntıladım, arkadaş zaten yanlış anladığınız için özür diledi, hala neden ısrarla anneme hakaret etti diye tutturuyorsunuz ki?

arkadaş annenize hakaret etmedi yahu, gelin annenizi aşağılar gibi davrandığı halde hala onun gönlüne gidiyorsa demek ki hoşuna gidiyor demiş. ya da ben böyle anladım, neyse özür de dilemiş artık uzatmayın sizde..

konunuza gelince, ilk torunlar genelde çok sevilir, çok sinir bozucu bir durum ama ben olsam ben de bozulurdum..

Ne oluyor ya hu? Benim icin mi konunu kapatiyorsun? Burda annene ben hakaret etmedim. Sen onu herkese acik bir forumda rencide ettin. Ben hicbir anneye de hakaret etmem arkadaşım.
Benim annem de abimin cocuguna kul köle olsa takmam açıkçası. Herkesi esit miktarda sevecek diye bir durum yok.
Ki bizler de oyleyiz. Birini cok severken daha cok isinirken diğer bir kisiye o kadar isinamiyoruz.
Neyse, ben yanlis anlasildim.. ama sizin anlattiklarinizdan başka bir sey cikarmam da mümkün değil

Ulaşılmaz yaparsan kendini karşıdaki de o denli ulaşmaya çalışır. burda gelininiz ulaşılmaz olmuş. Bizde de tam tersiydi. 7-8 yıl önce annem gelin olarak dışlandı görümceleri değerli olmuştu. küs barışık derken geçti bu zaman. cidden insanlar bi tuhaf her ailede var böyle durumlar.. trajikomik...

Annene hakaret edildiğini söylediğine göre, düşüncelerinin hepsi de senin kuruntun olmuş oluyo. Yoksa ortada bi hakaret yok. Gelin zaten kayınvalide herseye karışmasın diye bakıcı tutmuş ama yinede bi çözüm olmamış bu. Yoksa bakıcıya gerek yok genelde büyükanneler bakıyo artık çocuklara ama gelin bi yolunu bulamamış bu işin. Sen belkide bundan rahatsız oluyosundur bilinçaltında istenmediği hala yüzçevrildiği halde annenin ısrarcı tutumu seni rahatsız ediyo bence. Haklısın bu konuda kendi huzurun için irtibatını azalt bence o da annenin seçimi...

baştan tepki alacağımı bilsem de yazıyorum demiş kabullenip yazmışsınız, her türlü ters yorumlara açmışsınız kendinizi sonradan ne olduysa , anca dank ediyo kafaya herhalde

Benim görüşümde ilk yorum biraz isabetsiz olmuş..

Konuya gelirsek valla kim olsa bozulur bende sinir olurum..
Eşit sevmek zorunda değil yorumlarınada katılmıyorum..
Onlar torunsa sizinkide torun.. anane babaanne ve dedelerin ''ısınamama'' lüksü olamaz torunlara karşı..
Bu benim görüşüm ve asla aksini ne kendi annemden kabul ederim nede kv den..
Ayrıca bu ilerde torunlara kadar gider.. ananee sen onları daha çok seviyosun der oğlunuz..
Bilemedim valla hiç hoş bir şey değil ama diretirsenizde ters teper..

Bu arada gelininizede oha dedim..
Benim annem ben doğunca beni hemşirelere bile bırakırken kıskançlıktan çatlıyomuş
Zira bende öyleyim bukadar çocuğumun mıncıklanmasından herşeyine bir kaşkasının koşmasından rahatsız olur kıskanırdım.. gelin hakkaten rahatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…