- 21 Ocak 2021
- 4.417
- 6.398
- 108
Hayır Koç.Burcunuz terazi ya da balık mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır Koç.Burcunuz terazi ya da balık mı??
Peki bu hikayedeki kaynana evlilik içinde geline cektiriyor mu?Ya varya bunlar hep mantık evliliğinin sonucu.
Benim komşumun oğlu var ve çok güzel işi var çok başarılı zeki bir çocuk.
Kadının kocası öldü ve zaten karadeniz kadını asiir oğluna duskun
Kadınin gözünde oğlan baska
Şimdi eşi de ölünce çocuk savcilik sınavına bile girmedi annemi yalnız birakamam diye.
Velhasil bu çocuk birini sevdi ve kız kaynananin profiline hiç uygun degil
Kadının hayalleri başka
Oğlan diyor ki anne ya bu kızla evlenirim ya da evlenmem
Ve kadın hemen razı geldi.
Olay su bu adamlar kadının çok sevip isteyince annebabayi öne sürmüyor
Mantık evliliği yapan ailesine kul köle arayan böyle konuşuyor.
Bir de biz kadınlar erkek ciddi düşününce yada cinsellik vs sapitmayinca hemen iyi adam diye tav oluyoruz çoğumuz böyleyiz
Ama tecrübe ile öğreniyoruz herseyi.
Siz de acemi değilsiniz olaylara daha mantıklı bakınız.
Ben de eski esiminn beni sevmediğini o yüzden ailesini benim önümde tuttuğunu düşünüyordum ama bunların çok örneğini görünce de ne bileyimYa varya bunlar hep mantık evliliğinin sonucu.
Şimdi eşi de ölünce çocuk savcilik sınavına bile girmedi annemi yalnız birakamam diye.
Kadının hayalleri başka
Bir de biz kadınlar erkek ciddi düşününce yada cinsellik vs sapitmayinca hemen iyi adam diye tav oluyoruz çoğumuz böyleyiz
Şöyle şuan nisanli Ağustos da düğün varPeki bu hikayedeki kaynana evlilik içinde geline cektiriyor mu?
+1 çok doğru bir tespit.. Mantık evliliği yapan erkekler çıkarları için evleniyorlar... Sevgi Saygı duymuyorlar eşine.Ya varya bunlar hep mantık evliliğinin sonucu.
Kadının hayalleri başka
O zaman cok hoş.Şöyle şuan nisanli Ağustos da düğün var
Kadını tanıyorum dominant vs ama oğlu için yutar herşeyi.
Sırf oğlu mutlu olsun diye kendi kabuğuna cekilir
Hatta şimdiden uzakta yaşayacaklar gelin ile ogul .
Hayatlarını yaşasınlar diyor.onlar mutlu olsun mesafeli davraniyor.
Bu kadını tanıyorum oğlunu mutsuz etmezO zaman cok hoş.
Gerci belli olmaz.
Benimki bana Tesekkür ediyordu oğluyla evlendim diye ama manipulasyonlarını görmek lazım. Oğlum mutlu olsun vitrini arkasında neler yapıyor.
Canim para ici oceyse ve baba sikintiliysa anneyi eziyorsa sorun cikar sne nasil oara isteyeceksin bi para istediğinde ev halki duymus olacak ki anne eziliyorsa baba sana naisl versin sikinti birazevliligi bir kere yasamissin yasin gencse cok umursama bence derim hayatinda daha iyileri cikar elbette insaat mühendisi ama para bir boyle bisi mi olur ne kdar da ortak is yaprsa yapsin boyle ayni olmammasi gerek sen cok zorluk cekersin bence daha farkli kisilere yonel onsallah istedigin gibi biri cikar karsinaMerhaba.Onceki konumda tam bir zibidiceker olduğumu söylemiştim.Bosandigimdan beri sürekli cinsellik düşünen tipler çıkmıştı karşıma.Artik umudumu kaybetmişken karşıma inanılmaz biri çıktı.O kadar düzgün, efendi, saygılı biri ki nerde yetişmiş diye düşünmeden edemiyorum.Bana karşı da çok nazik.Aklimdaki kriterlerin yüzde doksanıni karşılıyor.Gercekten hayallerimdeki gibi biri.
Bugün bana öyle bir şey söyledi ki telefonu kapatıp aglayasim geldi.Cogunuz aman ne var bunda diyebilirsiniz ama benim eski evlilik tranvalarimi tetikledi dediği şey.Kirmizi çizgilerden bahsediyorduk bana" Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi.Aklima eski kv''nin arabasını ikinci kez yenilemiyorum diye bana hayatı dar eden eski kocam geldi.Ya kardeşimin dediğini yaparsın ya da hiçbir şey göremezsin demesi geldi bana onu hatırlattı yani.Bir de inşaat malzemesi satan bir dükkanları var babası ve abileri çalıştırıyor kendisi şu an başka bir firmada inşaat mühendisliği yapıyor ama o da babası ve abisiyle ise devam etmeyi düşünüyor.Evli olanlar ne demek olduğunu bilirler ortak gelir ortak gider çok sıkıntılıdır.Ben de aile arasında para mevzusunu hiç sevmem zaten ihanet yüzünden ayrılsam da asıl sebebi ailesinin bitmek bilmeyen para istekleriydi.
Kısacası ailesine düşkünlüğü ve ortak iş yapmaları beni çok korkuttu bir de 5 kardeşler iki gorumce, iki elti topuklayarak kacasim var ama kendisi gerçekten çok iyi bir insan.Benim tarzıma yakın bir tarzı var şu an karantinada olduğum için görüşemiyoruz ama daha şimdiden bircok plan yapıyor çok ilgili sevecen bir tip.Benim en rahatsız olduğum konu olan cinselliği de açmadı şimdiye kadar şükür
Ama benim ilk defa içime şüphe düştü.Cunku ben ne istediğimi çok iyi biliyorum.Simarikca diyeceksiniz ama eski evliliğimde hiç değer gormedigim için ben el üstünde tutulmak insan yerine konmak hayatımdaki kişinin bir numarasında olmak istiyorum.Hayatimiza kimse mudahale etmesin sadece kararları ikimiz verelim benimle aile, es olabilsin istiyorum.Kaynana , gorumce mevzularini kafam goturmuyor artık huzur verecek birini istiyorum.
Ha şimdi bitirirsem bir daha böyle birini bulabileceğimden şüpheliyim.Belki dediği gibi annesi çok iyi saf kalpli bir insandır.Belki hiç sorun yaşamayacagim gerçekten ama sorun yaşadığım zaman da yanımda bulamayacagim kesin.Bir de kendisi daha önce evlilik yapmamış benden de iki yaş küçük ailesi arıza çıkarır mı bilmiyorum bu zamana kadar karşıma çıkanlardan bana evliliği düşündüren tek kişiydi özellikle mantigima çok yatmıştı.Siz tek kriter uymuyor diye diğerlerini sıfırlayıp ayrılır miydiniz yoksa bu kumarı oynar miydiniz?
Anne konusu aklıma yatmadı .Ne saygısızlık yapabılırızkı ?Gercı benım eskı kocamda hıc aılesıne duskun gıbı gorunmeyıp bıldıgın annemuzusu çıktı.Bırde ortak iş çok sıkıntılı .SiZi o kadar ıyı anlıorumkı .Bende eşimin babasına kefıl olmadım dıye ayrıldım.Merhaba.Onceki konumda tam bir zibidiceker olduğumu söylemiştim.Bosandigimdan beri sürekli cinsellik düşünen tipler çıkmıştı karşıma.Artik umudumu kaybetmişken karşıma inanılmaz biri çıktı.O kadar düzgün, efendi, saygılı biri ki nerde yetişmiş diye düşünmeden edemiyorum.Bana karşı da çok nazik.Aklimdaki kriterlerin yüzde doksanıni karşılıyor.Gercekten hayallerimdeki gibi biri.
Bugün bana öyle bir şey söyledi ki telefonu kapatıp aglayasim geldi.Cogunuz aman ne var bunda diyebilirsiniz ama benim eski evlilik tranvalarimi tetikledi dediği şey.Kirmizi çizgilerden bahsediyorduk bana" Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi.Aklima eski kv''nin arabasını ikinci kez yenilemiyorum diye bana hayatı dar eden eski kocam geldi.Ya kardeşimin dediğini yaparsın ya da hiçbir şey göremezsin demesi geldi bana onu hatırlattı yani.Bir de inşaat malzemesi satan bir dükkanları var babası ve abileri çalıştırıyor kendisi şu an başka bir firmada inşaat mühendisliği yapıyor ama o da babası ve abisiyle ise devam etmeyi düşünüyor.Evli olanlar ne demek olduğunu bilirler ortak gelir ortak gider çok sıkıntılıdır.Ben de aile arasında para mevzusunu hiç sevmem zaten ihanet yüzünden ayrılsam da asıl sebebi ailesinin bitmek bilmeyen para istekleriydi.
Kısacası ailesine düşkünlüğü ve ortak iş yapmaları beni çok korkuttu bir de 5 kardeşler iki gorumce, iki elti topuklayarak kacasim var ama kendisi gerçekten çok iyi bir insan.Benim tarzıma yakın bir tarzı var şu an karantinada olduğum için görüşemiyoruz ama daha şimdiden bircok plan yapıyor çok ilgili sevecen bir tip.Benim en rahatsız olduğum konu olan cinselliği de açmadı şimdiye kadar şükür
Ama benim ilk defa içime şüphe düştü.Cunku ben ne istediğimi çok iyi biliyorum.Simarikca diyeceksiniz ama eski evliliğimde hiç değer gormedigim için ben el üstünde tutulmak insan yerine konmak hayatımdaki kişinin bir numarasında olmak istiyorum.Hayatimiza kimse mudahale etmesin sadece kararları ikimiz verelim benimle aile, es olabilsin istiyorum.Kaynana , gorumce mevzularini kafam goturmuyor artık huzur verecek birini istiyorum.
Ha şimdi bitirirsem bir daha böyle birini bulabileceğimden şüpheliyim.Belki dediği gibi annesi çok iyi saf kalpli bir insandır.Belki hiç sorun yaşamayacagim gerçekten ama sorun yaşadığım zaman da yanımda bulamayacagim kesin.Bir de kendisi daha önce evlilik yapmamış benden de iki yaş küçük ailesi arıza çıkarır mı bilmiyorum bu zamana kadar karşıma çıkanlardan bana evliliği düşündüren tek kişiydi özellikle mantigima çok yatmıştı.Siz tek kriter uymuyor diye diğerlerini sıfırlayıp ayrılır miydiniz yoksa bu kumarı oynar miydiniz?
Valla kaynanalar oğlunun kendisine düşkün olduğunu bilince geline hiçte iyi davranmıyolar nası olsa oğlum bana bişey demez diyip iyice azıtabiliyolar ne kadar iyi olursa olsun rahat durmaz. Benim eşim annesine düşkün değil ana sever tabi annesi sonuçta ama haksızsa haksızdır savunmaz annesini ve ona rağmen benim kaynanam rahat durmuyo. Eğer aşıksanız yaşayın ilişkinizi ama mantık evliliği yapıcam diyosanız uzak durun benceEvet bana da öyle geldi.Annesiyle mutlaka sorun yaşarız yaşamayan yoktur ben eski kocamdan çok severken sogumustum bu yüzden benim yüzde yüz haklı olduğum konuda onu savunmustu bana da suçlu olduğunu biliyorum ama idare et demişti.Gercekten yaşamak istemiyorum bunları bir daha
Gerçekten mie konusu aklıma yatmadı .Ne saygısızlık yapabılırızkı ?Gercı benım eskı kocamda hıc aılesıne duskun gıbı gorunmeyıp bıldıgın annemuzusu çıktı.Bırde ortak iş çok sıkıntılı .SiZi o kadar ıyı anlıorumkı .Bende eşimin babasına kefıl olmadım dıye ayrıldım.
Merhaba,Merhaba.Onceki konumda tam bir zibidiceker olduğumu söylemiştim.Bosandigimdan beri sürekli cinsellik düşünen tipler çıkmıştı karşıma.Artik umudumu kaybetmişken karşıma inanılmaz biri çıktı.O kadar düzgün, efendi, saygılı biri ki nerde yetişmiş diye düşünmeden edemiyorum.Bana karşı da çok nazik.Aklimdaki kriterlerin yüzde doksanıni karşılıyor.Gercekten hayallerimdeki gibi biri.
Yaa bence tamamen eltinin başarısı ben çok da politik bir insan değilim suratimdan bile ne düşündüğüm anlaşılır.Ailesinin beni hemen kabul edeceğini zannetmiyorum çünkü mutasip insanlar boşanmış çocuklu bir kadına hemen kucak açmazlar diye dusundumMerhaba,
Ben herkesten farklı bir yorum yapacağım maalesef :) Benim kaynım da eşi ile daha ilk görüşmelerinde (görücü usulü ile evlendi onlar) bu cümleleri kurmuştu. Evet evlenmeden önce inanılmaz ana kuzusu biriydi ama evlendikten sonra çok değişti. Eşinin bir dediğini iki etmez, eşine hiç laf söyletmez, ağzının içine bakar, önce eşi ondan sonra annesi gelir. Yani bence bu işler evlenmeden önce hiç de belli olmuyor ve asıl can alıcı nokta kv.nin gelinini ne kadar istemesi ve sevmesi ile alakalı. Eğer kv gelinini sever ve kabullenir ise her şey çok faklı olabiliyor. Ha tabii annesinden tamamen bağımsız olan erkekler de var ama benim ki geleneksel Türk erkeği modeline uyan erkekler için geçerli...
Ben senin yerinde olsam biraz daha tanır, ailesi ile tanışır ondan sonra karar verirdim... Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...
Devam ediyor musunuz son durum nedirYaa bence tamamen eltinin başarısı ben çok da politik bir insan değilim suratimdan bile ne düşündüğüm anlaşılır.Ailesinin beni hemen kabul edeceğini zannetmiyorum çünkü mutasip insanlar boşanmış çocuklu bir kadına hemen kucak açmazlar diye dusundum
Perşembe görüşeceğiz dediğim gibi evlilik düşünmek için erken genel olarak bana değer veriyor görüştüğümüzde duruma göre karar veririzDevam ediyor musunuz son durum nedir