Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pariste çok moda herkes siyah kalın çorapla giyiyor..ben hala veremedim ..resimlere baktığımda çirkin durmuyor ama ben giyersem abes kaçcakmış gibi geliyor o yüzden daha hiç denemedim :)
Şu sıralar oldukça moda ve bende giyiyorum.Tabi bir davet veya bir gecede.ınce topuklu hoş bir ayakkaı,mutlaka kırmızı oje ve süperince siyah bir külotlu çorap.Gerçekten harika bir kombine
bülent ersoy bir popstar yarışmasında , yarışmacıyı madara etmişti.. açık ayakkabı ile çorap giyilmez diye:roflol: aklıma geldi şimdi nerden geldiyse..
moda da ona kalırsa çok şey var.. ama sadece moda olmakla yada kendini farklı göstermek isteyenlerle sınırlı kalıyor bence..
dedemin donu moda olsa yakında onuda giyecek birileri çıkar sanırımkafamçokkarıştı
Giyilmez desekte bu zıt durumda acayip bi çekiçilik var ama. Benim hoşuma gitmeye başladı. Bir bayanda görmüştüm. Mantar dolgu topuk siyah bir sandaletin altına dantelli siyah bi çorap giymişti ama hoş görünüyordu. Gözümü çok tırmalamadı. hoşuma bile gitmişti .
Bence deneyin,gerçektende güzel ve şık duruyor.Bilekten bağcıklı açık ayakkabı ve süperince külotluçorap,birde ayaklarınızda kırmızı oje olmalı.Herzaman giyiyorum ve tavsiyede ederim...