açık ayakkabıyla çorap:S

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.641
36.618
1.123
39
dert değil arkadaşlar,fikir almak istedim,ilgili başlıkta kimse görmüyor o yüzden buraya yazıyorum.

yetkililere sesleniyorum lütfen biraz kalmasına izin verin

ayak konusunda biraz takıntım var,çıplak ayaktan çok hoşlanmıyorum.hem kendimde hem başkalarında.

yani dışardan evime gelen bir insan çorapsızsa biraz tiksiniyorum,sokağın kirini evime taşıyor diye

tabi aynı şekilde kendim için de aynı hisleri taşıyorum.

birde uzun boylu sayılabilecek,kemikli yapıya sahip bir bayanım.ayaklarım da biraz büyük(39 numara)

büyüklük önemli değil de şekil itibarıyla pek sevmiyorum ayaklarımı,öyle sokakta onları gösterecek kadar da güvenmiyorum.

ama sandaletleri de çok seviyorum(öyle inccecik ipliler,bütün ayağı dışarda bırakacak türde modeller değil ama)

yıllardır giymiyorum bu hoşlanmama mevzuu yüzünden,ama bu yıl gördüğüm modeller artık başımı döndürüyor

hani burnu dikişsiz,varlığı ile yokluğu belli olmayan çoraplar falan var ya,onlarla giyilmez mi sandaletler?

çok mu kıro durur

sadece burundan 2 parmak kadar açıklığı olan ayakkabılardan giydim çorapsız,ayağımı da çok acıttı

sizin düşünceniz nedir bu konuyla ilgili?

geçen bir sandalet siparişi verdim,o gün bugündür ayaklarıma bakıyorum,acaba iptal mi etsem,yakışmaz mı bana o ayakkabı diye

aa yalnız değilmişim benden biri daha varmış :)

Bende giyemiyordum. Hatta bir insanın ayaklarının açık olması bana göre ayıptı. Mesela ayakkabıcıda bir ayakkabı deniyceksem, ayağımdaki pamuklu çorapsa, ince çorapla giyilcek bir ayakkabı denemem gerekiyorsa (hani ayakkabıcılarda deneme çorabı veriyorlarya kutuda oluyor birsürü birsürü), o çorabı giyerken eğer satıcı bakıyorsa, gidermisiniz bile diyordum. Geçen yıla kadar ayaklarımı hiç göstermedim ama bu çirkin oldukları için değil, dışarda birisi sandalet giymişse bakarım ayaklarına, ne ayıp parmakları hep ortada derim. Hatta anneme bile giydirmedim bugüne kadar Ama artık sıcaklar gittikçe artıyor, bende aldım açık ayakkabı. Evet tül çorapla giyiyorum, çoraplarım o kadar ince ki ayakkabıcıda ayakkabı deneyeceksem adam soruyor, çorapsız olmayabilir çorap vereyimmi diye, o kadar ince yani. Ben beyaz tenliyim ten rengi değil de, sahra rengi giyiyorum, hatta t ile başlıyordu ismi, ama hatırlayamadım şimdi :44: parmağı açıkta bırakanlardanda almıştım ama çok rahatsız edici, kısa bileklerde ipince tül çorap. Giydikçe dahada inceliyor zamanla

Ben ayaklardan tiksinirim (bebek ayakları hariç) hele ki kıl tüy varsa üzerinde.
Kendi ayağımdan da tiksiniyorum. Banyoda ayaklarımı yıkamak için ayrı bir lifim var
Tırnaklarımı keserken evde varsa ameliyat eldiveni takarım.
Eğer yoksa elimi yıka Allah yıka
Birinin ayağı yanlışlıkla ayağıma değse bi çok kötü oluyorum.

Sırf bu sebepler yüzünden açık ayakkabı da giyemiyorum.
Tatilde bile parmak arası terlik giymedim hiç
Benimde içim gidiyor gördükçe ama giyemiyorum..
Onlarla çorap kötü durur sanki..

açık ayakkabıyla çorap giyenleri ben pek sevmiyorum aslında itici geliyo bana bu durum:26: ki bende normalde sevmem çıplak ayak,başkasının ayağını görme filan gibi durumları
bu arada acıtan ayakkabıya kenarlarına veya neresi acıtıyosa bolca vazelin sürmeni tavsiye ediyorum kenarları yumuşuyo buda küçük bi bilgi olsun

ayaklarım büyük diye de düşünme 39 gayet normal bi ayak numarası artık.günümüzde bayanlar 42 numara bile ayakkabı giyebiliyo artık bence bu sorunu sandaletini çorapsız giyerek aşabilirsin.normal olduğunu sende fark ediceksin böylelikle

Burnu olmayan çorap pentide var ama sırıtır ya sonuçta sandalet yani topuklu ayakkabı değil ki bide bu sıcakta o çorapla nası durursun bilmem yani külotlu çorap bi nevi

Çok kötü ve dediğin gibi kro durur bence
Bu bahsettiğinden daha hafif versiyonuyla bende de vardı. Yaz-kış çorap giyerdim hep ama aştım artık ayaklarım cıbıl cıbıl dolaşıyorum
Hatta sevgilimin ayaklarını görünce ya soğursam diye korkuyordum Kendi ayaklarımı da göstermiyordum
İlk gördüğümde de çaktırmadan uzun uzun inceledim, tövbe ya
Şimdi ikimiz de rahat rahat cıbıl ayaklı dolaşıyoruz

Acik ayakkabiyls corap olamaz
Bende spor yada bez yada babetleri ciplak ayakla sevmiyorum kokutuyor illaki onlar icin minik coraplar var onlardan giyorum gozukmuyo

Çorapla açık ayakkabı giyilmez, giysen garip garip bakan birini illaki görürsün

Ben de ayakkabıları beğenir ayak beğenmem. Oyüzden ayaklarıma yazın hep oje sürerim bi'nebze de olsa tatlı gözüküyolar gözüme

geçe gün rast geldiğim bir olay beni soke etti
lcw wakika de kızımla geziyorduk bir baktım kızın birtanesi parmak arası terlik giyimiş buraya kadar her sey normal
daha sonra dikkatlı bir sekilde bakınca çorap gördüm ayağında dilber bak kızım demişim :)

Bence berbat durur corapla acik ayakkabi heleki sandalet hic bole huyum yoktur benim cunku bakimliyimdir ayaklarimada bakarim nisanlim ben normalde ayaklardan tiksinirim ama senin ayaklarin cok guzel cok begeniorum der. bence ayaklarina bakim yap pedikure git hic olmadi vazelin sur oje sur 39 no cok buyuk diil simdiki nesil genel olarak ole giyinio zaten asabilirsin bu durumu

Bu moda avrupada başladı ama bize gelene kadar bir süre daha açık ayakkabıyı çorapsız giymek şart.

kesinlikle çorap giyme illaki birinin dikkatini çeker bakar kötü durur çünkü.çorapsız busıcak havalarda daha rahat ohhhh serin serin bi müddet sonra alışırsın sende zaten tabuları yıkmak lazım

Corapla giyersen biraz ayaklarini sergiye cikarmis gibi olursun illaki insanlarin dikkatini ceker.
Ayagi sekilsiz olanlar icinde cok secenek var onlari dene mesela.
Bende 39 giyiyorum hatta 40 olucak gibi:) hicde buyuk degil yani.

bayanlarda en itici buldugum şeydir acık ayakkabı ve çorap. bende hem ayaklarımı cok begenmediğim için hemde 34/35 numara giydigimden numara bulamadıgım için sandaletleride cok sevmeme ragmen giyemem. sürekli spor ayakkabı giyerim ama aslaa corapla acık ayakkabı giymem..göze hiç hoş görünmedigi içinde kesinlikle önermem.

bence çok çok kötü durur.açık ayakkabı ve çorap olmazzz...

yani temiz,bakımlı,ojeli bir ayak ne kadar kötü olabilirki? ben ilkbaharda çorabı bi çıkarırım kışa doğru ancak giyerim. bence çok kasmayın.

ayakların kremli,pedikürlü,tüysüz ve ojeli olması çok zor değil.bu sıcaklarda çorap giymek daha zor.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yorumlarınız için,bir türlü tekrar girip yazamadım.

öncelikle 39 numara bence de büyük değil,mesele 40-41 olması da değil.

en çok karşı olduğum şeylerden biri insanları bu şekilde kalıplara sokmaz,bacağın eğri etek giyme,kilon fazla dar giyme vs..

herkes istediği her şeyi giyebilir.

ben ayak sevmiyorum genel olarak,hem kendimin hem başkasının.yani ayağın çok güzel olması falan değil dert ettiğim.

ama demek ki hoş görülmüyor genelde çorap.

kırk yılın başı terlikle bakkala falan gidecek olsam hep ayaklarıma bakıyorum ben ya çok tuhaf,takıntı işte zaten sorgulanabilecek

bir şey değil pek.

yurtta kalırken bir arkadaşım oturduğum sandalyeye ayaklarını dayardı,çek derdim çekmezdi ıyyy bir de çirkin

onun yüzünden oldu bu bende sanırım

bir de sıcak oluyor falan denmiş,kastettiğim dize kadar kalın kalın çorap değil,bilekte bitecek incecik şey.

bir de evde deneme maksadıyla babet denedim çorapsız,5 dk içinde suyun içinde kaldı ayağım.öyle daha çok terliyor sanki:26:

benim ve kızımın ayakları 36 numara :) ben cok beğeniyorum ayaklarımı minicik ve temiz ve beyaz :)
eger ayakların taraklı değilse 39 numara cok abes durmaz :)

Açık ayakkab ve sandaleti yazın giyerim, ama eve adım atar atmaz ev terliklerimi giyer hemen banyoda ayaklarımı yıkarım, öyle gelip halılara basmam çünkü bazı halılarım beyaz, kirlenmesede ayaklarım rahatsız oluyorum.

37-38 numara giyiyorum, ayaklarımıda beğeniyorum.

Ama çorapla açık ayakkabı cıııık güzel olmaz bence.

esra, bilektede olsa naylon olduğu için koku yapıyor.aynı şekilde
çoraplı ya da çorapsız kapalı ayakkabılarda öyle.bende ayak parmaklarının
görünmesinden hoşlanmıyorum.sandalette giymedim hiç.
arkadaşların dediği gibi sandaletle çorap hiç iyi durmaz.
önü çok az açık olan ayakkabılar var.dikkatli bakınca anlaşılıyor.
belki onda giyilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…