dert değil arkadaşlar,fikir almak istedim,ilgili başlıkta kimse görmüyor o yüzden buraya yazıyorum.
yetkililere sesleniyorum lütfen biraz kalmasına izin verin
ayak konusunda biraz takıntım var,çıplak ayaktan çok hoşlanmıyorum.hem kendimde hem başkalarında.
yani dışardan evime gelen bir insan çorapsızsa biraz tiksiniyorum,sokağın kirini evime taşıyor diye
tabi aynı şekilde kendim için de aynı hisleri taşıyorum.
birde uzun boylu sayılabilecek,kemikli yapıya sahip bir bayanım.ayaklarım da biraz büyük(39 numara)
büyüklük önemli değil de şekil itibarıyla pek sevmiyorum ayaklarımı,öyle sokakta onları gösterecek kadar da güvenmiyorum.
ama sandaletleri de çok seviyorum(öyle inccecik ipliler,bütün ayağı dışarda bırakacak türde modeller değil ama)
yıllardır giymiyorum bu hoşlanmama mevzuu yüzünden,ama bu yıl gördüğüm modeller artık başımı döndürüyor
hani burnu dikişsiz,varlığı ile yokluğu belli olmayan çoraplar falan var ya,onlarla giyilmez mi sandaletler?
çok mu kıro durur
sadece burundan 2 parmak kadar açıklığı olan ayakkabılardan giydim çorapsız,ayağımı da çok acıttı
sizin düşünceniz nedir bu konuyla ilgili?
geçen bir sandalet siparişi verdim,o gün bugündür ayaklarıma bakıyorum,acaba iptal mi etsem,yakışmaz mı bana o ayakkabı diye
benim ve kızımın ayakları 36 numara :) ben cok beğeniyorum ayaklarımı minicik ve temiz ve beyaz :)çok teşekkür ederim yorumlarınız için,bir türlü tekrar girip yazamadım.
öncelikle 39 numara bence de büyük değil,mesele 40-41 olması da değil.
en çok karşı olduğum şeylerden biri insanları bu şekilde kalıplara sokmaz,bacağın eğri etek giyme,kilon fazla dar giyme vs..
herkes istediği her şeyi giyebilir.
ben ayak sevmiyorum genel olarak,hem kendimin hem başkasının.yani ayağın çok güzel olması falan değil dert ettiğim.
ama demek ki hoş görülmüyor genelde çorap.
kırk yılın başı terlikle bakkala falan gidecek olsam hep ayaklarıma bakıyorum ben ya çok tuhaf,takıntı işte zaten sorgulanabilecek
bir şey değil pek.
yurtta kalırken bir arkadaşım oturduğum sandalyeye ayaklarını dayardı,çek derdim çekmezdi ıyyy bir de çirkin
onun yüzünden oldu bu bende sanırım
bir de sıcak oluyor falan denmiş,kastettiğim dize kadar kalın kalın çorap değil,bilekte bitecek incecik şey.
bir de evde deneme maksadıyla babet denedim çorapsız,5 dk içinde suyun içinde kaldı ayağım.öyle daha çok terliyor sanki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?